.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 261

Тема: 2012г.

Нима ви е толкова интересно да разберете как..:

Хората се превръщат в киборги (живи роботи)
    Хората се превръщат в полухора.

?

Аз лично не искам да живея в такова време.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Нима ви е толкова интересно да разберете как..:

Хората се превръщат в киборги (живи роботи)
    Хората се превръщат в полухора.

?

Аз лично не искам да живея в такова време.
    Би било ужасно

Кое би било ужасно ?

Задник съм!

Да живееш с хора киборги

Цитирай Първоначално написано от blackvelvet
    Да живееш с хора киборги
    Ако живееш тогава, да не мислиш, че ще си изключение ?

Според мен няма да е чак "Ужасно". Киборг значи смеска между робот и човек, но мозъка и чувствата си остават в противен случай ще бъдем роботи. С правилни импланти в краката и ръцете ще можем да вдигаме до тон. С подобрение на кожната ни структура ще бъдем по издръжливи както на различни атмосферни фактори така и на физически дори и на оръжие. С нано роботи ще се ограничат болестите

Се тая .... това все пак е план за бъдещето нищо не се знае. Аз просто си измислям

Задник съм!

Хахаха абе...нали няма да сме живи тогава.....така че......

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Genetix
    Според мен няма да е чак "Ужасно". Киборг значи смеска между робот и човек, но мозъка и чувствата си остават в противен случай ще бъдем роботи. С правилни импланти в краката и ръцете ще можем да вдигаме до тон. С подобрение на кожната ни структура ще бъдем по издръжливи както на различни атмосферни фактори така и на физически дори и на оръжие. С нано роботи ще се ограничат болестите
    Освен наноботите - абсолютно ненужни глупости...

Цитирай Първоначално написано от Genetix
    Ако ти харесва мисълта да се превръщаш в машина.. скръц, скръц..смазка, моля
    Дано Ванга греши, защото според мен това ще е ужасно бъдеще..

аз казвам че маите са могли да броят само до 2012 след това са свършвали пръстите на цялото племе индианци и не са могли да стигнат по далеч

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от VHack
    аз казвам че маите са могли да броят само до 2012 след това са свършвали пръстите на цялото племе индианци и не са могли да стигнат по далеч
    много е вероятно

Цитирай Първоначално написано от VHack
    Харесва ми това предположение

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Краят на света щеше да идва 2000 година, после 2006, сега 2012... през 6 години мрем. Въпреки че не оспорвам дарбата на Ванга според мен тя не е знаела какво точно значат думите й.
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Цитирай Първоначално написано от DJ_Mrav4o
    Краят на света щеше да идва 2000 година, после 2006, сега 2012... през 6 години мрем. Въпреки че не оспорвам дарбата на Ванга според мен тя не е знаела какво точно значат думите й.
    Споделям това мениние.Предсказанията и до известна степен са вярни,но имам чувството че всеки който дава предсказания за война никога не е имал точно предсказание.Така че и това за края на света не го вярвам.

Ебати предсказанията.
    Трета световна,хора-роботи,изгаснало слънцее..

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от DJ_Mrav4o
    За 2012 поне има по-сериозни причини, останалите бяха глупави и суеверни(за 2000 година и т.н.).
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    То вече и филм има

Иначе баба ванга не е предсказала това за 2012

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    А иначе света няма как да свърши, защото живота на Земята ни едва започва..
    Би ли уточнил какво имаш предвид, защото живота на Земята не започва едва сега
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Аз не разбрах какво имате предвид под това "краят на света".Какъв свят?
    Краят на човечеството? Краят на планетата ? Не знам какъв смисъл влагате в понятието СВЯТ.ААко става дума за човечеството и планетата (то едното зависи от другото) , то мисля че още 10тина века най-малко не ни мърдат.Такива промени в природата, като изчезване на цял един вид (особено хората...ние сме доста корави) не стават за 1-2 години, а за милиони.Вярно е , че имаме сериозно влияние върху Земята (лошо), с което може би нещата ще се ускорят, но все пак не чак до толкова.Пък и вече започваме да се осъзнаваме.Четох някаква статия, за това как след 2-3 милярда години водородната енергия на слънцето ще се изчерпа и тогава...Ма не си спомням точно.Абе не се безпокойте ще си изживеете живота.Аре да сме живи и здрави.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Може да значи и края на тази ера на духовно развитие, и всякакви такива теории има.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ich_komme_aus_japan
    Ванга направо за автор на научна фантастика става.
    +1..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

