- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямала съм гадже:(
Добре дошла в клуба..![]()
![]()
![]()
Да ти имам проблема - живота е пред теб.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Лелееее ужас направо!Как изобщо търпиш такива грозници да имат гаджета,пък ти да нямаш?УЖАС!Въйй...
Защо не отидеш на околовръстното и да си намериш някой батко,за да се фукаш после пред приятелките си колко си велика![]()
(Писна ми от такива като теб,наистина...Най-добре се затвори в стаята си ,за да не прецакаш някое момче да се хване с теб,че горко му.Въпреки,че като знам какви са тия на твоите години...Както и да е...
![]()
)
МОМИЧЕ СЪМ!!!
blop, Много е вероятно проблема да се дължи на външния ти вид. Разбира се ако си по-срамежлива това също играе важна роля. Но каквото и да ти казват тук или където и да било.. външния вид е от значение!
ПС: Това, че близки и роднини ти казват, че си хубава не е никаква гаранция, че е вярно! Повярвай ми.
ПС 2: Ако не се притесняваш, дай снимка да те видим и да ти кажем какво можеш да промениш в себе си.
xaxx и аз съм същата като тебесамо че мене не ме притеснява, че си нямам гадже, ами това, че всички момчета дето виждам са някфи хулигани и се държат като изроди
напрао ще се побъркам
как може да са такива смотании и си мислят, че впечатляват някой
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Не мисля, че е проблем (: Преди 2 години същия въпрос притесняваше и мен.. ноо от тогава мога да кажа, че ме харесват значително повече момчета от колкото тези, които преди бяха много на "Ти" с тези неща (: Спокойно, както казват.. за всеки влак си има пътници (: ии според мен.. вземи седни да учиш малко по биология, че от много любов сега имам 2ка и се чудя как да я оправям ;ддд
Стара тема