.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    мъжката логика е лесна-срам ме е да си направя нещата сам,пък и нека мацката малко да се потруди...ама като види,че мацката има някакви по-сериозни намерения и показва по някакъв начин чувствата,т.е. нещата стават сериозни се плашат...повечето мъже обичат да са волни птички както се казва,а една връзка малко или много променя границите на свободата на някой
    Това,че ти си попаднала на някой от "бягащите",не значи,че всички са такива... Както някой по-долу каза,куче от салам не бяга

аби в тоя живот няма срам..Давайте смело и това е

Правя се че не забелязвам никой иначе когато тръгна да заговарям се правя на голям

Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    Цитирай Първоначално написано от дЪнката
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Най-ясно ще ти стане,ако го попиташ..
    Бъди искрена,момчетата харесват това у момичетата... : ))
    И бъди пряма,но не прекалено,защото може пък да го уплашиш
    Че те и бъзльовци си падат
    Предполагам за да го харесаш,го познаваш,тъй че действай по най-подходящия за теб начин спрям него
    Успех... : )
    да,да,харесвало се на момчетата като си пряма-гулости на търкалета..оставете ги,че постоянно си говорят как искат ние да поемем нещата в свои ръце и да направим първата крачка...най-тъпото е,че като едно момиче направи точно това те него оценяват,а бягат кат попарени...така че в никакъв случай не си късай квитанцията като му кажеш
    сприятели се с него и от дума на дума,от излизана на излизане и ако си паснете по характери-всичко ще си дойде на мястото
    lipsvashh_mi права си, че бягат като попарени, защо защо..????? не я разбирам мъжката природа
    KimBerLy не ми е удобно да ида да го питам, не го познавам толко добре
    аз съм мъжко брях... ся ще ви кажа що "бягат кат попарени"-бягат защото не ви харесват... то всички са така,като не ги кефи някой бягат... Както са казали хората, куче от салам не бяга! Така че ако му е хубу с тебе няма да подпали джапанката !
    Еми как да се държа с едно момиче,което харесвам... естествено то дори си проличава...
    ооо хайде хайде
    точно преди няколко месеца някъде, бяхме на купон с една френдка и там тя се сжали с едно момче, дето от начало баш така "бягаше кат попарен", тя не че му се натискаше, а като се опитваше да го заговори или да тръгне на някъде с него той и отг с 2 думи .. изглеждаше се едно бяга от салама така да се каже. обаче като се свалиха ии трябваше да си ходиме той само и викаше стой стой .. така чеее
    все се праите на големите мъжкари ама като опре ножа до кокъла..

Град
    Стара Загора
    бих казал като опре онуй нещо, до туй нещо
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    бих казал като опре онуй нещо, до туй нещо
    и като стана въпрос за туй и онуй нещо,специален поздрав..
    http://www.vbox7.com/play:04473c0f
    слушай и се образовай....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си