- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо? (за момичета)
Заради хората ли ги взимате тия приятели и приятелки бе? Както ти допадне на теб може да не е най прекрасната на светът ама да мога да си кажа 2 умни и мили думи с нея, отколкото с някоя фръцла дето само за пари мислиили се чука с фешънчета и ходи с цигани.![]()
Ако под поддръжка разбираш само грим кофти за тебе. Има момичета които не правят абсолютно нищо за външния си вид - като почнем от тва че не се решат и стигнем до тва че не се обезкосмяват ...Първоначално написано от Priceless
Да се поддържаш и да се гримираш са две различни неща. Примерно /ако тва на аватара ти е твоя снимка/ ти нямаш нужда да се гримираш за да изглеждаш добре, което не значи че не се поддържаш
Не, не разбирам само това под поддържане .. явно не съм разбрала както трябва поста ти или не съм се изказала правилно. Защото и аз слагам грим, но не прекалявам. Спиралка, гланц и толкова. Защо трябва всички да са нацапани с тонове грим?Първоначално написано от TheDuchess
![]()
П.С. И да .. моя снимка е .
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Еми не си го разбрала поста явно щото казвам точно обратното. Казах, че повечето момичета се гримират супер отвратително в стремежа си да приличат на чалга диви.. никъде не съм споменавала че трябва да се гримират, за да изглеждат добреПървоначално написано от Priceless
Добре де .. съжалявам тогаваПървоначално написано от TheDuchess
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Няма грозни, има неподдържани хора...
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Аз пък се радвам,че има точно такива хора,които не мислят като теб и знаят кои са истински важните неща. Хората,които мислите по тоя начин губите,а не онези,които са намерили сродна душа,независимо дали е дебела,слаба,руса,черна...Първоначално написано от sladkata90
Както и да е...
Такова нещо не съм забелязала.Сладури има и винаги ще има.Е,ако става дума за супер красавци-те са само по филмите (и някои градски фитнеси)
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
явно имаш доста големи комплекси относно теглото сиПървоначално написано от mimsssssss
![]()
Първоначално написано от Len4etyYyy
има си доволно грозни хора
има и грозни, които се поддържат в малко по-приемлив вид
абе.. секви си има![]()
+1Първоначално написано от DimovB
Първоначално написано от hackberry
страшни заключения правиш.просто не разбирам как някой може да говори за някой друг че е грозен,при положение че може да каже че не е негов вкус и да не си налага мнението.аман вече със мислещи ограничено хора.прочети темата за анорексията и ще разбереш какво значи комплекси-ако ли не отвори си речника и тогава слагай епитети на хората
не налагам мнение,нито се стремя да обиждам някой.просто изразявам позицияПървоначално написано от bloodyF
.
Мене ли ми прави впечателние, че всяко хубаво момиче си има гадже или поне обожатели. А за момчетата е важно да са 'гъзари' и все някоя ше се фане с тях, а тези които са по 'смотани' дори и да са красиви ги мислят за тъпи
По точно: за момичетата е важно да са красиви, а за момчетата как са възприемани![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от devi
къде го намери бе :Д
нищо че преди 2 години и аз ходех с един естонец (по външност и характер като твоя чех поне както си го описала) .. омг :д смисъл ходихме 3 месеца от които се видяхме 2 пъти ;д ама..![]()
![]()
блуум ф...съгласна напълно![]()