.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мога ли в домашни условия да направя косата си така?

Може ли по някакъв начин с пяна, лак, ако да-как?

Голям фен
    Може би ако имаш маша с приставка с по-голям диаметър виждала съм и едни огромни ролки за коса с тях ефекта е подобен

Ами нямам.
    Друг начин няма ли?

иди на фризиор и попитай тя ще ти обясни

Мега фен Аватара на teenems
    тва е с няква по странна приставка за маша
    по-добре питай фризьор
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Ами благодаря на писалите...
    Ако все пак някой има идея да мога да го направя сама, може да пише.

Мега фен Аватара на ameli
    ролки и лак ... ?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

С ролки няма ли да станат прекалено големи къдрици?

Навлажняваш леко косата(само малко, не трябва да е мокра)и слагаш пяна. Разделяш си косата на 3 или 4 части. Хващаш един от вече разделените "участъци" и започваш да го усукваш докато не стана на нещо като охлювче или рогче, или както там му казвате. Слагаш му по-голяма шнолка(колко да застане и да не падат кичури). Правиш същото с останалат част от главата. Сушиш със сешоара( или пък на терасата на слънце). Може леко да го топираш за обем.

Предполагам, че така е направена

п.с. има вероятност да стана малко по-начупена от това на снимката....
    Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
    Йохан Волфганг Гьоте

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз съм се правила така с едни големи ролки като разделиш косата на 4-5 части и я навиеш на ролките поне при мен се получава същият ефект
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

На мен естествената ми коса седи така като я среша и немога да я трая... вечно я изправям
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

После трябва да среше къдриците за да се получи естествено като на снимката.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

аз ако имах такава коса...

А тъй като никога не съм се къдрила с ролки... колко време трябва да седя с тях? И нали на суха коса, а не мокар, влажна? И трябва ли да сложа пяна или нещо друго преди да я навия на ролките?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    Може би ако имаш маша с приставка с по-голям диаметър виждала съм и едни огромни ролки за коса с тях ефекта е подобен
    пффф, тя като е актриса сигурно и е правено нещо на косата /не я знам и повица ли ква беше/, но на мен и на мн други хора косата им е такава, това не е прическа, а е просто чуплива коса и няма абсолютно нищо особено в нея

Цитирай Първоначално написано от damdam
    А тъй като никога не съм се къдрила с ролки... колко време трябва да седя с тях? И нали на суха коса, а не мокар, влажна? И трябва ли да сложа пяна или нещо друго преди да я навия на ролките?

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    пффф, тя като е актриса сигурно и е правено нещо на косата /не я знам и повица ли ква беше/, но на мен и на мн други хора косата им е такава, това не е прическа, а е просто чуплива коса и няма абсолютно нищо особено в нея
    Е, може и да няма нищо особено в нея, он на мен просто ми харесва и бих искалада си направя косата така.

Цитирай Първоначално написано от MidnightStar12
    Навлажняваш леко косата(само малко, не трябва да е мокра)и слагаш пяна. Разделяш си косата на 3 или 4 части. Хващаш един от вече разделените "участъци" и започваш да го усукваш докато не стана на нещо като охлювче или рогче, или както там му казвате. Слагаш му по-голяма шнолка(колко да застане и да не падат кичури). Правиш същото с останалат част от главата. Сушиш със сешоара( или пък на терасата на слънце). Може леко да го топираш за обем.

Предполагам, че така е направена

п.с. има вероятност да стана малко по-начупена от това на снимката....
    da taka 6te stane
    nikoga ne obi4am...
    trudno se privli4am...
    4esto unijavam....
    4esto otmy6tavam...
    i nikoga ne se predavam.!

Супер фен Аватара на girl91
    И аз мисля, че на косата и не са правили нищо, не виждам някаква прическа, само виждам, че бритонът е прибран настрани.

Цитирай Първоначално написано от girl91
    И аз мисля, че на косата и не са правили нищо, не виждам някаква прическа, само виждам, че бритонът е прибран настрани.
    Виждала съм и други неини снимки и май само в този филм е с такава коса. Имам предвид за тези къдрички или там каквото е, не знам как да го нарека.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    и аз не виждам никаква прическа
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Аз мисля, че косата е правена. В смисъл не с ролки или нещо подобно, а просто е изсушена от професионален фризьор. Преди моята фризьорка ме е правила така само с изсушаване

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    да,ква е тая "прическа"?станала е и се е сресала!уау!и моята е няква чуплива и седи така,а тия ролки и маши ще те накъдрят супер много

Мега фен Аватара на Mi6inka
    къдрички с преса за изправяне и малко като се поразвалят стават същите ..поне на моята коса де http://vbox7.com/play:859b31de

Град
    Wonderland
    какво е тва същество бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си