- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Има ли будни?Че многи искам да занимавам някой с моите проблеми... То един проблем...Ама като не мога да реша...
Та ето го и него
Предварително да кажа, че съм на 18 години и мога да мисля с главата си. Явно това ми е проблема...
Има едно момче от моя клас, в моята компания е и т.н. Ходех с него над година и половина, обаче много взе да ме изнервя напоследък... Работим сега лятото, почти един до друг сме и нямаме време да се видим (да уточня в момента сме в "почивка"). Все няма време за мен и да имам нужда от него. Обича ме, но не е по изразяването на чувства, докато аз търся точно това. Не става въпрос всеки ден да ми казва колко ме обича, ами да се сеща за мен дори да ми прозвънявя. Той е много интелигентен, с чувство за хумор, хубавичак е и т.н., но като не се сеща за малките неща. Аз ли съм много взискателна и побъркана?
А има едно друго момче, с което се запознах в интернет, виждали сме се и има чувства към мен. Той е всичко това, което искам, но нещо все ме тегли към по-горе посоченото лице. И не знам дали това са чувства или просто привързаност. Защото имам чувства и към момчето от интернет обаче не искам да сме гаджета с него. И така попадам в едно средно положение и не знам какво да правя... Ако някой има предложения..
П.С. Благодаря на всеки, който в този час се занимава с мен!
ХахМисля, че някак си няма да върви да му го кажа
![]()
Не му казвай нищо, а спри да му обръщаш внимание и се дръж, както той с теб.
С това нищо няма да се постигне, губене на време и само нерви.
Грешна логика, девойче.Първоначално написано от bloody_tower
Защо да хабиш нерви за някого, който не хаби за теб? А? Защото гом обичаш, нали? А самоуважението къде го забрави? На твое място не бих му обръщала внимание. Щом той не го прави, значи има причина. И да е в теб и да не е- това е факт.
![]()
Безразличието е най - голямото наказание..Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Според мен ще е добре да поговориш сериозно с него за това.
НЕ късай с приятеля си заради момчето от нета. Това ще е ГОЛЯМА глупост...
Опитай да говориш с него и му кажи това, което каза на нас.
А другия вариант е да въртиш двама...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
От опит знам, че ако човека си е такъв ите приема едва ли не за даденост, това няма оправия. Колкото и да си говорите, всичко ще е от днес за утре. За да се справиш с това трябва да покажеш ясно, че с поведението си може да те загуби завинаги. Повярвай ми - Най-голямото наказание итерапия в такива случаи е безразличието. Когато види, че ти се отдръпваш (ако те обича) ще се стресне.
А за другото момче от Нета.......според мен той те е привлякъл точно с това, че е всичко онова, което гаджето ти е забравило да бъде. Но това не значи, че говорим за истински чувства. По-добре изчакай да видиш дали нещата с приятеля ти могат да се оправят и тогава ще можеш да решиш.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Накратко казано: Кажете ми какво искамПървоначално написано от bloody_tower
![]()
Еее...НеЗапознат трябва всичко живо да нареди
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Сама казваш, че НЕ ИСКАШ да имаш за гадже второто момче ...![]()
А за първото ... по-добре поговори с него .. кажи му какво искаш ...
P.S. Увлечението ти към момчето от нет-а е просто, защото твоя приятел не ти дава това, което искаш и ти го търсиш у някой друг и все пак не се хвърляй на несигурното ... огдина и повече не е малко време ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
![]()
И според мен не му обръщай внимание или пък говорете сериозно по тая тема
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от NoobasaurusRex
или по скоро - прави каквото ти кажа или ще ходя да се изчукам с момчето от интернета
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.