Не става въпрос за жалката японска версия а за нещо многократно по-бързо![]()
Е Япония е най-великата нация може би...Всичко японско е с пъти над класата на всяко друго.Не бъркай китайци с японциПървоначално написано от ZipFail
А и не само там ами примерно в Франция е най-бързи такъв влак поне за Европа(ако не и за по-голям мащаб) който е с до 500км/ч.
Е може за някакъв с свръхзвукова скорост или нз...
Има проекти за такива магнитни влакове във вакуумни тунели, които ще се движат с над 3000 км/ч, това имам предвид
Иначе японците са пичове, да![]()
Е може,но Ванга няма нищо общоПървоначално написано от ZipFail
Хахахах края на света , ДРЪЖКИ !! имате ли представа колко МИЛИОНИ книги и филми за изкупени за тва нещо ?? А имате ли представа колко милиони долари за взети ?? НЕ ,нали ? Еми то и аз нямам , ама със сигорност ако ми ги дадът и цял живот ше си живея като цар !Някой от вас да е виждал ИСТИНСКИЯ календар на живо , че да знае какво пише на него ?? Има много снимки .. а който го е виждал може да потвърди че всършва на 2012 но в тая тема още не се е намерил такъв ..
Според мен тва са пълни глупости !!! Календара може да е свършил по ХИЛЯДИ причини .... никой не е бил там по това време че да каже с точност .. даже и известни астролози доказват че тогава "слънцето ще се изравни с земята " или планетите или каквото там беше (не съм проверявал защото не ме и интересува
) Та според мен няма да има край на света скоро , ние сами ще си го създадем края на света !
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
това за 2012 не ми се вярва,че ще стане
а за останалите години които предсказват за края на света каквото ще да става все тая![]()
И аз мисля че няма да е край на света, а ще е едно ново начало, може би по-добро, но свързано с много жертви. Игнорирам другите неща за да се вгледаме в последните събития. Гледах и филма 2012 и все повече започва да ми се струва че както във филма така и в реалността крият нещо от нас за да няма масова паника. Вижте и действителността сега. Както казах ще пренебрегна много предишни неща и ще наблегна на сегашните. Слънцето не може да навлезе в нов цикъл (не съм гледал скоро та незнам дали още не е влезнало в новият ци цикъл, но и да е влезнало даже се е бавило около година и нещо, което за последните около 300 години наблюдения не е ставало)2012 ще има слънчев пик, магнитното поле на Земята в последните 150 години е много намаляло и северният му полюс е отклонен. Според мисля че беше wikipedia в периода от 1900-1910 е имало 3/4 по-малко земетресения от периода 2000-2010 и са били много по слаби. Особено тази година земетресенията над 6 степен по Рихтер са си вече почти ежедневие. ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ не само на определени части. По слабите пък са още повече. Застинали вулкани изригват За последните месеци два в Исландия вторият от които застинал преди 200 години и който даже блокира въздушният транспорт на голяма част от северното полукълбо. Ето и днес е изригнал и поредният застинал вулкан от 64та година в Камчатка. А още даже не сме средата на 2010 година. Предтавете си ако нещата се запазят в тази насока и се усилват постепенно какво може да стане до края на 2012 година и дали пък не може и маите да са били прави.
Според Димитър Захариев света няма да свърши 2012.
Може би , но ме съмнява много.По-скоро да свърши света,когато Слънцето изгърми след около много много време. Иначе Niakoitam има право в тези думи.Както е тръгнало с тези блокажи на въздушното постранство, до 2012 току-виж се изместило и течението Гълфстрийм и какво ще стане с Западна и Северна Европа , да изригне още някои друг застиванал вулкан по-сериозно , по-силни земтресения , наводнения и прочие. Нищо не се знае с абсолютна сигурност.
абе хора, смятате ли че земетресения, вулкани, бури, наводнения, гълфстрийми от такива колосални размери че да преебът всичко на планетата би следвало малко от малко да са предвидени от очилатите хора с тоновете технична апаратура и знания?
