Така е - заблудена овчица съм си
Или си защити мнението и обясни защо е така или не се обаждай, окей ?
Еми виж в какво положение сме...Там колко гладуват...Колко са с отслабена имунна система поради недохранване...територията не достига...няма къде да живеят и тн...Като цяко човека е най-големия паразит...Първоначално написано от ZipFail
Наистина защитено и подкрепено с доказателства мнение
"Виж там кво е..то е много зле...бахти гадното хората гладуват...дай да избием 4 милиарда души"
И както казах, в статистиките най-голямата цифра е 1.5 милиарда души...и гладуват заради неразвита икономика, не защото нямат възможност![]()
Дупка в икономиката - липса на средства...Първоначално написано от ZipFail
В икономиката няма такова нещо като липса на средства. Да не би да са сакати ? Защо Америка има средства ? На тях не са им паднали от небето.
Имат ли човешки капитал и земя - значи могат да се развиват...да не говорим за милиардите, които всяка година се дават от благотворителност..
ПП: По статистиката на IFPRI за 2010 гладуващите по света са били 925 милиона, със 150 милиона по малко от 2009![]()
Пич, маите са били изтребени от американците.... баш геноцид си е било при тях... знаеш, че те са индианци, пък и тогава компютри и технологии е нямало, сещаш ли се??? Тоест какво искаш, да направят календар до 1 000 000 000 година ли??? Моля ти се, брат ... не се излагай... това е изтребена изведнъж цивилизация... сега ние като ми е програмиран ГСМ-а до 2069 значи, че ще мрем тогава ли???Първоначално написано от ZipFail
хЪх...
Ретард, ама поне ме обори като е толкова ретарднато. Погледни календарите на другите изгубени цивилизации да видим колко ще съвпаднат с тези на маите. Ще видиш какъв ретард си ти, когато ти пиша на 1 януари 2013Първоначално написано от ZipFail
![]()
хЪх...
Critical alert ! Code RED !![]()
Така е, брат... явно си в третата световна война, която започна ноември месец... беги от зоната, че да не се ретарднеш и ти от пророчества.Първоначално написано от ZipFail
хЪх...
Така и не можах да разбера за какво се подигравам, но карай.Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte
![]()
И аз това казвам.Първоначално написано от ZipFail
![]()
RoSKo0o0 щом знаеш толкова подробности за изчезването на маите ти предлагам веднага да тичаш да вземеш Нобелова награда. Ще ти я дадът без проблем.Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Наще учени и до момента си бият главите как, аджеба са изчезнали маите, но ти реши цялата главоблъсканица в един единствен пост. Според някои учени може да са изчезнали заради засушаване на водните им източници, според други може да са си ги замърсили поради жертвоприношенията, които са правили, според трети е нещо съвсем друго, но за изчезването на маите нашите учени в общи линии знаят толкова колкото как са били построени прирамидите например. Теории, теории, теории и нищо все още не е напълно достоверно и доказано. Но щом казваш че американците им направили геноцит и ги изтребили така да бъде. Нищо че много, много по рано там са стигнали испанските завоеватели и са намерили там какво....празни и обезлюдени сгради. Но да приемем че и тук американците са били виновни за всичко. Нищо че тогава е нямало такова понятие.
И да не съм много запознат, но и календарите на други древни цивилизации свършват на тази дата. Мисля дори че календара на шумерите също свършва тогава.
Бях гледал предаване (не знам дали беше по Хистори... по някоя от тези телевизии) за маите предаване (но то беше отдавна и въобще не се говореше за края на света)... знам ли? Може да съм хванал просто последната теория и така да ми се е запечатално в главата? Но такъв ми е спомена. Няма да споря, ако е така. Сега се поразгледах в интернет и си прав. Но е смехотворно човек да предрича съдбата. Нали уж и в библията пише, че само Господ знае кога ще е този ден...
И това са само част... нищо няма да стане 2012. Тези духовни "изляния" не са вече за хората...доказа се, че физиката е във всичко, но тези "джедайски сили" на хората нещо са доста смешни... По мога да повярвам на сблъсъци с астероиди и т.н., защото това е ВЪЗМОЖНО И ВЕРОЯТНО, а не появата на някаква планета на определена датаПредсказания за края на света съществуват на практика почти за всяка година.
1000 г. - чакал се е Апокалипсиса, заради изтичането на хиляда години от рождението на Христа.
1033 г. - 1000 години от разпъването на Исус.
1666 г. - заради наличието на числота на Дявола 666.
2009 г. - според разшифровка от предсказанията на Нострадамус.
2010 г. - ще свърши нефтът и светът ще се окаже във война.
2011 г. - краят може да настъпи заради сблъсък с астероида 2005 Yu55.
2014 г. - до Слънчевата система ще достигне великански облак с космически прах, който ще разруши всичко по пътя си: комети, астероиди, планети и звезди.
