- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Аутизъм, шизофрения или почва да ме гони параноя?
Един мой бивш съученик пасва перфектно на описанието,което си дал ти за себе си. Много умно момче,но без приятели,ходи с едни и същи дрехи,не си миеше зъбите,всички му се подиграваха и т.н. Не знам какво е станало с него сега,но знам,че ти не си единствения. Послушай съветите,които останалите съфорумници са ти дали.УСПЕХ!
П.п.БожеееПървоначално написано от 3ff3k7a
, а аз си мислих ,че съм била ненормална
Сега ми олекна.. абсолютно същото нещо се случваше с мен до преди 1-2 години. Сега като,че ли спрях (за което адски много се радвам
). Стъпвах само вътре в плочките
и не от страх..просто беше като игра не знам. Ако се случи да стъпя на фугите,нямаше нищо да стане,но предпочитах да не го правя. По-плашещото беше,че изпитвах странното желание и нужда да докосвам всичко по 3 пъти,а ако без да искам го докосна 4 ,трябва да го докосна още 2(да станат 6). Понякога нарочно докосвах разни предмети по 18 пъти (рядкост,но факт)сигурно,един вид -колкото повече пъти,толкова по-добре,но числото трябва да се дели на 3 . Не знаех защо го правя..просто помня ,че докато се нахраня понякога минаваше бая време
И всичкото това време,не съм се психирала,просто се чудех защо го правя това. Инъче бях напълно нормално момиче.. (не искам да се хваля,но все пак бях от "готините" ) С времето "проблема" (ако мога да го нарека така) изчезна. Вече не правя никое от тези неща
Сигурна съм,че и други хора са ги правили тези неща,така че,ако четете това - спокойно НЕ СТЕ САМИ!
![]()