Един мой бивш съученик пасва перфектно на описанието,което си дал ти за себе си. Много умно момче,но без приятели,ходи с едни и същи дрехи,не си миеше зъбите,всички му се подиграваха и т.н. Не знам какво е станало с него сега,но знам,че ти не си единствения. Послушай съветите,които останалите съфорумници са ти дали. УСПЕХ!

П.п.
Цитирай Първоначално написано от 3ff3k7a
Не знам за останалите ти проблеми, но аз имам същия "проблем" с фугите. И мен ме е страх да стъпя там, винаги по целите плочки. Имам и други такива..примерно ако докосна без да искам нещо, трябва след това да го докосна още 2 пъти, че да станат 3. Правя всичко 3 пъти, или 3 по 3, или 3 по 3 по 3 и така..
Божеее , а аз си мислих ,че съм била ненормална Сега ми олекна.. абсолютно същото нещо се случваше с мен до преди 1-2 години. Сега като,че ли спрях (за което адски много се радвам ). Стъпвах само вътре в плочките и не от страх..просто беше като игра не знам. Ако се случи да стъпя на фугите,нямаше нищо да стане,но предпочитах да не го правя. По-плашещото беше,че изпитвах странното желание и нужда да докосвам всичко по 3 пъти,а ако без да искам го докосна 4 ,трябва да го докосна още 2(да станат 6). Понякога нарочно докосвах разни предмети по 18 пъти (рядкост,но факт)сигурно,един вид -колкото повече пъти,толкова по-добре,но числото трябва да се дели на 3 . Не знаех защо го правя..просто помня ,че докато се нахраня понякога минаваше бая време И всичкото това време,не съм се психирала,просто се чудех защо го правя това. Инъче бях напълно нормално момиче.. (не искам да се хваля,но все пак бях от "готините" ) С времето "проблема" (ако мога да го нарека така) изчезна. Вече не правя никое от тези неща Сигурна съм,че и други хора са ги правили тези неща,така че,ако четете това - спокойно НЕ СТЕ САМИ!