- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Аутизъм, шизофрения или почва да ме гони параноя?
Защото българите сме тъпо племе.Живеем за хората. "Ами какво ще каже леля ти Данк,знаеш ли какво име ще ни излезе,че си луд и ходиш в лудницата при психиатър" ... ала бала ... но от това страдат само хора като автора.Първоначално написано от batkodoki
![]()
Автора
Желая ти късмет и се присъединявам към БаткоДоки. Нали знаеш,няма начин да няма начин и няма невъзможни неща-има само оправдания! Искаш ли ще намериш начин,ще намериш и средства (ако трябва ще почнеш работа).
И за мен на 100% виновни са родителите ти,че са ти дали и продължават да ти дават възпитание и ценности,които някои нямат нищо лошо,но пък пречат за комуникирането в СЕГАШНО време!
Става ми тъжно за такива хора като теб,които нямат изобор в живота,имат пречки в комуникирането и т.н и то само заради родителите и средата,в която са израстнали.
Всичко,което казах,го казвам с добронамерна цел.
Късмет!
Междудругото,това ч енямаш гадже не трябва да те плаши.Много хора си нямат,поради куп причини.Аз лични си нямам поради причината,че не обичам такива шашави дълги и лигави работи,не ми се занимава и т.н,предпочитам "кой от къдетси дошъл",не смятам и да имам поне до 20-25г,знае ли се де....не знам дали това е най-удачният пример,ама идеята ми е,че това,че нямаш женско НЕ трябва да ти срива самочувствито.
Много хора съм срещал като теб,по форуми,в даскало,на вън,и т.н и винаги са ми били една голяма мистерия и това си остава най-трудното нещо за разгадаване за мен.
Всяка промяна се нуждае от време и понякога - МНОГО време-1-2 може и повече години,зависи от човека.Аз лично ямам таквиа проблеми като теб,изобщоно в последната година реших,че искам цялостна промяна (обичам разнообразито и различнието),поставих си за цел всичко,което искам и стъпка по стъпка започнах да работя върху това.И леко-полека всичко се нарждаше,първото нещо,което исках стана,а от това зависише и воторто,второто стана,третото пък от второто и то стана,четвърто,пето ...останаха ми още малко работи,които искам да свърша до края на годината или до февруари другата (обица на веждата и татуировка и още няколко хах)...отвървах се от някоир аботи,които ги носих като навици,мислене и т.н 17 години и се радвам де,с това м исе промениха и препочитанията към музика и изобщо,от там си намерих още много авери,за които съм благодарен,защото си изживявам страшни мигове с тях.Сигруно си викаш да ти имам и проблемите хах.Просто искам да ти кажа,че си наумяваш нещо,псотавяш го като фикс идея,разделяш го на части,изпълваш първа,втора части т.н.НО ТЪРПЕНИЕТО Е НАЙ-ВАЖНО!Нищо няма да стане изведнъж,нищо и никога!Иска се и време,може и малко,може и много.Упортиост също е едно от главнит неща.Ще има и хора,които със сигурност ще ти "пречат",демотивират и т.н,със сигурност първите ще бъдат тези от обкръжението ти.Но трябва да преминеш и през това.Отделно,потърси помощ и от психиатър,обезателно,това ще ти олесни много повече,предполагам,не знам кка стоят нещата при такива хора.И така...търпение,упортиост,ц ли,време и мотивация! Никой не е казал,ч еще е лесно...
Нещата няма да се орпавят,доакто седиш на компа и се вайкаш като пенсионерка комунист,ад го знаеш
П.С Отпитвай се да спреш да зависиш от хорсктоо менениет,хората,родителтие ти и т.н.Товва ще ти помогне много!Спри да бягаш от трудностите!
Ужас какви в разсъждения изпаднах ... малеее
Не забравяй - ЕДИН ПЪТ СЕ ЖИВЕЕ!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!