.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 261

Тема: 2012г.

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Малеййй, Ванга започна май да се оказва права!!! 2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфликт, а по-късно ще прерастне в ядрен. Онзи ден по новините даваха, че Северна Корея заплашва САЩ с ядрена война! Ужасът те първа настъпва! В началото и аз не вярвах в тези измишльотини, но като чух оня ден т'ва и направо се вцепених. Бях си спомнила, че го четох някъде, после го прочетох и тук .. Казват, че войната ще започнела да се образува през Август 2010, но ще видим к'во ще стане. Докато не стане тази W.W III, аз няма да вярвам, докато не го видя с очите си!!!

Леле дано е само някакъв тъп конфликт щото се изплаших .. Та по темата,аз на тея пророчества от маите не им вярвам..По скоро вярвам на маите,но не и на наще учени,които си измислят всичко за пари.Вярвам обаче на предсказанията на Ванга.И ако товаа в горния пост е вярно супер яко сме загазили.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Те Северна Корея залашват от 10 годни с тея бомби бе
    Пък и в САЩ с подръчни материали в час по химия могат да направят по силни от техните, само дето корейците се правят на силни, че да не ги закачат..
    Не се вкарвайте в излишни филми

Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Не го вяравам ... това са някакви изсмукани от ръкавите прогнози, които се базират на необосновани предположения ... за съжаление ще живеем, ако ще се мре нека е избирателно
    Изислици ама каквото е предсказала се е збъднало....
    Например ,че в Русия някакъв кораб ще потъне,не му помня името,и той е потънал след няколко години.
    Курск
    Не искам да вярвам за никакъв край на света. Живее ми се ,а не спират през 2 години да повтарят за апокалипсис...

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Знаете ли, евала на всеки, който би посмял (и може) да започне ядрена война. Аз много силно се съмнявам, че такива хора има, честно казано. Но това съм само наивната аз...

Аз вярвам само в едно. Единствено Бог знае кога ще е краят на света. Никой друг. Той ще реши кога да вземе със себе си част от нас. Грешите със всички тези пророчества .. Живейте, а пък Бог е решил сам кога да е краят на света. Господ не иска да знаем кога е, за да не се плашим. Поне аз така мисля иначе да знаеш, че наистина ще умреш утре. Нее може така. Затова Бог ни е спестил тази информация

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ прав си. то и аз ако знаех че ще умра след 60-ина години (примерно) щях да загубя мотивация да живея.

както и хората с рак или спин, за които се знае с още по-голяма точност че им остават еди-колко си месеца/годинки живот лекарите не им го казват нарочно, защото представи си брат - те биха започнали да си изживяват мечтите и да осъзнават по-силно от когато и да било че са живи и да се наслаждават на този (мимолетен) факт.

и всъщност грешиш, Бог вече ни е казал кога ще настъпи краят на света - някъде около 80-та сл.хр. (според директните, еднозначни думи на самият исус поне)

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ прав си. то и аз ако знаех че ще умра след 60-ина години (примерно) щях да загубя мотивация да живея.
    Кво е то тва 60 години и да загубиш мотивация 60 години са много време.Аз ще умра сигурно и след по-малко.Не ми се вярва да съм столетница ;д А и не ми се правят усилия да догоня един век.Предпочитам да взема всичко от живота,да пия и да се друсам(оххх колко тъпо прозвуча но си е д/г така..) вместо да си лягам в десет и да се пътча с чайове от еди кви си билки.
    Но всичко това си е до човека де.
    Малко безотговорно,но може да се каже,че вярвам в съдбата.Ако ти е писано да умреш млад,да те прегази някоя кола колкото и здравословен живот да живееш,пак ще умреш.Нещо от рода на това което каза Anonimen05.Бог когато си реши ще те вземе Не че много вярвам в него де.Последно време все по-малко ми пука за "него".
    Колкото по-малко знаем,толкова сме по-щастливи все повече се обеждавам.

Абе както и да е.Наближава
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    WTF! Няма да повярвате какво прочетох:

"Учените объркали календара на маите, краят на света се отлага?"

Пророчествата, че краят на света ще настъпи през декември 2012 г. (или поне, че тогава ще се случат световни катаклизми), може да се окажат неверни заради грешна интерпретация на календара на маите, смятат някои учени. Става дума за невярно тълкуване на един от символите, който може да означава 4772 година, а не фаталната 2012 г.