мисля че преди да почнете да правите хипотези от типа "нищо не се знае" трябва поне мъъничко да се пообразовате какво знаем аджиба и какво не. това разбира се е само предложение.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Изумявам се от хората,които вярват в пророчеството за краят на света през 2012.Просто е невъзможно,поради две причини:
-Напълно изключено е хора,живели с листа за дрехи,ловували глигани,и строили шантави сгради да познаят кога чааааааак след хилядолетия света ще свърши!!Другото,което е само Бог знае кога ще бъде краят на света,защото "за Бог един ден е като 1000 години и 1000 години като 1 ден" и човек,със своето нищожно знание за света не би могъл да отгатне!
Когато и да е краят на света..единственото нещо,което мога да правя е да продължавам да се уповавам на Бог и да го следвам![]()
Ае кога и къде е споменато,че Ванга била предрекла 2012.Тва е пълна глупост.Истината е че се приближиава планета и ще ни подмине,неква планета Х Нибуру.Сега дали катаклизми,заради нея ще станат нз ,но толкова знам.Първоначално написано от firegirlll
Първоначално написано от MuffDiver
До колкото аз четох някъде се беше говорило, че тя е предсказала, че световните сили ще се променят (С.А.Щ няма да е главната сила итн итн), но не знам дали наистина е така![]()
Иначе :
Първоначално написано от saruhi
Недей така човек.Ако знаеш нещо относно ,,забравените познания,, ще мислиш по друг начин.Точно маите и шумерите и много от древните племена са имали знания за много звезди и галактики и до сега не е обяснено откъде знаят за това.Много са си знаели независимо как са се обличали![]()
кефи меПървоначално написано от Jumbie483
![]()
А също и не бива да забравяме че тези хора с "листа за дрехи" са измислили толкова сложен календар и според учените са се появили някак изведнъж, процъфтявали са и са изчезнали също така както са се появили. Има логика за изгубените знания тъй като има едни открития наречени "неудобни" открития за науката от древността чиято направа е възможна почти само с методите от 19ти век, а кристалните черепи не знаят как дори с днешната технология могат да се направят. Някой от тях са доста фини при това и дори с днешните средства при такава направа биха се спукали на парчета. Освен това са направени от кварц, материал, който може да съдържа в себе си информация. Прилага се и при компютрите в днешно време например.Първоначално написано от saruhi
Относно маите. Да оставим другите неща на страна и да приемем че просто се заблуждаваме под влиянието на писанията за 2012 година, но едно нещо се чудя като изключим всички открития, които в последствия са били открити, а ги има на рисунки от много преди това. Но как маите при условие че са били такива диваци каквито ги описваш ти са сложили за последен ден в календара си година, която напълно съвпада със Слънчев пик и дата, която съвпада със зимното слънцестоене. И това преди хиляди години.
Не знам колко е истина и доколко са изопачени думите и но аз съм чел че е казала че последният американски президент ще е чернокож (Барак Обама е чернокож, това го бях чул още докато Джорд Буш беше президент) и че последният папа ще е този след папа Йоан Павел II (т.е. папата, който е в момента, сега му изключих името) Та ако това са наистина нейни думи и е познала и това може би е някакъв знак че нещо наистина наближава.Първоначално написано от Vortexa
Ако тази година започне WW3 и войната е ядрена, ми напомнете да ви черпя всичките по една голяма бира.
Ако ми остане черен дроб след радиацията ще ти напомня задължително.Първоначално написано от MochaOnMyLips
![]()
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
м... откъде маите са знаели това.. ами ако сте чували за една книга, казва се "Не пипай тази книга!"... по-заинтересованите може да я прочетат, ще се стори интересна... Според нея няколко пъти е идвал "края на света"... я наводнения, я други бедствия (опустошителни, естествено)... и всъщност края на света се очаква, дали наистина ше е 2012.. никой не знае, то беше и 99, беше и 2001 май... че и 2006 имаше някви глупости пак... май заради световното отмениха края на света хахахх.. и 2009 се говореше за сблъсък на Земята с някаква планета... не помня името... дай на медиите подобна информация и ше направят утрешния ден край на света![]()
Абе не знам, но вече все по достоверно започва да ми изглежда. Погледни тази година какво става пък и ако си гледал този екшъна за 2012 какво се случва може би наистина ще придобиеш усещането че всичко се пази в тайна...доколкто може, с цел да не настъпва масова паника. Колко земетресения и то силни се изредиха от началото на годината по цялото земно кълбо и итнеха сумата и животи, колко наводнения по света стнаха и стават, колко бури и цунамита, а сега започнаха да се активизрат и вулканите-застинали и активни. Дали предишни години не са съобщавали толкова често за изригването на вулканите, защото не е имало такъв, който да блокира по-голямата част от въздушният трафик в Европа или просто не е имало толкова, но тези за който съобщават тази година не са хич малко.
