- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мога ли в домашни условия да направя косата си така?
Може ли по някакъв начин с пяна, лак, ако да-как?
Ами нямам.![]()
Друг начин няма ли?
иди на фризиор и попитай тя ще ти обясни![]()
тва е с няква по странна приставка за маша
по-добре питай фризьор![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ами благодаря на писалите...
Ако все пак някой има идея да мога да го направя сама, може да пише.![]()
ролки и лак ... ?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
С ролки няма ли да станат прекалено големи къдрици?
Навлажняваш леко косата(само малко, не трябва да е мокра)и слагаш пяна. Разделяш си косата на 3 или 4 части. Хващаш един от вече разделените "участъци" и започваш да го усукваш докато не стана на нещо като охлювче или рогче, или както там му казвате. Слагаш му по-голяма шнолка(колко да застане и да не падат кичури). Правиш същото с останалат част от главата. Сушиш със сешоара( или пък на терасата на слънце). Може леко да го топираш за обем.
Предполагам, че така е направена![]()
п.с. има вероятност да стана малко по-начупена от това на снимката....
Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
Йохан Волфганг Гьоте
Аз съм се правила така с едни големи ролки като разделиш косата на 4-5 части и я навиеш на ролките поне при мен се получава същият ефект
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
На мен естествената ми коса седи така като я среша и немога да я трая...вечно я изправям
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
После трябва да среше къдриците за да се получи естествено като на снимката.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
аз ако имах такава коса...![]()
А тъй като никога не съм се къдрила с ролки... колко време трябва да седя с тях? И нали на суха коса, а не мокар, влажна? И трябва ли да сложа пяна или нещо друго преди да я навия на ролките?
пффф, тя като е актриса сигурно и е правено нещо на косата /не я знам и повица ли ква беше/, но на мен и на мн други хора косата им е такава, това не е прическа, а е просто чуплива коса и няма абсолютно нищо особено в неяПървоначално написано от vellvet
![]()
Първоначално написано от damdam
![]()
Е, може и да няма нищо особено в нея, он на мен просто ми харесва и бих искалада си направя косата така.Първоначално написано от therichbitch
da taka 6te staneПървоначално написано от MidnightStar12
![]()
![]()
![]()
![]()
nikoga ne obi4am...
trudno se privli4am...
4esto unijavam....
4esto otmy6tavam...
i nikoga ne se predavam.!
И аз мисля, че на косата и не са правили нищо, не виждам някаква прическа, само виждам, че бритонът е прибран настрани.Първоначално написано от therichbitch
Виждала съм и други неини снимки и май само в този филм е с такава коса. Имам предвид за тези къдрички или там каквото е, не знам как да го нарека.Първоначално написано от girl91
и аз не виждам никаква прическа
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз мисля, че косата е правена. В смисъл не с ролки или нещо подобно, а просто е изсушена от професионален фризьор. Преди моята фризьорка ме е правила така само с изсушаване![]()
къдрички с преса за изправянеи малко като се поразвалят стават същите ..поне на моята коса де http://vbox7.com/play:859b31de