- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кои тампони ...?
Искам да попитам кой тампони са за девствени от серията на OB ? Извинявам се ако има такава тема !И вие от кой сте доволни ??
1) тампоните са еднакви за всички
2) 1 тема е достатъчна![]()
3) абе ти на колко си !?!?!
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Еми според тебе кои ?Много ясно,че нaй-малките,тоест mini
![]()
Ауч.. маце отиваш фащаш едни я ти харесат,я не.Буташ и гледаш как е.
Макар,че аз имам страх от тия работи ... и не мога да помогна изцялоАма не мисля ,че са оферта..
ние неможем да ти препоръчаме.едни харесват едни а друг е доволен от други.опитай николко и виж кой са ти най удобни вземи си най-малките
Не запомнихте ли,че всички тампони са еднакви... аз ползвам без проблеми Силк тъч нормал (3 капки) ...
В какъв смисъл всички тампони са еднакви? За мене има голяма разлика между тампоните нормал на различните марки, пък да не говорим и за тампони мини, които не са изобщо същите. И авторката пита точно за тях, те са предназначени за девствени момичета. Препоръчвам OB-mini.Първоначално написано от nencuHka
Няма тампони за девствени ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
^^ това имах впредвид ,че няма тампони за девствени..
Има такива които са подходящи за девствени, и такива които не са. Мини тампоните са достатъчно малки за да преминат през отворите на девствената ципа без да я разкъсат , за това са подходящи. По-големите тампони не са подходящи , защото би я било затруднило поставянето им.Първоначално написано от nencuHka
Еййй , нямало , та нямало.
Естествено, че няма разлика. Единствено може да си потърси тампони с апликатор, за да ги поставя по-лесно. Девствената ципа е разтеглива, а тампоните не са чак толкова огромни. Тампонът прилепва плътно о стените на влагалището и те не му дават да се раздуе до пълния си обем.
п.с. ако Мини са тампони за девствени, то тампоните Супер са тампони за...?![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
ако си девствена ти трябват най-малните OB mini
http://www.softcup.com/product/softcup_directions.phpДали има такива в БГ?
![]()
^ Нз но изглежда интерено
За тампоните ти трябват ОБ - Мини те се препоръчват за девствени момичета
Много правилно =D>Първоначално написано от tonie__
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.