.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Hybrid View

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    На мен пък ми е направило впечетление,че повечето хубави момчета ходят с някакви грозници,невзрачници или дебели..
    още един ограничен човек.всеки има своя вкус и не може да определяш кой е грозен и кой не.

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Преди 2 години още имаше хубави момчета и момичета.И не бяха на изчезване.После дойде манията да бъдем Емота,след това фешъни и в момента има толкова малко нормални момчета ,че те си имат гаджета.а останалите знаят че са малко и че са желани и самочувствието им е до небето.Извод:не си търсете много хубави гаджета ами се примирявайте с това което съдбата ви е дала
    НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ! :P
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    амиии чакай сега. първо има 2 различни вида момчета има и 2 различни вида момичета.
    Единия вид момчета-нормални, хубави момчета ((каквито почти няма)) и 2рия вид момчета-ШИБАНИ ФЕШЪНЧЕТА дето имат по-малко косми по тялото си отколкото нас момичетата дето си се грижим за себе си.
    Момичетата-2 различни вида. Едните дето харесват нормални, хубави момчета и други дето харесват ШИБАНИТЕ ФЕШЪНЧЕТА бе мама му Д**а............голите охлюви са повече от нормалните момчета. Естествено като казвам нормални нямам предвид чубака или нещо такова. Поддържаните момчета ((не голите охлюви)) за мен са тези дето си скубат веждите само посрредата и отстрани малко ако е много наложително си махат космите по краката и така....
    за тва се чудиш що няма хубави момчета ЩОТО ВЕЧЕ НЯМА. съжалявам тва е истината....

са очаквам оня гей тъп дет са е със снимка на гергана мисля...преди беше с жената от токио мотел да почне да пише
    правилно

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    На мен пък ми е направило впечетление,че повечето хубави момчета ходят с някакви грозници,невзрачници или дебели..
    още един ограничен човек.всеки има своя вкус и не може да определяш кой е грозен и кой не.

подкрепям

липстик и там който още беше и аз мога да ви кажа колко сте грозни защото може би няма да ми допаднете.Вие не сте тези които да определят кой е грозен/тъп/дебел/умен/слаб етц.. повърхностни същества колко си искаш..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

подкрепям

липстик и там който още беше и аз мога да ви кажа колко сте грозни защото може би няма да ми допаднете.Вие не сте тези които да определят кой е грозен/тъп/дебел/умен/слаб етц.. повърхностни същества колко си искаш..
    Напротив,мога да определям кой е грозен и кой е красив.Все пак си имам очи и вкус.И в повечето случей тези които са грозни,не са грозни само на мен,а на доста други хора,което би трябвало да говори нещо!

Град
    Heaven

подкрепям

Напротив,мога да определям кой е грозен и кой е красив.Все пак си имам очи и вкус.И в повечето случей тези които са грозни,не са грозни само на мен,а на доста други хора,което би трябвало да говори нещо!

ама разбира се,многото други хора са твой дружки най-вероятно.И ако ти си така да кажа главната в компанията ви другите кифли ще са съгласни ,сещаш ли се и докато вие се присмивате на тези които уж са по долу от вас утре вие ще сте на светлинни години зад тях...със здраве

bloodyF само ще ти кажа,че нещо много филми гледаш

^що пък не?важното е да не гледа повърни като здрач и + това си е много право момичето

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от masal
    ^що пък не?важното е да не гледа повърни като здрач и + това си е много право момичето
    НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ!!!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    [00:08:39] infernus: ae ne se zamislqm
    [00:08:40] infernus: mnoo
    [00:08:52] infernus: v prirodata vinagi e imalo balans
    [00:08:54] infernus: nqa na4in
    [00:08:58] infernus: balansa da se naru6i
    [00:09:02] infernus: i e vav vsqko edno otno6enie
    [00:09:06] infernus: nezavisimo za kwo staa vurpos
    [00:09:13] infernus: fizi4ni belezi
    [00:09:15] infernus: i seki takiwa
    [00:09:25] infernus: ot druga strana
    [00:09:28] infernus: krasotata e otnositelna
    [00:09:34] infernus: taka 4e twa si e edra prostotiq

