И аз мисля че няма да е край на света, а ще е едно ново начало, може би по-добро, но свързано с много жертви. Игнорирам другите неща за да се вгледаме в последните събития. Гледах и филма 2012 и все повече започва да ми се струва че както във филма така и в реалността крият нещо от нас за да няма масова паника. Вижте и действителността сега. Както казах ще пренебрегна много предишни неща и ще наблегна на сегашните. Слънцето не може да навлезе в нов цикъл (не съм гледал скоро та незнам дали още не е влезнало в новият ци цикъл, но и да е влезнало даже се е бавило около година и нещо, което за последните около 300 години наблюдения не е ставало)2012 ще има слънчев пик, магнитното поле на Земята в последните 150 години е много намаляло и северният му полюс е отклонен. Според мисля че беше wikipedia в периода от 1900-1910 е имало 3/4 по-малко земетресения от периода 2000-2010 и са били много по слаби. Особено тази година земетресенията над 6 степен по Рихтер са си вече почти ежедневие. ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ не само на определени части. По слабите пък са още повече. Застинали вулкани изригват За последните месеци два в Исландия вторият от които застинал преди 200 години и който даже блокира въздушният транспорт на голяма част от северното полукълбо. Ето и днес е изригнал и поредният застинал вулкан от 64та година в Камчатка. А още даже не сме средата на 2010 година. Предтавете си ако нещата се запазят в тази насока и се усилват постепенно какво може да стане до края на 2012 година и дали пък не може и маите да са били прави.