2016 г. - според изследователя Джеймс Хансен в тази година ледниците ще се стопят и водата ще залее планетата.
2018 г. - ядрена война, предсказана от Нострадамус.
2019 г. - нов сблъсък с астероид. Този път с 2002 Nt7.
2020 г. - година, предречена от Исак Нютон.![]()
хЪх...
И между другото ми обяснете как един "пророк" казва, че краят на света и човечеството ще дойде "2009" и изведнъж ще избухне ядрена война "2015"??? Толкова глупости на едно място, без умисъл, без логика, без последователност - хаотичност...
хЪх...
Част от предсказанията на Нострадамус не са директни, всеки ги разчита и тълкува както може .
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Ясно е, че няма да свърши...То имаше и за 1999, за 2000 за 2009(по-близки години) и нищо не стана...
А кой спомена за испанците...Еми унищоили са цивилизация...Само, че ацтеките...
Всъщност никой не говори за края на света. Или хайде някои говорят, но това е малко преекспонирано от някоя хора с времето. Всъщност се говори за края на петият и последен цикъл от календара, когато всички цикли от най-малките до най-големите приключват в един и същи ден. Ден в който изтича големият период от 104 000 години, мисля че толкова пишеше. Говори се за последното ново начало. Краят на света може и да дойде, но....само за някои хора. Смъртта на всеки е неговият край на света.Първоначално написано от RoSKo0o0
Ама кажи ми честно, абсолютно убеден ли си че физиката е всичко или просто си научен така от света, в който живееш в момента.Първоначално написано от RoSKo0o0
Да проследим този свят от миналото.
Първо всички хора или поне по-голямата маса са вярвали в магията. Магията е определяла всичко и който не е бил съгласен не са го чакали добри неща. Постепенно се появила вярата в много богове и трудно си проправила път сред вярващите в магичните явления. След това се появила вярата в един Бог и всички вярващи в това били гонени и убивани. След това поглеждаме към християнството.Започнала да се появява науката. Всички, които правели нови научни открития и твърдяли че Земята не е плоска, а сферична били хвърляни на клада като вещици и вещери. Днес влияят религията и науката повсеместно. Някои учени вярват и в двете. Има и много учени, които вече започват да отхърлят религията макар че например откъде се е пръкнал тоя голям взрив никой не може да отговори. В днешно време има хора вярващи в различни религии, има и атеисти-това си е пак един вид религия колкото и да убеждават вярващите в друго, има и все още племена вярващи в стари богове и обичаи. Кой е прав и кой е най-близо до истаната за света, а? Всъщност никой. Всеки е прав за себе си и си има своите доводи. Ти ще кажеш.:"Физиката е всичко". Ами хайде докажи го де. Та ние дори не можем да отговорим на прости иначе въпроси като Кои сме ние всъщност? Къде се намираме? Дали можем само нещата който правим в момента или много повече?Как е станал големият взрив? Какво има в черните дупки и в голяма част от Вселената? Защо ни е дадено толкова пространство пък едвам стигаме до Луната? Има ли други като нас, по развити или не чак толкова? Напоследък активно се наблюдават сънищата. Може би все пак не са обикновен скринсейвър. Говорят се неща за влияние върху природата със съзнатието тип "The Secret", говори се за оносфера мисля че се казваше (колективното съзнание) и т.н и т.н.А докажи че няма нищо такова като дори не знаеш кои сме всъщност ние. Днешната физика дори не знае откъде идва 95% от масата на телата. Говори се за холографска Вселена и разни други типове Вселени. В еволюционната теория се казва че сме тръгнали от маймуните, а според днешната физика няма почти накъде повече да се развиваме ако нещата са така както ги мислят. Ти вярваш ли в това? Аз не. Та ние с днешните постижениея дори до Марс трудно ще стигнем, да не говорим за повече хора, а населението на Земята расте ли расте лавинообразно. Ти каза че в Библията било писано че само Бог знае кога ще е Апокалипсиса. Точно така е. Но в Библията пише също и че ще се появяват много лъжепророци и малко хора ще повярват за въпросната дата. Може да е 2012 може и да не е. Само и единствено Бог знае
Дам, интересни въпроси зададе. Това ми напомни за "Изгубени", където Джон Лок питаше Джак - "Ти човек на науката или на вярата си?". Е, може би аз съм човек на науката, защото досега нищо магическо не се е случило. (Не казвам, че не мога да повярвам на нещо, което не съм видял - не съм от този тип хора). А относно физиката... всичко във Вселената се измерва чрез нея, разстоянията, циклите и т.н. Друго доказателство е и този клип ---> http://www.youtube.com/watch?v=E2fswCPeu_Q , макар че не знам дали трябва да се приема като някакво неопровержимо доказателство за нещо. Всичко се обяснява с физиката. Аз съм християнин, но колкото повече опит натрупвам, толкова повече се отдалечавам от мисълта за религията да представлява нещо реално и истинско. Според мен тя е била създадена, за да се въведе ред в обществото. Но не мога да отрека и факта, че лошото, злото се наказва по някакъв начин от нещо си. (колкото и детско да звучи) Това, което съм видял досега ме е научило на тази мисъл...