Град
    blg
    Преди 2 години още имаше хубави момчета и момичета.И не бяха на изчезване.После дойде манията да бъдем Емота,след това фешъни и в момента има толкова малко нормални момчета ,че те си имат гаджета.а останалите знаят че са малко и че са желани и самочувствието им е до небето.Извод:не си търсете много хубави гаджета ами се примирявайте с това което съдбата ви е дала
    за жалост е точно така ...
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    [00:08:39] infernus: ae ne se zamislqm
    [00:08:40] infernus: mnoo
    [00:08:52] infernus: v prirodata vinagi e imalo balans
    [00:08:54] infernus: nqa na4in
    [00:08:58] infernus: balansa da se naru6i
    [00:09:02] infernus: i e vav vsqko edno otno6enie
    [00:09:06] infernus: nezavisimo za kwo staa vurpos
    [00:09:13] infernus: fizi4ni belezi
    [00:09:15] infernus: i seki takiwa
    [00:09:25] infernus: ot druga strana
    [00:09:28] infernus: krasotata e otnositelna
    [00:09:34] infernus: taka 4e twa si e edra prostotiq
    Е, разбира се, че красотата е относително понятие, различните хора имат различни представи за нея, това е ясно и съвсем нормално. Става върос за това, че от друга гледна точка си има някакви определени неписани правила и дори критерии, които обществото е наложило. В този смисъл не можеш да кажеш на черното бяло.

аа глупости, аз като изляза някъде и ще ми изтекат очите по варненските красавци

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AnotherAccount
    аа глупости, аз като изляза някъде и ще ми изтекат очите по варненските красавци
    ейй.. късметлийка!

Град
    Wonderland
    оо,колко много красиви момчета има.. ужасно много.

просто явно не ги виждаш

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от masal

не гледам :Д,мерси за подкрепата.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    оо,колко много красиви момчета има.. ужасно много.

просто явно не ги виждаш
    Да ти кажа, явно някъде в представите ми е проблема..

Мега фен Аватара на SunSmile
    А ако проблема е в промяната на вкуса на момичетата?!
    Според мен има много, много по - красиви момчета, които изглеждат страхотно, отколкото е имало преди 20-30 години...
    Мисля си, че разбиранията се променят. Аз пък мисля, че напоследък има много красиви момчета (един пример е подписа ми). Тва е мое мнение и не задължавам никой да мисли като мен!*
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    А за теб може да са гадни, за други - красиви, за трети - момче мечта .. Като почнете с тези понятия красиво/грозно ми идва да ви блъскам с нещо тежко по главата И кво ако някое "хубаво" момче ходи с 150-200 кг момиче? Нали той си я харесва? Нали той си я е избрал? На вас какво ви влиза в работата?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

щото момчетата все още не си слагат фон-дю-тен /или поне така мисля /

Град
    у нас...

подкрепям

добре бе госпожице както и каза все пак си имаш очи и свой вкус ами именно това не означава че нашия вкус покрива твоя или обратното.затова всеки си има свой вкус.примерно обществено мнение е че никол е мн красива http://www.aceshowbiz.com/images/events/TTO-001681.jpg но за мен е адски грозна жена,прилича ми на индиец с коса(травестит) но това не означава че я наричам грозна и да обеждавам другите в своето мнение.
    пак по темата мога да кажа че за някой може да се е напулнило с грозни,а за други може да е пълно с красавци.
    п.п.имаше една тема красиви бг момчета като я отворих видях красиви бг момичета розови блузки,прилепнали дънки,коси с преса,лица с фондйотен и подобни (ама нали всеки със вкуса си)

Град
    у нас...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=165436

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=263578

към bloodyF,lipstik и др.разберете че смисъла на живота не е кой е най красив(слаб)

Защото вс супер крайно. Момичетата или се правят на върли чалга-диви и се гримират по неописуемо отвратителен начин, така че да не можеш да разбереш реално как изглеждат, или са неподдържани, за да покажат, че не им пука от нищо. С момчетата е подобно, но те май имат повечко акъл в тва отношение колкото и да е странно.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от TheDuchess
    Защото вс супер крайно. Момичетата или се правят на върли чалга-диви и се гримират по неописуемо отвратителен начин, така че да не можеш да разбереш реално как изглеждат, или са неподдържани, за да покажат, че не им пука от нищо. С момчетата е подобно, но те май имат повечко акъл в тва отношение колкото и да е странно.
    Пълните глупости !!! Какво аз като не се гримирам всеки път като трябва да изляза за малко от нас .. неподдържана ли съм ?!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Аз пък си мисля, че всяка двойка, която виждам има само по един красив. Или момичето е красиво, а момчето пълен изрод, или момчето е готино, а момичето прилича на грозна кафа. Странно ми е чак как така винаги се намират...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си