.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Hybrid View

Заради хората ли ги взимате тия приятели и приятелки бе? Както ти допадне на теб може да не е най прекрасната на светът ама да мога да си кажа 2 умни и мили думи с нея, отколкото с някоя фръцла дето само за пари мислиили се чука с фешънчета и ходи с цигани.

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от TheDuchess
    Защото вс супер крайно. Момичетата или се правят на върли чалга-диви и се гримират по неописуемо отвратителен начин, така че да не можеш да разбереш реално как изглеждат, или са неподдържани, за да покажат, че не им пука от нищо. С момчетата е подобно, но те май имат повечко акъл в тва отношение колкото и да е странно.
    Пълните глупости !!! Какво аз като не се гримирам всеки път като трябва да изляза за малко от нас .. неподдържана ли съм ?!
    Ако под поддръжка разбираш само грим кофти за тебе. Има момичета които не правят абсолютно нищо за външния си вид - като почнем от тва че не се решат и стигнем до тва че не се обезкосмяват ...

Да се поддържаш и да се гримираш са две различни неща. Примерно /ако тва на аватара ти е твоя снимка/ ти нямаш нужда да се гримираш за да изглеждаш добре, което не значи че не се поддържаш

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Защото вс супер крайно. Момичетата или се правят на върли чалга-диви и се гримират по неописуемо отвратителен начин, така че да не можеш да разбереш реално как изглеждат, или са неподдържани, за да покажат, че не им пука от нищо. С момчетата е подобно, но те май имат повечко акъл в тва отношение колкото и да е странно.
    Пълните глупости !!! Какво аз като не се гримирам всеки път като трябва да изляза за малко от нас .. неподдържана ли съм ?!
    Ако под поддръжка разбираш само грим кофти за тебе. Има момичета които не правят абсолютно нищо за външния си вид - като почнем от тва че не се решат и стигнем до тва че не се обезкосмяват ...

Да се поддържаш и да се гримираш са две различни неща. Примерно /ако тва на аватара ти е твоя снимка/ ти нямаш нужда да се гримираш за да изглеждаш добре, което не значи че не се поддържаш
    Не, не разбирам само това под поддържане .. явно не съм разбрала както трябва поста ти или не съм се изказала правилно. Защото и аз слагам грим, но не прекалявам. Спиралка, гланц и толкова. Защо трябва всички да са нацапани с тонове грим?

П.С. И да .. моя снимка е .
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Не, не разбирам само това под поддържане .. явно не съм разбрала както трябва поста ти или не съм се изказала правилно. Защото и аз слагам грим, но не прекалявам. Спиралка, гланц и толкова. Защо трябва всички да са нацапани с тонове грим?

П.С. И да .. моя снимка е . [/b]
    Еми не си го разбрала поста явно щото казвам точно обратното. Казах, че повечето момичета се гримират супер отвратително в стремежа си да приличат на чалга диви.. никъде не съм споменавала че трябва да се гримират, за да изглеждат добре

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка

П.С. И да .. моя снимка е . [/b]
    Еми не си го разбрала поста явно щото казвам точно обратното. Казах, че повечето момичета се гримират супер отвратително в стремежа си да приличат на чалга диви.. никъде не съм споменавала че трябва да се гримират, за да изглеждат добре
    Добре де .. съжалявам тогава
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Няма грозни, има неподдържани хора...
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sladkata90
    а пък на мен ми прави впичатление друго излизаме с фр и гледаме някъв много готин и до него няква ссвиня чудим им се на ъкала как са тръгнали с такива грозотии
    Аз пък се радвам,че има точно такива хора,които не мислят като теб и знаят кои са истински важните неща. Хората,които мислите по тоя начин губите,а не онези,които са намерили сродна душа,независимо дали е дебела,слаба,руса,черна... Както и да е...

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Такова нещо не съм забелязала.Сладури има и винаги ще има.Е,ако става дума за супер красавци-те са само по филмите (и някои градски фитнеси)
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    към bloodyF,lipstik и др.разберете че смисъла на живота не е кой е най красив(слаб)
    явно имаш доста големи комплекси относно теглото си

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=165436

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=263578

към bloodyF,lipstik и др.разберете че смисъла на живота не е кой е най красив(слаб)

скъпа,пак прочети спора аз този смисъл съм го разбрала отдавна.Явно другата госпожица не го е ...така че се обръщай към нея ,ако обичаш
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy

има си доволно грозни хора
    има и грозни, които се поддържат в малко по-приемлив вид

абе.. секви си има

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy

има си доволно грозни хора
    има и грозни, които се поддържат в малко по-приемлив вид

абе.. секви си има
    +1

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от hackberry
    явно имаш доста големи комплекси относно теглото си
    страшни заключения правиш.просто не разбирам как някой може да говори за някой друг че е грозен,при положение че може да каже че не е негов вкус и да не си налага мнението.аман вече със мислещи ограничено хора.прочети темата за анорексията и ще разбереш какво значи комплекси-ако ли не отвори си речника и тогава слагай епитети на хората

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=165436

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=263578

скъпа,пак прочети спора аз този смисъл съм го разбрала отдавна.Явно другата госпожица не го е ...така че се обръщай към нея ,ако обичаш
    не налагам мнение,нито се стремя да обиждам някой.просто изразявам позиция .

Затова аз ходя с Чех. Рус, сини очи,мил,грижовен,забавен, с общи интереси, но и побойник. Момче мечта. В България няма свестни момчета...

Мене ли ми прави впечателние, че всяко хубаво момиче си има гадже или поне обожатели. А за момчетата е важно да са 'гъзари' и все някоя ше се фане с тях, а тези които са по 'смотани' дори и да са красиви ги мислят за тъпи

По точно: за момичетата е важно да са красиви, а за момчетата как са възприемани
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от devi
    Затова аз ходя с Чех. Рус, сини очи,мил,грижовен,забавен, с общи интереси, но и побойник. Момче мечта. В България няма свестни момчета...

къде го намери бе :Д
    нищо че преди 2 години и аз ходех с един естонец (по външност и характер като твоя чех поне както си го описала) .. омг :д смисъл ходихме 3 месеца от които се видяхме 2 пъти ;д ама..

блуум ф...съгласна напълно
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си