- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да се притеснявам ли?
с приятеляt ми не сме правили секс,но той си търкаше половият член по вагината ми,само че аз бях с бикини + мн тънък панталон...след това видях,че върху панталона ми има бегла следа от сперма,но от другата страна на панталона нямаше нищо..Има ли вероятност нещо да е станало?може ли изобщо през дрехи,бикини да стане гаф?
Русалчица
Абсолютно никъв шанс нямаНе се притеснявай
![]()
Ми, че ти си бременна. Честито. Може ли да съм кръстник?!!!![]()
П.С.: Ако някой иска да си режем вените взаимно да ми пише, че след тази тема вече ми иде не знам какво да си причиня.![]()
Абе стига сте се ебавали, момичето просто пита... Стига сте я зимали за мезе![]()
Има около 200 такива теми![]()
![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Пиши на КИРИЛИЦА!
.: machoka :.
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
много ти благодаря
theoneudontknow
радвам се че са останали хора ,като теб които се опитват да помогнат с каквото могат
Русалчица
Ами ако не се ебаваш - не няма нищо притеснително. НЕМОЖЕ да си бременна, ако не си правила секс. То като правиш по някога нестава, че камоли през бикини и панталон![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Пич, вярно е, че има, ама проблема е, че не се намират! Примерно като търся нещо излиза ми тотално друго ...Първоначално написано от Neznachitelen
Еми незнам с това трябва да се обърнеш към шефовете .. аз не разбирамПървоначално написано от theoneudontknow
![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
За това не е нужно да питаш дори, ако не си бягал от час по биология системно. Това са ЕЛЕМЕНТАРНИ неща. Като не си наясно с тях и да се целуваш не трябва. Следващата тема вече очаквам да е "Изпика се в тоалетната - бременна ли съм?"Първоначално написано от theoneudontknow
![]()
Това си е чист флууд тази тема. Вчера беше почти същия въпрос.![]()
Първоначално написано от NoobasaurusRex
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AHAHAHAH С ТИЯ ТЕМИ НЕ СЕ СПРЯХТЕ БЕ ВСИЧКИ СТЕ БРЕММЕНИ НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ? ОТ ВСИЧКО СА ЗАБРЕМЕНЯВА ВЕЧЕ ТВА Е НОВАТА МОДА. сорка за capsПървоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
Този пример е доста неуместенПървоначално написано от Rayzak
Това е само в случай,че жената,мъжа или и двамата имат някакъв проблем,а ако не-то просто е 1/1 000 000 възможно да не се забременее ..
света божия майко...
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Moже ли да си ги режем заедноПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Очакваш близнаци.. да са ти живи и здрави..![]()
100% sig sam 4e taq tema e ebavka .. ako ne ... tva momi4e trea da si pregleda nqkade glavata![]()
НЕ си бременна.
Нямам думи просто, вие тоя форум го взехте за мезе... Какво ние да взимаме авторите за мезе. Решило някое тъпо лапе (с извинение), че няма какво да прави и айде да пишем некви глупости по форумите и да се правим на интересни. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ТАКА САМО СТАВАТЕ ЗА СМЯХ ПРЕД ХОРАТА, ИЛИ ПО-ЛОШОТО НЕ ВИ ПУКА ОТ ТОВАОТГОВОРА НЕ ЗНАМ, НО ДАНО ВИЕ ГО НАМЕРИТЕ... Не сериозно аз съм потресен, аре да пита една шматка, втора шматка ама какво е това нещо бе човеко? През два дни(че и по-малко сигурно) такава тема. И наистина да не знаеш неща като ТОВА... хъх НА КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ мога да ви попитам
Не знам, не знам какво да кажа просто или си правят е*авки, или наистина са толкова малоумни... Чак да се изнервиш от такива хора
![]()
![]()
![]()
^ Те малките нали знаеш,че правят секс на поразия без да мислят за последствията....Е,не че ти изглеждаш много голям де..16?!...Ама преди да правят секс да земат да прочетат някоя друга книжка,няма да им (ви) е излишно...
![]()
Виж сега... аз не се правя на голям или нещо такова. Ама да си ме видяла да пиша такива простотий![]()
А просто да ти отговоря на 18 съм, пак казвам без да се правя на голям или много разбиращ и прочие
Айде със здраве. Аз повече няма да пиша по тая тема и дано се осъзнаете и намерите правилния път някой ден... защото според в момента много от хората не вървят по него, но това е съвсем друга тема (:
Ясно е на къде върви темата,а отговора вече е даден. - НЕ.