Има ли будни?

Че многи искам да занимавам някой с моите проблеми... То един проблем...Ама като не мога да реша...
Та ето го и него

Предварително да кажа, че съм на 18 години и мога да мисля с главата си. Явно това ми е проблема...
Има едно момче от моя клас, в моята компания е и т.н. Ходех с него над година и половина, обаче много взе да ме изнервя напоследък... Работим сега лятото, почти един до друг сме и нямаме време да се видим (да уточня в момента сме в "почивка"). Все няма време за мен и да имам нужда от него. Обича ме, но не е по изразяването на чувства, докато аз търся точно това. Не става въпрос всеки ден да ми казва колко ме обича, ами да се сеща за мен дори да ми прозвънявя. Той е много интелигентен, с чувство за хумор, хубавичак е и т.н., но като не се сеща за малките неща. Аз ли съм много взискателна и побъркана?
А има едно друго момче, с което се запознах в интернет, виждали сме се и има чувства към мен. Той е всичко това, което искам, но нещо все ме тегли към по-горе посоченото лице. И не знам дали това са чувства или просто привързаност. Защото имам чувства и към момчето от интернет обаче не искам да сме гаджета с него. И така попадам в едно средно положение и не знам какво да правя... Ако някой има предложения..
П.С. Благодаря на всеки, който в този час се занимава с мен!