.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Повече от фен
    Добре дошла в клуба..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Да ти имам проблема - живота е пред теб.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Лелееее ужас направо!Как изобщо търпиш такива грозници да имат гаджета,пък ти да нямаш?УЖАС!Въйй...
    Защо не отидеш на околовръстното и да си намериш някой батко,за да се фукаш после пред приятелките си колко си велика

(Писна ми от такива като теб,наистина...Най-добре се затвори в стаята си ,за да не прецакаш някое момче да се хване с теб,че горко му.Въпреки,че като знам какви са тия на твоите години... Както и да е... )
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

blop, Много е вероятно проблема да се дължи на външния ти вид. Разбира се ако си по-срамежлива това също играе важна роля. Но каквото и да ти казват тук или където и да било.. външния вид е от значение!

ПС: Това, че близки и роднини ти казват, че си хубава не е никаква гаранция, че е вярно! Повярвай ми.

ПС 2: Ако не се притесняваш, дай снимка да те видим и да ти кажем какво можеш да промениш в себе си.

xaxx и аз съм същата като тебе само че мене не ме притеснява, че си нямам гадже, ами това, че всички момчета дето виждам са някфи хулигани и се държат като изроди напрао ще се побъркам как може да са такива смотании и си мислят, че впечатляват някой
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Не мисля, че е проблем (: Преди 2 години същия въпрос притесняваше и мен.. ноо от тогава мога да кажа, че ме харесват значително повече момчета от колкото тези, които преди бяха много на "Ти" с тези неща (: Спокойно, както казват.. за всеки влак си има пътници (: ии според мен.. вземи седни да учиш малко по биология, че от много любов сега имам 2ка и се чудя как да я оправям ;ддд

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Стара тема
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си