- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- за през лятото
ако темата е излишна и неподходяща да се изтрие
такам...всичките ви фр са на почивка, при баби и дядовци и т.н.
на 15-16 сте и се чудите как да запълните деня...нека тук предлагаме какво можем да работим за през лятото-хем ще спечелим нещо, хем няма да киснем пред компа...
аз бях нарисувала ноктите на една жена от квартала, тя взела че се похвалила насам натам и ето ти бизнес![]()
айде вие сте
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Хамалин![]()
Роден да бъде злобен. .
Ми аз като бях на тия години бачках в едно интернет клубче до нас. Замествах шефчетата и бях началник!![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
аз пък да си призная не искам да работя от сегаиначе - сервитьор/ка, да радава разни брошури, сладолед да продава
по разни строежи - за момчета конкретно, може някакви списания да продава на павилион. Горе - долу това от мен :P
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
+1..Тъкмо щях да кажа да раздава някакви разни брошури,плакати,вестници... и аз да си призная-че още от сега не ми се работиПървоначално написано от kristito3
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
То лятото почти свърши.Който не е започнал вече ... е изгорял.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
да или пък ако родителите ти или познати имат подходяща работа .. винаги е добре да си одарил един стаж за всеки случей ..![]()
in defense of our dreams...
Доста неща можеш.
Много неща![]()
.. не знам какво точно да ти предложа.. можеее да си намериш някоя лека работа като например барманка. Това от мен
![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Емии аз като по-малка с една моя приятелка рисъвахме на едни големи камъни и ги подарявахме на хората![]()
![]()
Също правехме букети и пак го подарявахме на хората които минаваха през наща улица ( не че печелехме пари ама поне не седехме постоянно в къшите си ) даже веднъж ни донесоха бонбонки като подарихме букети.. ама сега като сме по големи тфа е глупаво
![]()
![]()
![]()
![]()
и както каза неди: камъ4ето0подарявахме цветя на хоратаа :Д
![]()
![]()
![]()