.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Нямала съм гадже:(

такам.. на 14 сам а още съм си нямала гадже. вече ще побеснея смислъл нито грозна или зубърка ми съм си като всички други :P или поне така мисля аз иии другите около мен . всички познати които срешна стари приятели и фр на майка ми или баща ми и сички само ми викат ух колко си хубавичка са нз дали го казват само еи така ама... дали е заради това че не съм достатъчно отворена или не се обличам както трябва ама не е това вапроса но виждам че има и мноооого по грозни от мене а пък си имат гаджета и само се мляскат с тях насякъде... ( това ме дразни най-много от всичко как може някои по-грозен да си има а пък аз не хъмм ама като пишете коментарчета не го приемайте че се едно ше умра за това просто го пиша за да ми дадете савети и да ми обясните защо може да е така а това че съм загубена си го знам се пак сам на 14 shadow4e
    Слагай описателни заглавия

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Има време не бързай.И тоз момент ще дойде,слънцето и тебе ще огрее.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Голям фен Аватара на RaZzer
    по-полека... не е болка за умиране, просто не си срещнала Човека! има време - само не курвенясвай!

не бързай за никъде ... живота е пред теб

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Първото и гадже беше в 9-ти клас и аз тогава си мислех, че съм закъсняла, но после бързо си наваксах. Малко след това ми беше и първият секс.

хах...да ти имам проблема - спокойно, ведъж почнеш ли ги, бързо ще наваксаш
    'Аз не живея - аз горя...'

Мега фен Аватара на Hilary_
    На 14 ... уааау какъв позор ... я се осъзнай ... живота е пред теб ...

Тряя да приличаш на фолк певица за да ти обърнат внимание.. Назад си ..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    На 14 ... уааау какъв позор ... я се осъзнай ... живота е пред теб ...
    кога ша съ жениш

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Не се безпокой ще те спомена във вечерната си молитва та аджеба да си намериш гадже ! ! !..

ПП:
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Град
    Ст.Загора
    аз като съм на 16 и не съм имал ...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от balsamaa
    аз като съм на 16 и не съм имал ...
    да въъъъъ сватосъм

Град
    Бикини-Ботъм
    Стегни се,не увисвай нос!
    Просто трябва да се появи момчето,по-добре човек да е в твоето положение,отколкото да си сменила 6-7 досега и вече да си оттегчена от живота.Просто си живей живота,бъди себе си и момчето ще довака саминко.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на sladkalady
    За къде бързаш?Има време...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    МА майко мила... ти си за женене вече бе ... а още гадже нямаш ...срам, срам...

Град
    чикаго
    e кво толкова .. нормално си е .... и аз на 14 н съм имала хах айде гледай си живота гаджетата ще дойдат има време

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ха-ха както всички казаха има време .. мнооого време

лоша работа
    шегувам се :P дишай спокойно .. малка си за каквото и да е било
    гледай си детството и не бързай да растеш .. ще порастнеш и все по-стара ще ставаш, ще си имаш гадже и то не е едно,верятно не и две, а може би не и три, сигурно ще са повече и от четири ... но детството няма да се върне и по-млада няма да станеш.. така че дишай
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

такам.. ( ега*и началото на разказ ) на 14 сам а още съм си нямала гадже.( а трябва ли да имаш? ) вече ще побеснея (недей така де, млада младина, а толкова зле с нервите ) смислъл нито сам някфа грозотия (приложи снимков материал, аз пък ти казвам, че си грозотия щом се оплакваш по форумите ) или зубърка ( ама ние не сме си и помисляли ти две думи не можеш да напишеш без грешка, камо ли зубърка- те поне са грамотни, ама айде) ми съм си съвсем нормална (значи грозните и ученолюбивите са ненормални? Хм, интересни разсъждения) или поне така мисля аз( нцъ, не мислиш ) иии другите около мен смисал имам пъпчици ама ми избиват по гадни само когато съм неразположена (можеше да ни спестиш причините) и после минават (слава богу ) едва ли е тфа причината ( може ли да е това) ( определено не е само това) . сички познати които срешна стари приятели и фр на майка ми или баща ми и сички само ми викат ух колко си хубавичка (много често хората казват неща, без изобщо да ги мислят- от куртоазия) са нз дали го казват само еи така ама... дали е заради тфа че не съм достатъчно отфорена или не се обличам както трябва (ако ходиш гола ще си едновременно и отворена и ще привличаш внимание :P ) или момчетата ги е страх щот до ся не малко са ми казвали че ме харесват но никои не ме е канил на среща или нещо такова (под "нещо такова" ебане ли имаш предвид ) имам чувството че съм по грозна от колкото се мисля(послушай душата си и 6-тото чувство ) но виждам че има и мноооого по грозни от мене а пък си имат гаджета (май не са чак толкова грозни, или ти си по- грозната ) и само се мляскат с тях насякъде... помооощ (неспасяема си, впрочем, греша- спасяема си, но едва ли ще се вземеш в ръце... не ти е в стила. дано ти дадох повод за размисъл )

