Абе, днес на няколко пъти забелязах, че като ям, после пак съм гладна. И вчера беше нещо подобно. о.О
Дали нямам гастрит? Също, гастритът от какво се получава?
Гастрита не се проявява в това.Ако имаше гастрит изобщо нямаше да можеш да ядеш боклуци като вафли чипсове и прочие.Нз за теб ама аз кокото повече ям толков асъм по гладна.Нз мн е странно.Освен тва мисля че се вманиачаваш.НОрмално е като мислиш смо за храна да ти се ядеПървоначално написано от Bianca
![]()
в пубертета си,какво очакваш ? иначе за гастрит-Раздел "Болести"
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Гастрита се получава от неядене или неправилен режим.Тва съм чувала аз.
Гастрит се получава от прекалено ядене на сухи и нездравословни храни.Коремът боли горе високо,ако ядеш пържено,сандвичи и такива работи.Аз имам гастрит и ако карам няколко дни на junk food и ме къса корема.Ужасно е![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Не е гастрит спокойноНе си вкарвай такива паранои, че ядеш много.. ако ще ти идва може за това да е така.. или просто да ти е такъв период .. спокойно жива и здрава си
![]()
И аз днес бях тей.И като се замисля от 2 месеца ако не и повече ям само сандвичи или още по-зле някакви вафли и тей.(майка ми като не може да готви)
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Да не си бременна,нищо лично.Просто това е първото нещо за което ми дойде на акъла.
Иначе аз когато няма какво да праяя или ми е скучно само ям.Гледам като съм си вкъщи повече време да си намирам занимавки.
Иначе не е гастрит спокойно.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
И аз от 2-3-4 дни само покрай хладилника се навъртам като съм вкъщи.Сигурно ти е тъпо.
А за гастрита, не се излагай. Това боли толкова много, а не те кара да ядеш.
И аз постоянно съм гладна,да го ева. Ноо не ми се лепи поне, да чукам на дърво.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Мда.. И на мен преди да ми дойде се тъпча като обезумяла,а по време - умиииииииииииииирам за шоколад или нещо друго сладко.Първоначално написано от _princess_
колкото повече ядеш,толкова повече ти се яде!
Само хабиш яденето :P .Авторке според мен си започнала много да се вглеждаш в себе си и си внушаваш вече.И все пак апетитът идва с яденето.Но ти трябва да си прецениш дали след като ядеш си още гладна или искаш да си похапнеш още,защото ти е много сладко - това е апртит.Всъщност може да си още гладна след като ядеш няколко минути докато храната стигне до стомаха,гладна ще си дотогава докато в мозъка ти не пристигне сигнал за ситост.Първоначално написано от Snuffles
Абе, знам какво е да имаш огромен апетит и да не ти стига това, което си погълнал досега. Но аз усещам ГЛАД. И от няколко дена не съм в мензис, не е заради това.
Пък и аз вчера не съм яла вредни храни, доколкото си спомням – овесени ядки, черен хляб, пилешко и т.н.![]()
Хубаво, може да не е гастрит, но защо по дяволите гладът ми не изчезва???
Едит: Сега коремът ме боли ужасно там, където е пъпът някъде. Вътрешно, де. Все едно ми забиват нож.
нее става само с яденеПървоначално написано от Bianca
![]()
![]()
Оф, и аз съм така, ама аз си гладувам от няколко дена... е добре де, не гладувам, ама за мен е малко храната, която изяждам.
Яж като ти се яде, толкова си слаба.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
и аз имам гастрит , а твоето не е това .. спокойно ..!!![]()
Още ли те боли около пъпа така?
Мне, нямам болки. Но като ям, имам чувството, че ми прималява още повече.Първоначално написано от hottie
![]()
Организмът ис знае от какво има нуждаяж често и по малко, за да не те боли
Ако имаш гастрит ще те боли корема. Няма пак да си гладна. Получава се от нередовното хранене (знам го от личен опит). Така че не пропускайте храненията. А ако се опитвате да отслабнете просто намалете храната. И се опитвайте часовете в които ядете да са горе долу близки. Защото при големи разлики и пропускания не само ще те боли корема, но и гастрит ще имаш.Първоначално написано от Bianca
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Нямаш гастрит, просто може би ядеш прекалено бързо, а от вкусовите рецетори за 15минути се изпращат импулси до мозъка, че организъмът се е наял. Явно си прекалено бърза или друго не виждам какво може да е)))Първоначално написано от Bianca
Running is my drug and I am overdosed ..