ами има хиляди хора които са предричали края на света
    значи
    гордея се че Ванга е Българка и ако е казала 2012г. че ще е края на света ок дано да доживея за да видя дали ще е реалност.
    но всеки които дава няква дата си има основание
    прочетете личните трудове на анг.физик Исак Нютон той дава една друга дата и с една дума обяснява защо е дал тази дата
    попринцип аз вярвам във вечноста и не коментирам края на света много много

Фен
    Град
    Пловдив
    Защо всички говорите за физическият край на света? Може би светът ще се измени "духовно" т.е. хората ще изменят начина си на мислена и светът ще спре да съществува такъв, какъвто го познаваме(алчен и егоистичен). Само се моля промяната да е положителна.
    Що се отнася до физическия край на света не мисля, че ще е толкова скоро...
    Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно

Извинете ме ако греша, но Ванга нищо не е казала за 2012 година ?

Относно календара на майте...и той не казва нищо за края на света, просто че свършва на 2012 година, не означава че ще се мре, може да е някаква промяна, някакво откритие, нещо грандиозно което да промени човечеството

Ето цитат на потребител от друг форум
    Може да е само два вида
    - лошо - край на света, Апокалипсис
    - добро - край на света в сегашната му форма, трансформация, Апокалипсис в смисъла на гръцката дума, което значи Откровение или "преведено" с разбираеми съвременни понятия - откровение значи разяснение, разкриване на истината, СВАЛЯНЕ НА КАРТИТЕ на всички: било то природа, хора, политически системи, религии, задгробен живот и т.н., разкриване на кирливите ризи, раздаване "на всекиму според заслуженото".

Почваме с лошите варианти, да видим кой е най-вероятен.

1. Война, световна или местна, но с глобално значение? - едва ли, защото през целия този етап (-3000 - +2012) сме видяли какви ли не касапници в сферата на войните плюс две Световни войни. Е, да, но може да е ядрена, ще кажете. Добре, но кой би се втурнал да прави ядрена война, при условие, че благодарение на Студената война всички вече си дават сметка, че от подобен род война няма изгода? Ядрената война като вариант отпада.

2. Климатичен апокалипсис от глобалното затопляне? - как си представяте за 2 години да стане чак такъв апокалипсис? И този вариант отпада.

3. Изчерпване на нефта? - не може да стане за толкова кратко време. Изчерпване ще има, но то ще е или към 2050 или към 2100. И този вариант отпада, в смисъл, че няма да се сбъдне през 2012.

4. Идване на управник на власт, който да сбъдне всички страхове на любителите на конспирации, масони, илюминати, еврейски конспирации и т.н.? - и този вариант отпада, защото не може за 2 години той да направи от Света една държава (както тръбят подобен род конспирации). Тя Европа едвам се обединява, камо ли целия свят.

5. Икономическа криза? - такива сме виждали много, дори и да има такава, тя няма да е вечна, а дори и да е сериозна, най-много да си извадим някои поуки за капитализма и един вид да го подобрим - тоест подобен род криза няма право да се зове "събитие, което да бележи границата от -3000 до +2012".

ТОВА СЪБИТИЕ ТРЯБВА ДА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО И РЯДКО, което НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО или ПОЧТИ НЕ СЕ СЕ СЛУЧВАЛО от -3000 до +2012 г.

Кандидати за такива събития са следните неща според мен:

1. Смяна на полюсите - отпада, защото това нещо не става за един ден нито за една година.