Два в Исландия, един или два в Камчатка, мисля че някъде бяха споменали за още един, също и тези два:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3014971
А сме само средата на 2010 все още.
Отделно един куп самолетни катастрофи, влакове, огромни нефтени петна като това покрай САЩ, времето и то започва като че ли нещо да се побърква в последно време и т.н.
копеле, въобразяваш си... щом Бойко дойде на власт, значи ше си изкара поне един мандат... което значи, че края на света ше е след 2014...![]()
Abe hora nikoi ne e kazal 4e 2012 6te doide kraqt na sveta...kazano e 4e na 21.12.2012 6te se slu4i ne6to, 6te nastane obrat....ako zabelqzvate kato ob1rnem 21 se polu4ava 12, zatova datata pokazva nqkak1v obrat a ne kraqt na sveta xD[/i][/b]
Първо, маите не са имали нашето летоброене, че да обръщат 21 и 12.
Второ, техният календар се дели на епохи, всяка от която завършва с опустошително бедствие, което погубва човечеството с изключение на двама души, които после да го продължат.
Повтарям, бира за всички желаещи, все тая в какво състояние им е черният дроб.
Това е цитат от друг форум. Доколко е вярна тази теория не се знае, при всички положения не вярвам края на света да е през 2012. Определено, обаче става нещо... Говориха по новините за Свръхнова, другото което е, всички тези земетресения, изригващи вулкани и т.н само още повече карат хората да се страхуват, че "края на света" е близо...Началото на черните дни за планетата ни вече е започнало.
Поне това твърди научният сътрудник от Московския държавен университет Николай Жарвин.
Началото на Апокалипсиса е поставил вулканът Ейяфятлайокутл в Исландия, който изригна на 21 март. Той бе "заспал" от 20-те години на XIX век, когато за последно е бълвал лава и пепел.
От вулканичните изригвания в Исландия може да тръгне наводнение, което да прерастне в световен потоп, обяви ученият, цитиран от Газета.ру. Вследствие на аномалиите, свързани с активността на вулкана Еяфялайокул, се очаква затопляне на крайбрежията на стотици и хиляди километри.
"Под угроза са Петербург, Калининград, Ню Йорк и Рио де Жанейро", уточнява Жарвин.
В момента, в който топенето на гренландския ледник стигне критична точка, исландският разлом може да се разцепи. Тогава Северо-американската литосферна плоча ще тръгне нагоре, а Еврозийската - надолу. Ще се образува пропаст, в която ще нахлуе вода и тя ще попадне в ноосферата, нагрята до 1000 градуса. След което ще последва взрив, а над Земята ще се установи нулева видимост, обяснява своята теория руският учен.
Ако прогнозите му се сбъдват, спящите вулкани ще се събудят вследствие на невиждана сеизмична активност. "Океанът буквално ще бухне, водата ще се издигне и ще завали библейски дъжд", казва Жарвин.
Според него този Апокалипсис ще сполети планетата между 2030 и 2070 година.
Руснакът съветва правителствата на Русия, Бразилия и САЩ отсега да планират мерки за евакуация на населението в застрашените градове.
Колкото до предсказанията на Ванга, всички ще се убедим до колко са вярни, ако тази година наистина има Световна Война.
Звучи стряскащо де, твърдението че "Първия чернокож президент на САЩ ще е последният президент на САЩ" ...
Радвайте се, че ще можем да наблюдаваме такова рядко явление с просто око като суперновата.. Няма нищо общо с измислицата 2012