.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

бадемово масло

Здравейте. Мм купих си бадемово масло,обаче... не пише как се използва пише де,ама не пише дали се слага след или преди шампоана? Та, някой може ли да ми каже как се използва,че аз нещо не мога да разбера?

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: бадемово масло

Аз си намокрям леко косата,подсущавам я с кърпа,слагам бадемовото масло,разтърквам хубаво,стоя 20 мин и започвам нормалното къпане
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Аз си слагам бадемово масло на суха коса,слагам си кисия и кърпа отгоре,стоя 2 часа и ходя да си мия косата.

Голям фен Аватара на Vincitore
    По колко пъти ще правите теми за едни и същи неща ?!?

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

а някой знае ли дали това бадемово масло сваля боята?

Ам да не отварям нова тема искам да попитам някой ползвал ли е лавандуловото масло и за какво и как го използвате.
    Мерси предварително
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    На опаковката на моето бадемово масло пише, че се слага на мокра и чиста коса, тоест след шампоана, завива се в кърпа, стои се 20-30 минути и се измива с шампоан.

аз някъде бях чела,че бадемовото масло не трябва да се нанася в корените на косата,а само по дължината...защото това предизвиква омазняването на косата после...
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си