Но да... сънищата... преражданията... изобщо душата... ние нищо не знаем за себе си. Не знаем кои сме, откъде идваме, къде отиваме.
Според мен има други като нас... или не точно, но някъде извън тази планета. Доказателство затова са рискунските на първобитните хора, които не са цъфтели от завидни творчески умове, а и на някои от иконите с Дева Мария и Христос в небето са били рисувани такива обекти. (Нищо чудно да са и колажи) И така... ако има Господ... кой е създал него? Откъде е дошъл големия взрив? Кой го е причинил... Господ го свърваме по принцип със земното, не с Вселената....Паралелни светове, духове(в които не вярвам), митични създания, магии(както каза ти)... проблема да не вярвам в тях е, защото никъде не е доказано, че съществуват или че са съществували... но да си призная, би ми бил по-спокоен живота, ако ги имаше.
хЪх...
Niakoitam доста от нещата които написа са верни, но и за доста грешиш...
Къде се намираме...еми зависи...Може да се каже по доста начина...Да речем унас съм..в Млечния път съм...и тн...Но може би имаш право защото по грандиозното не знаем...
Дали можем още от нещата които правим..? Мисля, че доста знаят въпроса...не мисля да го кометнирам...
За дупките...Еми това е огромно количество маса сбита в една точка, с огромна гравитация,която е спосона да огъва време-простванството...
Еми пътувания...много лесно могат да стават и са ставали...например до Марс...Но просто случаите са потулени и не е разрешено да се казва на масата...Ако проявиш интерес мога да ти кажа що годе как...
Еми точно други може би няма като нас...защото сме създадени от генно инженерство..
Съня нама какво да го гадаем...ние го предизвикваме...
А вселените са 10^10^10^7 степен...
Еволюцията е глупост...Ние сме генно инженерство...А и не следваме естествения подбор...
За Бог няма да коментирам...
RoSKo0o0 религиите са създадени за да държат в манипулация и контрол масите...Всичките са създадени от 1 раса...
И на тази планета има извънземини и извън нея...
Паралелни светове има....Душа...също.
Това, че ти не знаеш не значи, че попринцип не се знае...
А има и хора(както съм казвал няколко пъти вече) които знаят около 99% от всичката информация за всичко някога...но са единици...
SmeLotYyKiuFte, няма начин пак да не те опонирам. Първо, дай малко информация за тези полети до Марс, защото аз се сещам само за няколко официални такива на НАСА. Имаш ли някакви съвсем реални факти, които подкрепят тезата ти, че еволюцията е глупост, защото теорията е доста добре обяснена и подкрепена от доказателсва и както gandalfepi4 не веднъж е казвал е най - добрата научно обоснована теория за произхода на човека. Ако сме генно инженерство и Господ не е нашият създател кой е тогава - извънземните(отново ще те помоля за по - обстойна информация)? А това с религиите как ти дойде на ум - знаеш ли колко религиозни учения има - поне няколко хиляди и въпреки това твърдиш, че само една раса ги е създала, коя по точно - бялата, негроидната или монголидната?
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Аз нищо не твърдя. Изказвам моето познание и моето мнение. Водя дискусия, от която искам да науча нещо.![]()
хЪх...
За някои от нещата мога да ти напиша малка книга...Но ще карам през просото...Много накратко...Първоначално написано от mech0
Не става въпрос за полети...И няма общо с НАСА...
За еволюцията не виждам защо да ояснявам....Замисли се....В природата оцеляват най-силните,приспособените, и всяко следващо поколение става все по-добро...А при хората...?
Генно инженерство сме...Не заради дядоти Божи и дрън дрън....А от Ануннаки...
И именно те са създали религиите....Основната практика е разделяй и владей(дано си схванал какво имам в предвит, ако се съмняваш - попитай).А вече подклонове на религиите вече се наслояват от човечеството...Но така сме проектирани...Един вид...
Пак тон глупости, без никакви доказателства...
'Епа то е очевидно, замисли се' не се брои за доказателство![]()
Ти както ма опонираш на всеки пост сега и аз. Къде са ти доказателствата? Какви са тия глупости? Науката доказала ли го е, или просто вярваш в него? Откъде знаеш кой какво е създал, с очите си ли си го виждал? Защо всичко това трябва да е вярно? Какви са тия хора които знаят всичко, това откъде го измисли?Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
За някои от нещата съм коментирал многократно в други теми...Първоначално написано от Nam3less3
А Зипчо, мамин, мисля, че ако почна и това за еволюцията да разказвам ще ви обидя....но забравих, че и ти четеш...Ако желаеш ще го обесня...