Първо здравей!
Не ти трябва психиатър мойто момче. Ти си твърде интелигентен. Учил си като малък - това показва ефект. Не се бои .. момичета - колкото искаш .. Тъпо е като си сам знам .. Най ло6о е когато родителите ти не те разбират. Аз мисля .. сподели им .. е не с тези думи \"мамо, тате синът ви е луд\" .. Кажи им каквото каза на нас.Че се нуждаеш от тяхното внимание..
Тъпо е като познаваш малко хора.. да това още повече те кара да се стесняваш .. кфо ти пука?! казваш че като малък не си обръщал внимание на мнението на околните? а сега кфо обръщаш му? защо?! можеби защото искаш да те ценят ли? еми .. истинските хора не биха ти търсили кусури .. айде стига ..може отговора ми да не е на нивото на предишните писали .. но поне мога да ти кажа че ти си си едно отлично момче .. ай ся .. ако беше луд вашите щяха да го знаят и щеше да си на друго място .. смисъл за очертанията на плочките - много хора са така .. аз също .. голяма работа ..
това че все едно някои говори в теб .. еми един Бог знае кфо е .. може да е интуйция .. така че през повечето време и се доверявай .. а това с момичетата .. ами не им разкривай чувствата си с думи .. защото повечето ще се отблъснат .. знам го .. просто им покажи какво чувстваш .. ако е взаимно ще си проличи .. и за университета - ДА!!!
иди в нов град запознай се с нови хора .. започни един нов живот.. как си мислиш че ще стане ако си затворен в себе си .. как света да те опознае ако те е страх да се покажеш? буди по открит и мисли позитивно!
айде успехи

P.С - съжалявам за грешките .. точките и запетайките ..