- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мъдри мисли
Не е точно мисъл, а кратък диалог.
You are the worst fuck I've ever had
-Why does a woman think that the wors't she could do to a man is criticize his sexual performance?!? ... Далеч не е най-мъдрото, но пък не е лощо да се знае като отговор на някой аргументи, направени от някой хора... Network 1976
Хората, неосъзнаващи, че животът е комедия, го превръщат в трагедия.
Любовта ни е като въздуха-неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'her
Eminem-When I'm Gone
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
"Не бих заменил семейството си за нищо.Дори и за целия шоколад на света" - Чарли от "Чарли и шоколадовата фабрика"
" След три дена, той бе загубил гласа си....след три месеца си беше загубил ума." - "Happy Feet"
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Steel is my body and fire is my blood.
InnocentGreed
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
+1![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
"...Immortality seems like a good idea,until you realize you gonna spend it alone" -- "Queen of the Damned"
("Безсмъртието изглежда добра идея докато не осъзнаеш,че ще го прекараш сам")
"..И който не разбира от музика,бърза да пикае!..." -- "Ортекстър без име"
Wake up late honey,put on your clothes,
take your credit card to the liquor store
That's one for you and two for me by tonight
Днес всеки гледа да е нещо повече от всички. Всеки гледа да се къпе във парички. Всеки следващ по-отракан, a всеки обикновен човечец е прецакан! Всички в днешно време сте такива,самочувствието направо ви избива. Но ще говорим като остареете..Друга песен ще запеете! Цял живот си пропиляхте да се правите на “пички”. Сега надявам се разбрахте, Красотата не е всичко!!!
Непукизмът е най-голямата сила.Нищо не може да те нарани, ако не му позволиш!
Spencer: Well, that could change. I think my brother is going to ask you. He thinks you're "hot" .
Ashley: Yeah, he's got that right.
Spencer: Oh, I love Kelly Clarkson.
Ashley: And I love you anyway.
- And when it comes down to having the choice of being right or protecting you, I'll be wrong every single time. Because it's just who I am.
Ashley: Wow.
Spencer: You too.
- I used to think no one cared about what happened to me. And then I met you.
- I deeply resent you calling me homophobic!
- I didn't call you homophobic.What I said is,that you are in denial of being homophobic.There is a big difference..
Ashley: Life's a bitch and so am I. (Не можете да ми кажете по-мъдра мисъл от тая.)
- Too fast,too country,too gay..
- Ok,we're done.
Всички са от South Of Nowhere![]()
Първоначално написано от angellove
Седнеш ли на два стола, падаш по средата.
Който зло мисли, зло намира.
Плащаш 2, вземаш едно.
има и едно в подписа
това за който го мързи ,да бе
който се сети отде е получава една несъществуваща, но много вкусна курабийка.Cause I need to watch things die... from a distance
Vicariously I live while the whole world dies
You all need it too, don't lie
Why can't we just admit it?
шегичка де, tool - vicarious
Първоначално написано от xHARDCANDYx
A walk to remember![]()
moje li da te popitam kak misluh stava ve4e sme 1 godina zaedno s moq priqtel i sega nehto ze da se ligavi da kazva na maitap iskam da skusame kak go priemah tova kato zaa po golqma ot men az sam na 14 atoi na 16
"Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion"
Tool - Schism
When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. - Jimi Hendrix
I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakes, I'm on the right track baby, I was born TO BE BRAVE...
Lady Gaga - Born This Way
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
"The advantage of being a freak is it makes you stronger"
"Our bodies break down, sometimes when we are 90 , sometimes before we're even born, but it always happens and there's never dignity in it. I don't care if you can't walk, see, wipe your ass. It's always ugly. Always! You can live with dignity, you can't die with it. "
"Gifts allow us to demostrate how little we know about a person. And nothing pisses a person off more than being shoved into the wrong pigeonhole."
"Truth begins in lies."
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask. "
От Хаус са.
И един от наааааааааааай-най любимите ми:
Michael Scofield: When I was young, I couldn't sleep at night because I thought there was a monster in the closet. But my brother told me there wasn't anything in the closet but fear. And fear wasn't real. He said it wasn't made of anything, it was just air. Not even that. He said you just have to face it. You just have to open that door, and the monster would disappear.
Dr. Sara Tancredi: Your brother sounds like a smart man.
Michael Scofield: He is. In here though, you face your fear. You open that door, and there's a hundred more doors behind it. And the monsters that are hiding behind them- they are all real.
Prison Break
A любимата ми мисъл е:
" Be the change you want to see in the world "
Gandhi
Има доста готини мисли, на които съм попадала, но веднага се сетих за тази:
“Има нещо за теб, което не знаеш. Нещо, което дори отричаш че съществува, докато не стане твърде късно за да направиш каквото и да е по въпроса. То е единствената причина да ставаш сутрин. Единствената причина, поради която търпиш всичките лайна, кръв, пот и сълзи. И това е защото искаш хората да знаят колко добър, красив, щедър, забавен, налудничав и умен наистина си ти. Страхувай се от мен или ме почитай, но, моля те, мисли че съм специален. Всички споделяме едно пристрастяване. Ние сме наркомани за одобрение. Правим всичко заради потупването по гърба и златния часовник. За едното проклето браво. Вижте умното момче със значката, което лъска своя трофей. Свети пред останалите като диамант, защото всички сме просто маймуни в костюм, жадуващи за одобрението на останалите.” - цитат от филма “Revolver”
Често да живееш с човек, за когото знаеш, че не те обича, е по-самотно отколкото да живееш сам.
Анатомията на Грей
Trust is like a mirror.You can fix it if it's broken,but you can still see the crack in that mother fucker's reflection.
"Ако обичаш нещо, пусни го на свобода. Ако го сгази кола, значи не ти е трябвало."- Алф
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