- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо? (за момичета)
още един ограничен човек.всеки има своя вкус и не може да определяш кой е грозен и кой не.Първоначално написано от lipstik
НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ! :PПървоначално написано от bloodyF
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
правилноПървоначално написано от brokeninside13
Първоначално написано от mimsssssss
подкрепям
липстик и там който още беше и аз мога да ви кажа колко сте грозни защото може би няма да ми допаднете.Вие не сте тези които да определят кой е грозен/тъп/дебел/умен/слаб етц.. повърхностни същества колко си искаш..![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lipstik
ама разбира се,многото други хора са твой дружки най-вероятно.И ако ти си така да кажа главната в компанията ви другите кифли ще са съгласни ,сещаш ли сеи докато вие се присмивате на тези които уж са по долу от вас утре вие ще сте на светлинни години зад тях...със здраве
![]()
^що пък не?важното е да не гледа повърни като здрач и + това си е много право момичето
[00:08:39] infernus: ae ne se zamislqm
[00:08:40] infernus: mnoo
[00:08:52] infernus: v prirodata vinagi e imalo balans
[00:08:54] infernus: nqa na4in
[00:08:58] infernus: balansa da se naru6i
[00:09:02] infernus: i e vav vsqko edno otno6enie
[00:09:06] infernus: nezavisimo za kwo staa vurpos
[00:09:13] infernus: fizi4ni belezi
[00:09:15] infernus: i seki takiwa
[00:09:25] infernus: ot druga strana
[00:09:28] infernus: krasotata e otnositelna
[00:09:34] infernus: taka 4e twa si e edra prostotiq
за жалост е точно така ...Първоначално написано от bloodyF
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Е, разбира се, че красотата е относително понятие, различните хора имат различни представи за нея, това е ясно и съвсем нормално. Става върос за това, че от друга гледна точка си има някакви определени неписани правила и дори критерии, които обществото е наложило. В този смисъл не можеш да кажеш на черното бяло.Първоначално написано от DimovB
![]()
аа глупости, аз като изляза някъде и ще ми изтекат очите по варненските красавци![]()
ейй.. късметлийка!Първоначално написано от AnotherAccount
![]()
оо,колко много красиви момчета има.. ужасно много.
просто явно не ги виждаш![]()
Да ти кажа, явно някъде в представите ми е проблема..Първоначално написано от guinessgirl
![]()
А ако проблема е в промяната на вкуса на момичетата?!
Според мен има много, много по - красиви момчета, които изглеждат страхотно, отколкото е имало преди 20-30 години...
Мисля си, че разбиранията се променят. Аз пък мисля, че напоследък има много красиви момчета (един пример е подписа ми). Тва е мое мнение и не задължавам никой да мисли като мен!*
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
А за теб може да са гадни, за други - красиви, за трети - момче мечта ..Като почнете с тези понятия красиво/грозно ми идва да ви блъскам с нещо тежко по главата
И кво ако някое "хубаво" момче ходи с 150-200 кг момиче? Нали той си я харесва? Нали той си я е избрал? На вас какво ви влиза в работата?
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
щото момчетата все още не си слагат фон-дю-тен![]()
/или поне така мисля
/
добре бе госпожице както и каза все пак си имаш очи и свой вкус ами именно това не означава че нашия вкус покрива твоя или обратното.затова всеки си има свой вкус.примерно обществено мнение е че никол е мн красива http://www.aceshowbiz.com/images/events/TTO-001681.jpg но за мен е адски грозна жена,прилича ми на индиец с коса(травестит) но това не означава че я наричам грозна и да обеждавам другите в своето мнение.Първоначално написано от lipstik
пак по темата мога да кажа че за някой може да се е напулнило с грозни,а за други може да е пълно с красавци.
п.п.имаше една тема красиви бг момчета като я отворих видях красиви бг момичетарозови блузки,прилепнали дънки,коси с преса,лица с фондйотен
и подобни (ама нали всеки със вкуса си)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=165436
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=263578
към bloodyF,lipstik и др.разберете че смисъла на живота не е кой е най красив(слаб)
Защото вс супер крайно. Момичетата или се правят на върли чалга-диви и се гримират по неописуемо отвратителен начин, така че да не можеш да разбереш реално как изглеждат, или са неподдържани, за да покажат, че не им пука от нищо. С момчетата е подобно, но те май имат повечко акъл в тва отношение колкото и да е странно.
Пълните глупости !!! Какво аз като не се гримирам всеки път като трябва да изляза за малко от нас .. неподдържана ли съм ?!Първоначално написано от TheDuchess
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Аз пък си мисля, че всяка двойка, която виждам има само по един красив. Или момичето е красиво, а момчето пълен изрод, или момчето е готино, а момичето прилича на грозна кафа. Странно ми е чак как така винаги се намират...