- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямала съм гадже:(
сега като се замисля си спомням, че и аз съм искала даааааПървоначално написано от GD95
![]()
ама сега е друго, минават си годините, летят по-скоро де
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Не ти и трябва![]()
С ''възхищение'' забелязвам как момичетата около мен не издържат без гаджета или реват че ще останат ''стари моми'' ,понеже нямат гадже за момента.Аз наистина разбирам колко важен е този проблем все пак любовта на 14 годишна възраст е всичко,инак за какво да живееш?Няма красота,няма приятели,няма роднини,няма хобита,няма книги,няма филми,няма непознати неща чакащи да ги откриеш...АХА!И аз мисля да се гръмна след един-два дни.Вече не се издържа ... хора помагайте кой е навитак?Че вече не ми се живее...Трябваше да съм спала с някой още на 12 !!!!!...Тъй сега по-сериозно,и грозна да си и хубава да си,такава си се родила,така че не знам с какво някой тук може да помогне,обичай себе си и се приемай каквато си,иначе закъде си...И най-после не знам всичките тия 12-13-14 годишни момиченца няма ли да се усетят че не това е смисъла на живота???Всичко освен деството ти е пред теб тепърва ще има момчета с които да ходиш,тепърва ще дойдат още по-сериозни проблеми,защото като гледам така май на теб това ти е най-сериозния проблем,но спокойно то не пита само ще се получи всичко,ако не-пусни някоя обява...съжалявам но....не се сдръжах![]()
....Айде със здраве,живей си живота и се замисли за наистина важните и сериозни неща....
![]()
чакай сега
искаш гадже ама го искаш, че другите имат а ти не ?
Моля ?!
много добре казаноПървоначално написано от RaZzer
![]()
Аз бая време си почаках преди да се запозная с момче,с което наистина да искам да бъда
Не се коси-и без това си още мъничка...след време ще се намерите и ша са земете както се вика
![]()
![]()
![]()
На тази възраст е нармално да си леко комплексирана... не си търси проблема във външния вид а в характера.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
И аз като съм на 14 и си имам гадже, по-добре ли е, че наще не ми позволяват да си имам до 18![]()
![]()
Спокойно, миличка, за всичко си има време...Както виждам, при теб проблемът не е липса на самочувствиеЛюбовта идва, когато най-малко я очакваш.Така че се опитай поне за малко да спреш да мислиш за това и все някога ще се появи "принцът на белия кон"...
![]()
Аз пък нашите съм ги оправила вече ... нищо не ми казват за приятеля миПървоначално написано от sunshinebaby
![]()
даа, наще са непоправимиПървоначално написано от xplay
![]()
Ааа, те свикнаха вече, че ще излизам с когото сърце ми пожелаеПървоначално написано от sunshinebaby
![]()
На 14 си, не на 41... ще имаш многоооо гаджета тепърва.
А да не говорим ,че още ти е раничко...сега е времето да учиш . (6,7,клас.
все едно аз съм го писала:P и аз съм долу горе като теб
![]()
The Future Belongs to Those who Believe in the Beauty of their dreams ..
Точно ! Да не сме по долуПървоначално написано от Riot
![]()
спокойно мила,аз съм на 17 .. и съм почти на същото дередже..но не се питам защо е така..просто не му е дошло времето..и аз съм излизала с що годе доста момчета...харесвала или не чак до там..но все нещо не се е получавало...ако пък с някой се получи,не се задържа много(по малко то месец)..преди и аз така се чудех какво ми има..има много по-грозни от мене ,които имат гадже,а аз защо нямам... не си единствената,която няма гадже ..така че нямаш причина да се притесняваш..то момчето само ще си дойде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Може би правят по-хубав секс ... а ти ?!Първоначално написано от gabsit000
![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
Иии... отново засичам едно СУУУУПЕР адекватно мнение... :P :P :P![]()
АхаххахПървоначално написано от ItalianMafia
![]()
пусни обява във вестника издирва се гадже ако може да пере и готви и да пише домашни и да е над 16 ъъъъъъъ години
За всеки влак си има пътници.Няма защо да се притесняваш
![]()
Има хора дори на 16 са нямали и изобщо не им пука![]()
Времето е пред теб.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Абе ти на 14 искаш да си ходила 20-тина момчета, да си легнала с още 150 и да си отрязала 700? Я я спокойно, добре си си така. Все пак 14 години не са кой знае колко много време и най-вероятно мислиш за гадже от 2-3 години. По-добре изчакай малко, то човекът ще се появи от никъде така или иначе... Може и утре да го срещнеш.
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
ми то и аз съм на 14 и си нямам несе притесняваи ще доиде момента аз от една страна искам да си имам а от др. неща ( страх ме е )![]()
И какво от това? Момиче, ти си на 14. Не бързай за никъде. Изживей си детството...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
има време и за тебе![]()
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?