.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow

Изглеждам малък - голям проблем

Здравейте на всички , проблема ми е следния , на 18 години съм а все още изглеждам кат на 14-15 .. Връстниците ми са на същия акъл както и аз , въпроса е че това е голям проблем за мен , защото не мога да си намеря приятелка и да имам човек до мен .. Не знам дали не е проблема нещо с жлезите .. ако някой знае някакви съвети моля да каже , веднъж един лекар ми беше казал че е с жлезите имам проблеми.Искам да чуя и вашето мнение.

Сигурен ли си в думите си? Може би просто ти си втълпяваш, че изглеждаш малък..?
    А иначе подобен проблем се свързва с хипофизата - хипосекреция на соматотропин... т.е. да не се произвежда достатъчно растежен хормон, затова да не се пораства. Заболявания от подобен тип са доста сериозни, така че едва ли те е засегнало подобно нещо, щеше да се разбере по-рано.
    Ако имаш реални съмнения иди на лекар, за цялостни изследвания
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

момчето има впредвид ,че лицето му е като на по-малък.

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    не знам обаче това ми е доста голям проблем , имам чуство че и на 40 години да стана ще съм си все същия.На ръст съм добре ама просто лицето ме притеснява, моля помогнете.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от selassie
    не знам обаче това ми е доста голям проблем , имам чуство че и на 40 години да стана ще съм си все същия.На ръст съм добре ама просто лицето ме притеснява, моля помогнете.
    Е как да ти помогнем ? Ако всичко с хормоналната ти ситема е наред, ако си имаш нормално окосмяване по крака, ръце, гениталии, лице, ако ръста ти е добре, а просто излъчването ти е детско, това вече си е ген, природа. Не можеш да си промениш чертите, както изглеждаш - така.

хора аз имам същия проблем на 18 съм а изглеждам малък и съм дребен на сичко от горе ;( не че има какво да направите ама просто ми се щеше да се оплача ;(

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Хахах, аз съм на 20, а оня ден на мача с Ейре ушевия на входа ми искаше лична карта, за да е сигурен, че съм пълнолетен. А май законът за ходене по мачове всъщност засяга хората, които нямат 16. Ако ме е помислил за 15 годишен, работат е вече сериозна Питате ли ме мен
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

туи с личната карта нищо не е моите приятели се ми викат "дей дребния" или "виж са ко си джудже" и аз им отговарям някъв "уча карате ве ей ша ва изнасиля" супер ме нервят ;(

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Не обръщай внимание, след време ще младееш, е те ще изглеждат дърти...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Отиваш на ендокринолог и ти правят изследвания ,за да видиш какво ти има и дали въобще нещо дали ти има.
    Йога и мъдрост

И аз също. В шести клас ме питаха дали ще съм в първи. И сега пак ме питат имам ли 12. Ама вече не ми пречи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

При всеки растежа е индивидуален. Просто ген
    ` ЪпСуРт....

Супер фен
    Хе не се шашкай,а си намери предимства в тва :Ь
    И ние с гаджето ми и двамата минаваме за 15 годишни в киното => ефтино

(надявам се все пак да ти няма нищо,а да е просто природа )

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Хе не се шашкай,а си намери предимства в тва :Ь
    И ние с гаджето ми и двамата минаваме за 15 годишни в киното => ефтино

(надявам се все пак да ти няма нищо,а да е просто природа )
    Хах ами и ние минаваме още с детския билет в киното,а сме на 18 .Това,че изглеждате по-малки няма нищо лошо.

Човек, (Ти който си пуснал темата) - нямам думи. Ако искаш да изглеждаш по възрастен това е най лесния вариант - пускаш се брада и си супер.

Мен питаш ли ме? На 22 години съм и съм висок 158 см. Колкото пъти река да се прибирам от дискотека (т.е. около 3-4 час посреднощ) патрулките ме спират да ми искат лична карта, и първия им въпрос е: "Абе ти имаш ли години?" В еврофутбола беше нещо подобно, ама после пуснах една брада и поне вече в еврофутбола не ми искат лична карта... (но от полицаите няма отърване)

А иначе само може да се радваш че изглеждаш младолик:
    1) след време ще си супер готин
    2) в момента можеш да си хванеш някоя по млада приятелка (както споменах аз съм на 22, а приятелката ми преди 2 месеца направи 18 ).

ако наистина смяташ, че имаш проблем, иди на лекар.
    а иначе и ти можеш да направиш нещо.. смени начина, по който се обличаш? прическата? походката? всичко има значение.

Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Отиваш на ендокринолог и ти правят изследвания ,за да видиш какво ти има и дали въобще нещо дали ти има.
    за лицето? момчето има предвид, че физиономията му е по-детска..нали така..аз това разбрах
    Щастието на човека е в малките събития..!

Мии Тва е мн готино. След време ще изглеждащ млад.като станеш на 40 ще изглеждаш на 25-30 Дядо ми е на 60 а изглежда на 45 а преди 20 год си е минавал за тиинейджър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си