Паметникът на маите е намерен през 60-те години на миналия век и представлява кръгла таблица със символи - всеки от който означава определен календарен период. Въпреки че монументът е силно повреден, учените твърдят, че са разшифровали написаното на него. Доскоро то гласеше, че на 23 декември 2012 г. ще настъпи краят на света (хронологията гласи, че в същия ден ще завърши съвременната епоха, започнала на 12 август 3114 преди новата ера). Според пророчеството тогава ще се случат събития, които ще променят хода на историята. Известно е, че цивилизацията на древните индианци е била достигнала високо развитие на астрономията, сложната математика и абстрактното мислене. Затова предсказанията за ужасяващите събития всяваха и все още всяват страх сред хората.

Астрономите подкрепят теорията, но не за края на света, а за предстоящи природни феномени с глобална значимост. Те предупреждават, че през 2012 г. по време на зимното слънцестоене през декември Слънцето ще се окаже в зоната на Млечния път. Те знаят, че ни очакват мощни слънчеви изригвания, каквито вече се случват и се отразяват на планетата и хората. Предсказанията твърдят, че по това време ще настъпи обновление на света, негово прераждане. Маите предупреждават, че в същия момент ще се случат събития, които коренно ще променят света.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    E aйде бе,бях се настроил за 2012 ся пак го отлагат

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Спокойно, да се надяваме, че има още опасност от ядрена война или смяна на магнитните полюси
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Точно заради такива изказвания уважавам много повече източните философии и религии, отколкото християнстовто, исляма и т.н..

Защото никога няма да чуя будист да казва нещо против другите религии или че ако не си съгласен с него ще бъдеш подложен на вечни мъки и т.н..

Ако любовта, смирението и разбирането наистина са пътя към Бога, то будистите са много по близо до него, отколкото 90% от християните
    евала брато! +100

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Че то и от християнин никога няма да чуеш такива неща. Явно 90% от християните не са християни, или поне тези, които си чувал.
    90% от представителите на християнството не са християни а? пич, сори ама май ТИ си еретик, а не те. не мое 90% от подръжниците на една абстрактна и хипотетична идея да са за заблудени а 10% от тях да не са. ако ставаше въпрос за нещо истинско и доказуемо можеше да е така, спор нема (виж геоцентричността например) ама в твоя случй става въпрос САМО И ЕДИНСТВЕНО за мнение ерго за бройката хора които го споделят ('щото съгласи се, ако не беше само до мнение ти трябваше да си и юдейн и мюсюлманин освен християнин, те си имат ТОЧНО толкова аргументи и "тук пише че е вярно" колкото и твоите хора ). едно време са били на мнение че вещиците се горят, едно време са били на мнение че иисус е бил прав като е казвал че стария завет още важи, едно време са били на мнение че жените трябва да се покриват, едно време са били на мнение че трябва да ядеш бога си ритуално и тн и тн и тн... а библията си е една и съща през цялото това време

все пак да не забравяме че на няколко пъти християните се подготвяха за края на света, а не мюсюлманите или евреите, те поне не си променят мнените за нещо на всеки 100-ина години като вас(не за друга ами че не им се налага)

библията за всяко време и място е различна, тя не е отражение на факти а на собственото ти интерпретиране на разни неща. това, сори пич, не МОЖЕ да е написано от съвършен бог и не е (както обаче пише в нея) вечения и непроменлив завет на бог за нас, от който няма да падне и една йота или да подлежи на промяна или интерпретиране до края на света, а който не вярва в това ще бъде отлъчен от рая. по тази логика атеистите заслужават да са в рая а не християните, ние поне спазваме указанията и четем божието слово буквално.

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Оххх и аз така :/ Кво сега четирихиляди и коя година.ми филмите,ми квниги,квооо :/ ??!!!
    Их,че гадно.Ще умра от някаква обикновенна смърт като катастрофа или ак,мамка му :/
    А през 2012 от какво щяхме да умираме да попитам Нали уж края,ама кво щехме да изчезнем като герои от някоя игра,когато спре тока
    Някакви експлозии ли...

Тая статия междодругото много ме разхили,отново
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4

библията за всяко време и място е различна, тя не е отражение на факти а на собственото ти интерпретиране на разни неща. това, сори пич, не МОЖЕ да е написано от съвършен бог и не е (както обаче пише в нея) вечения и непроменлив завет на бог за нас, от който няма да падне и една йота или да подлежи на промяна или интерпретиране до края на света, а който не вярва в това ще бъде отлъчен от рая. по тази логика атеистите заслужават да са в рая а не християните, ние поне спазваме указанията и четем божието слово буквално.
    С течение на времето и с развитието на съзнанието на хората, библията се е интерпретирала от най-буквално(в древността), до доста символистично(към днешно време), което даже очевидно е по-правилно. Това, че църквата едно време е горила вещици и т.н. и въобще всичките и деяния противоречат на християнството, просто това е била опорочена човешка институция, а не пример за изповядване на християнство. Важното е човек като тълкува библията, да го прави с вяра в доброто, да не я изменя така, че да нарушава собствените и основи, и резултатите от тълкуванията му да са в духа на християнството.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

казано от теб сега както и да е де, по - добре така а не като онези майки дето си изпозастреляха, заколиха и издавиха децата или като онзи град в които всички обявиха една баба за вещица

Голям фен Аватара на purple00
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Не го вяравам ... това са някакви изсмукани от ръкавите прогнози, които се базират на необосновани предположения ... за съжаление ще живеем, ако ще се мре нека е избирателно
    Изислици ама каквото е предсказала се е збъднало....
    Например ,че в Русия някакъв кораб ще потъне,не му помня името,и той е потънал след няколко години.
    да ама също така е казала че медиците в Либия няма да се освободят нали

всички ще умрем рано или късно .... дано не е скоро че искам да си поживея... най-хубавите ми години са сега

Град
    София
    Абе едвали ще е края на света... Тва,че на маите са им свършили камъните или там на квото са писали и са нямали повече място си е техен проблем пък и ако умрем,нали мрем сичките,кво ви пука ?

^ ми аз лично повече искам живота да продължи отколкото аз самият да съм жив.

не съм толкова себичен предполагам
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    За 2012 не вярвам. Но вярвам, че в скоро време ще се самозатрием. Толкова много физическа и морална мизерия, че се стига до един кръговрат, от който не може да се определи кой крив, кой прав.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

http://2012-vanga.blogspot.com/2009/...-post_602.html
    Хорааа.. тва ,което прочетох ми се издигна косата .. батее ,много ме е страх,, Поне добрата новина е ,че ще се мре през 3000 и някоя ..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Хорааа.. тва ,което прочетох ми се издигна косата .. батее ,много ме е страх,, Поне добрата новина е ,че ще се мре през 3000 и някоя ..
    Спокойно,Бибилята,Нострада мус и маите са предсказали,че ше се мре 2012.Няма да го докараме до 3000 според тях

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Спокойно,Бибилята,Нострадамус и маите са предсказали,че ше се мре 2012.Няма да го докараме до 3000 според тях
    Библията? ъ? това па къде го пише в библията??

аз уж я знаех
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

^^ И аз уж
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    София
    Не помня точно страницата,щото тва го четох преди 2-3 години,но имаше някъде дето пишеше,че история подобна на тази с Ной ще се повтори и ще има ден на страшния Съд,въпреки че мисля,че не се споменава никъде за 2012.

^ ох, свети йоан кукузел, ОЩЕ един който не знае библията

аре бе човек. ТОЧНО пък ноевопотопна история няма да се повтори. нали яхвето казва накрая, че повече никога няма да прави така:

21и Господ помириса сладко благоухание; и рече Господ в сърцето Си: Не ще проклинам вече земята, поради човека, защото помислите на човешкото сърце са зло още от младините му, нито ще поразя вече друг път всичко живо както сторих.

22Догде съществува земята, сеитба и жътва, студ и горещина, лято и зима, ден и нощ няма да престанат.

затова и прави дъгата - неговият завет че повече няма да повтаря тази постъпка

исус в матей казва че ще има такива неща и по-конкретно войни, глад и земетресения. слава богу по-късно конкретизира че въпросното събитие което ще доведе до армагедон ще се случи докато поколение е живо тъй че е позакъсняло... малко... нещото.

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си