Цитирай Първоначално написано от BlackMamba
    такам.. ( ега*и началото на разказ ) на 14 сам а още съм си нямала гадже.( а трябва ли да имаш? ) вече ще побеснея (недей така де, млада младина, а толкова зле с нервите ) смислъл нито сам някфа грозотия (приложи снимков материал, аз пък ти казвам, че си грозотия щом се оплакваш по форумите ) или зубърка ( ама ние не сме си и помисляли ти две думи не можеш да напишеш без грешка, камо ли зубърка- те поне са грамотни, ама айде) ми съм си съвсем нормална (значи грозните и ученолюбивите са ненормални? Хм, интересни разсъждения) или поне така мисля аз( нцъ, не мислиш ) иии другите около мен смисал имам пъпчици ама ми избиват по гадни само когато съм неразположена (можеше да ни спестиш причините) и после минават (слава богу ) едва ли е тфа причината ( може ли да е това) ( определено не е само това) . сички познати които срешна стари приятели и фр на майка ми или баща ми и сички само ми викат ух колко си хубавичка (много често хората казват неща, без изобщо да ги мислят- от куртоазия) са нз дали го казват само еи така ама... дали е заради тфа че не съм достатъчно отфорена или не се обличам както трябва (ако ходиш гола ще си едновременно и отворена и ще привличаш внимание :P ) или момчетата ги е страх щот до ся не малко са ми казвали че ме харесват но никои не ме е канил на среща или нещо такова (под "нещо такова" е**не ли имаш предвид ) имам чувството че съм по грозна от колкото се мисля(послушай душата си и 6-тото чувство ) но виждам че има и мноооого по грозни от мене а пък си имат гаджета (май не са чак толкова грозни, или ти си по- грозната ) и само се мляскат с тях насякъде... помооощ (неспасяема си, впрочем, греша- спасяема си, но едва ли ще се вземеш в ръце... не ти е в стила. дано ти дадох повод за размисъл )
    +1
    Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
    It slips away, and all your money won't another minute buy.
    Dust in the wind, all we are is dust in the wind

http://www.last.fm/user/way_out_of_here

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от BlackMamba
    такам.. ( ега*и началото на разказ ) на 14 сам а още съм си нямала гадже.( а трябва ли да имаш? ) вече ще побеснея (недей така де, млада младина, а толкова зле с нервите ) смислъл нито сам някфа грозотия (приложи снимков материал, аз пък ти казвам, че си грозотия щом се оплакваш по форумите ) или зубърка ( ама ние не сме си и помисляли ти две думи не можеш да напишеш без грешка, камо ли зубърка- те поне са грамотни, ама айде) ми съм си съвсем нормална (значи грозните и ученолюбивите са ненормални? Хм, интересни разсъждения) или поне така мисля аз( нцъ, не мислиш ) иии другите около мен смисал имам пъпчици ама ми избиват по гадни само когато съм неразположена (можеше да ни спестиш причините) и после минават (слава богу ) едва ли е тфа причината ( може ли да е това) ( определено не е само това) . сички познати които срешна стари приятели и фр на майка ми или баща ми и сички само ми викат ух колко си хубавичка (много често хората казват неща, без изобщо да ги мислят- от куртоазия) са нз дали го казват само еи така ама... дали е заради тфа че не съм достатъчно отфорена или не се обличам както трябва (ако ходиш гола ще си едновременно и отворена и ще привличаш внимание :P ) или момчетата ги е страх щот до ся не малко са ми казвали че ме харесват но никои не ме е канил на среща или нещо такова (под "нещо такова" е**не ли имаш предвид ) имам чувството че съм по грозна от колкото се мисля(послушай душата си и 6-тото чувство ) но виждам че има и мноооого по грозни от мене а пък си имат гаджета (май не са чак толкова грозни, или ти си по- грозната ) и само се мляскат с тях насякъде... помооощ (неспасяема си, впрочем, греша- спасяема си, но едва ли ще се вземеш в ръце... не ти е в стила. дано ти дадох повод за размисъл )

ГРУБО ГРУБООООО !!!!
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Голям фен
    Ебати разсъжденията. Чакай, чакай у форумо може да те огрее

Град
    Hueco Mundo
    нямала съм гадже

Да, и кво?

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    намери си

Еми аз също,ама кво да направя Ти не ги слушай другите,че имаш време.И те на 14 същото са искали Обаче темата е леко тъпа.Много го грее някой,че си нямала гадже досега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си