Сори, че ви занимавам с моите проблеми...все едно си нямате ваши, ама вече направо нз Значи,нали там бях писала преди тема. http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=259167
И щяхме да излизаме, аз си бях пприготвила багажа и отидохме още в 8 с майка ми на кафето на гарата..звъннах му 2 пъти, но така и никой не отговори. След като тръгнахме, на другия ден ми се обади, каза, че бил като утрепан от работа и заспал...ок,писахме си смс-и, всичко беше супер..и нали като се върнах от Македония му писах по скайп, държеше се студено :/ питах го защо се държи така, каза ми, че по цял ден е на работа и е изморен и каза,че не е с друга,ако това ъм си мислила...Питах го кога ще се видим и каза, че е зает цялата седмица, само в неделя е свободен, но до 15-ти са му заети и неделите...преглътнах всичко и вчера му писах,че ми липсва, той каза, че и аз на него, но как да ви кажа...просто,даже една целуквка не ми прати, нито ми казва слънчице,както преди. Не знам,вчера му писах смс,даже не ми отговори..тука от няколко дена съм се съсипала, баси,само за тва мисля. Ся е в скайп и даже не ми и пише..нз вече. Кво да правя?