2. Официално идване на извънземни - непредсказуемо, но слабо вероятно събитие, според мен. За мен лично и това отпада, но с едно на ум.

3. Сблъсък с астероид - има астероиди, които са толкова малки, че наистина не могат да бъдат засечени предварително и изведнъж ги откриваме. Но ТЕ СА МАЛКИ, тоест няма да причинят нищо или почти нищо. Ако е голям астероид, той ще бъде засечен достатъчно по-рано. Така че не може изведнъж да стане нещо на тази дата или през тази година. И това отпада.

4. Изригване на вулкан по-могъщ от Кракатау или Тоба, подобен на вулканът, който е изригнал през 750 000 г. пр. н. е. и който е накарал човечеството да премине през "гърло на бутилка", както го наричат англоговорящите учени. Според тях, тогавашната популация от няколко милиона души на планетата е била унищожена вследствие на климатичните промени и са оцелели само няколко хиляди в планинските плата на Етиопия, откъде човечеството се е разселило. Има документален филм за това в Замунда, търсете го с името Stone Age Apocalypse. Това е един от вариантите, но такива вулкани не изригват толкова лесно и отдавна не са изригвали

5. Избухване на свръхнова, чието лъчение ни променя за добро или лошо - Това също е подходящ вариант, особено след като прочетете моята тема - censored
    6. Обърквация в ЦЕРН - Това също е подходящ вариант, въпреки че учените твърдят, че нямало нищо страшно и аз съм на същото мнение, все пак не се знае.

ДОТУК РАЗГЛЕДАХ ЛОШИТЕ ВАРИАНТИ

От добрите варианти има само един
    - всички да се просветлим и да станем по-добри и възвишени. Само това си заслужава да се изтъкне, защото погледнете човешката история... Ако някой каже: от тази дата ще ЗАПОЧНЕ ПОДОБРЯВАНЕТО на човечеството, то значи нищо не казва, защото ЗАПОЧВАНЕТО НА ПОДОБРЯВАНЕТО е почнало още от идването на първия духовен учител и УЖ СЕ ПОДОБРЯВАМЕ, ама я погледнете човешката история (тоест, то подобрението си върви, но не за всички, а за всеки в различно време). А ако някой каже, че това събитие през 2012 ще засегне само избрана група хора, примерно 144 000 избрани/Библията или някой си таен орден - тогава това събитие няма право да се зове ГЛОБАЛНО или ЗНАЧИМО!

Следователно: или всички трябва да се възвисим, или това събитие няма право да се нарича ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО И НЕЧУВАНО! Нали така? А как ви се струва изведнъж за една година всички да станем по-добри или да се просветлим? Абсурд, помислете си само колко са хората и условията, в които живеят, обхванете цялата планета - ескимоси, Първия свят/или Западът+Русия и Китай, Вторият свят, Третият свят, Африка, Азия... абсурд просто всички да се просветлят.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

Както се вижда от изброените варианти - най-вероятно НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ или в най-лошия случай, ще гръмне вулкан или ще създадем лоша черна дупка в ЦЕРН или Бетелгейзе ще избухне (виж моята тема).

Освен ако - на тази дата не направят някакво откритие, което наистина коренно да започне да променя човечеството, но не е и да го промени за един ден. Примерно подобни открития може да са - абсолютно и неопровержимо научно физическо доказателство за преражданията, или падане на някоя религия (примерно според пророчеството на Малахей - папа Бенедикт 16 е предпоследният папа, а при последния религията трябва да падне; или промяна в исляма), или откриване на термоядрения синтез, или откриване в ЦЕРН, че преди Вселената е имало нещо и такива подобни, но пак това не са неща, които... разбирате ме.

ЕЙ АЛО, НЯМА ДА Е КРАЯ НА СВЕТА А КРАЯ НА ИНТЕРНЕТ! ПОНЕ ТАКА СЕ НАДЯВАМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си