- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- It's spam timeeeeeeeeee
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2hfOt1qoALo[/youtube]
![]()
![]()
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Тия епизоди ги даваха миналата зима,ся пак ги повтарят.Първоначално написано от YakUZa777
Пише уж new series.Първоначално написано от x3eme
А,може.Само прехвърлих да видя кво дават като ти прочетох поста и ми се стори,че съм ги гледал.Нищо чудно да са нови.
нямам търпение да ви видя играта /на свастика темата/,ще бъде много интересно ,стига да не се оплеска всичко де.
под 'оплескване', не очаквай да видиш псувни, обиди и арогантно поведение. според мен варианта да не се получи е, този, в който участниците ще се окажат с прекалено слаба подготовка/недостатъчно поглед в/у нещата, за да се противопоставят на опозицията си, или пък няма да достигнат до консенсус помежду си, и така ще разпръскват енергията, вместо да я насочат в правилната посока. но все пак преди всичко това е игра. аз лично ще се радвам да науча нови неща, не ми е за загубата/победата. ;дПървоначално написано от puhen0to
точно за това говорех под оплескване... псувните и обидите точно в този под раздел само на спамерчета може да ги припишемПървоначално написано от plmn
затова чакам с нетърпение ,защото хората които се заеха с организацията са ми водещи в образованието получено във форума :P
На мен па не ми се ходи на изпит, ама...
Grumpy old madman
хванал нож в ръка оцапан от доматите нарязани в чинийката,чакащ наливането на следващата ракия?
на мен пък ми се правят.. все хубави неща![]()
лошо ми е, топло...
Преди малко се върнах от изпит. Беше по-добре, отколкото очаквах, но допуснах 1 глупава грешка.
Grumpy old madman
А ти откъде знаеш, че скрит форум за елита няма, просто може би ти не си в него...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Give me your best shot motherfucker!
Раздел "Суходол" го знам и не ме интересува.Първоначално написано от techCandy
Grumpy old madman
изпитото количество бира в горещия следобед почна да ми влияе
Брат ми се опитва да ме обвини в сомнамбулизъм пред нашите....
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
докато реалността е, че ти си била в пълно съзнание много добре знаейки какво правиш.Първоначално написано от kalpazanka
Всъщност нямам спомен за нищо...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не си била в съзнание и не помниш, но отричаш и да имаш сънно разстройство. истината е някъде там.Първоначално написано от kalpazanka
точите ли зъбки за тазвечершния дебат?