- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата да отговарят ..
Темата е към момчетата,но ако искат да пишат и момичета.Искам да попитам ако дадено момче е ходило с някое момиче те скъсат а проблема е в самото момче,той знае ,че грешката е негова и казва това на момчето но не я търси вече.Та въпроса е дали сте прикривали чуствата си така по този начин момчета, или няма шанс ако я харесвате все още да не се върнете при нея
(Защото по принцип момчетата са по-горделиви и нз..![]()
)
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
за мен има 2 варианта
1. ако тои види че грешката е негова но нехаресва момичето няма причина да се върне
2. но ако тои обича момичето истенски вижда че е сгрешил иска да се промени зарад инея но знае че неможе вместо да я нарани би предпочел да я остави поне аз бих направил така ако наистина обичаме някого ще звучи клиширано но ако истенски обичаш някого ти искаш тои да е щастлив било то и не с теб макар че предпочитам варианта да си видя грешката и да се върна и да се опитам да се поправя е савсем не но да покажа на момичето че се старая тя би го оценила
Life is simple we make choices and never look back.
Не !Първоначално написано от raia338
Прочетен вестник![]()
Повечето момчета дори и да постъпят по този начин,имат много силни чувства,но не смеят да га признят,за да не бъдат отхвърлени.
Попринцип момчетата много по-трудно признават чувствата си от колкото момичетата.. точно това не харесвам у тях..
Искам да ти кажа толкова много неща..
Как ми липсваш! Върни се пак при мен ..
Без теб угасвам ..
Да се върнеш и да бъдеш честен с човека който обичаш не е унижение.. Между двама души които се обичат няма такива неща! Кога ли ще го разберете......Първоначално написано от EarthShaker
любовта може да бъде победена само от страха и гордоста
или е твърде горд за да се поправи или го е страх
еми просто - не те обича и тва е.
познавам една такава заблудена като теб дето бившия й една година я игнорира пък тя още си мисли че нещо може да стане![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar