- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА
Готови ли сте за поредната(новата) учебна година?![]()
![]()
![]()
Психически,дали сте си купили с учебници....
ДНЕС живей,защото ВЧЕРА няма да се върне,а УТРЕ може и да не дойде!!!
учебници не съм си купила,защото не съм сигурна още кои сасамо се снимах днес за бележника и картите..
психически няма какво да се подготвям-година като всяка друга![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Абсолютно нищо не съм си купувала...Не ми се почва,но няма начин.
еми незнам в старото даскало всяка учебна година беше като ваканция през тия 7 години нито веднъж не съм учила дори за испитите не учих и все пак винаги съм заела и искарах хубави оценки сега се притеснява че ще ми се наложи да уча и няма да мога да излизам и да се забавлявам затова смятам че не съм въобще подготвена за училище нито за новите хора там в старото даскало се познавах с всички дирикторкити съучениците учителите дори и с леличките и майстора сега се чувствам толкова объркана. Относно учебниците списците ни ще излязат на 15-ти имам и да си предавам медицинския картон и белижник к лична карта си правя а насичко отгоре щи уча в друг град и за това ще мога да оправя всичко едва в последния момент и смутам че въобще не съм готова за училище сякаш съм първолаче![]()
Скоро няма и да стана готова за 12ти клас.
Не съм си купувала нищо, много е рано.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не ззнаммммм.. В ново даскало ше съм и не знам..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Оф,аз познавам няколко човека от ПГ С А Г Пловдив (където ще уча аз) ама от класа ми никой не знам,засега... Ама много се надявам да сме примерно 5 момчета и останалото момичета...Много ще е забавно така...
![]()
Пак сигурно ще остана без учебници по някои предмети, защото са останали само нови, а пък 15лв за учебник по предмет, който не ме влече, не бих дал.
Иначе, да, тръгнах на психиатър, за да се подготвя психически за новата година.
Най-трудната част е привикването към ранното ставане.
Audio ergo sum
Оф като помисля за даскало и се сещам колко работя трябва да свърша преди да е започнало дори![]()
Но вече като че ли свикнах да съм затрупан от работа и някакси го карам по-спокойно.
До някаква степен чакам с нетърпение да започне учебната година, защото в даскало имам много хора с които бих искал да се видя, макар и за последна година.![]()
Не,не искам,нищо не съм направил..
не се изказвай неподготвен,прасе
А аз ше чудя дали в моя клас (водно строителство) ше има момичета..?Първоначално написано от iwancho
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Ми не, не съм готова нито психически, нито физически.Психически, щото ме е страх, а физически щото още не съм обурудвана с дрехи, линии, моливи, химикалки и тем подобни джунджурийки.
Демек - нямам търпение да не дойде тъпата нова учебна година
![]()
хихих от една страна да от др не ! в ново дск съм аи разбирам старото сички познати а у даже и учебници не беше нужно да си купувам ама край вече ... се пак тфа е ПГСАГ![]()
Ужасно много ми се почва този път даскало![]()
![]()
Но учебници още не съм купувала,нито нищоСамо решавам математиката..
![]()
![]()
ми опитвам да се наглася щтот остана малко време...учебници не съм взела защото незнам какви ще са,нито съм се снимала за бележника абе нищо не съм направила още![]()
Все още нищо не съм правила.
Нито тетрадки съм си взела,нито съм се снимала за бележника,нито дрехи съ си купила.
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Аз се опитвам да не мисля за предстоящото учене, ти питаш дали съм се подготвил.![]()
Male
Нищо не съм праел има време до тогава, а и не бързам в интерес на истината още съм в лятно настроение![]()
Emi kupih si nqkoi dr u4ebnik ama to 6toto maikami me nakara gi kupq.ama godinata 6te e kakto vinagi taka 4e ne mi puka.
Нищо, защото все още не си знам учебниците. Снимах се, след няколко дена ще отида да си взема униформата.
Купона си продължава още половин месец...![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от bog4eto
ДНЕС живей,защото ВЧЕРА няма да се върне,а УТРЕ може и да не дойде!!!
О само остава да си купя нова раница и учебници . . .
Ще е мнооого яка учебна година, в яко даскало с нови хораа...
Искам по-бързо да почнеем . . .
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .