Виж,изградил си една уникална личност у себе си.Говоря за човека който си ти.Ти си интелигентен и умен.Аз съм момиче и ще ти кажа мен какво ме впечатлява.За мен всеки 1 човек е различен и сам по себе си е уникален,затова към всекиго се държа различно....преди 8-9 месеца се замислих над думите "аз съм двулична"и осъзнах,че е много по зле защото имам милион лица а дори не съм се утвърдила като личност,само на 14 съм.Но това не възприех за проблем и все още не го мисля,защото така опознавам много по добре хората.Замисли се кое те прави различен от другите момчета и го показвай на момичето което искаш да впечатлиш + това бъди мил и внимателен към нея...покажи уважение но не и се надсмивай.Не и споделяй много в началото изчакай отношенията ви да станат Някакви и след това почни да и се доверяваш,иначе ни плашиш(което може би е станало) или те възприемаме като приятелче и после не можем да променим това.Това са съветите ми.....ам и гледай задължително "17 Again" тук главния актьор Зак Ефрон(любимия ми актьор и идеал за мъж междодругото) е изиграл перфетното момче за 1 свястно момиче.Там от където и да го погледнеш(дрехи,държание,в зпитание,походна,чар...) е перфектен...та гледай филма -просто за урок.