- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- It's spam timeeeeeeeeee
Аз това си мислих, че спорът така може да се стопира до края на седмицата![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Как ще ни ядосате? като продължавате да мълчите?Първоначално написано от x3eme
Или като парафразирате вече казаното от вас? В последното сте много добри. Едно си баба знае, едно си баба бае.
Grumpy old madman
^^А,ето че действа.Ти вече си издразнен.
Първоначално написано от x3eme
![]()
Рия с копито на едно място от яд чак. Лошото е, ч да повтаряш едно и също не води до никъде. Пък и като гледам май нямате, какво повече да кажете...
Grumpy old madman
Решихме да се посъветваме,но още нямахме възможност да се съберем всички.Има още доста време до края,ще кажем бая неща,бъди сигурен.
Ахам. Че то май не остана нещо, което да не кажете. Всеки си изстреля патроните и сега мълчите, смучете силно пръстите и се чудите, какво да измислите още.Първоначално написано от x3eme
Естествено, можете да мълчите и до събота и в последния момент да си пуснете аргументите, но такова неловко мълчание толкова часове прави някак лошо впечатление.
Grumpy old madman
Престани да провокираш!
![]()
Канисе, фактите са на тяхна страна.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Кои факти? Те дали ли са някой факт? Само говорят за частни случаи.Първоначално написано от hardball
Май бъркаш, на коя страна са фактите, защото във всяка една държава, в която абортът е легален то това е до 12 седмица. Писах говече.
Grumpy old madman
Да абортираш след четвъртия месец е частен случаи.
И да, за разлика от вас излагат факти, вие оборвате аборта като цяло, а не след 4-тия месец.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Всъщност аз навсякъде споменавам "Аборт след 4 месец". Мисля е достатъчно ясно. Те говорят за аборта по принцип. Общите приказки за свободата на избора, за собствеността на майката над корема си, за това, че Нероден Петко ще има гаден живот.Първоначално написано от hardball
НИе до сега не сме изложили нито един факт, защото не сме имали възможност. както виждаш, те повтарят по 10 пъти едно и също всеки. Затова се налага да отговаряш на всеки едно и също по няколко пъти.
Аз още в първия пост уточних, за кой частен случай говорим. Те започнаха да оправдават аборта като цяло, давайки единични примерни ситуации, а ние говорим за генерална ситуация - аборт след 4 месец. Не на Пепа изнасилената наркоманка, която не знае, че била изнасилен, или на Цецка, дето крила от мъж си, че е бременна 6 месеца и той взел, че я напуснал и тя от веднъж тотално си променила мнението за децата.
Grumpy old madman
измислих аз една темичка свързана дискусиятаможе и в темата за дебата да я вкарам, може и в кофата, ако пречи тука
![]()
като свърши дискусията ще ви я изтрелям
не мога да гледам
-> Навсякъде подчертавам, че става дума за аборта след 4 месец.
-> Не смятам, че сме си изстреляли патроните. Имаме още толкова да кажем, но за разлика от вас искаме да съберем аргументите(които ще подкрепим с факти) и тогава да ги пуснем. Май ви стана скучно когато няма какво да раздробявате, а?Дайте и и ние да пораздробим вашите мнения. А, да забравих. То няма как вие, нищо не казвате
![]()
До събота има време, за никъде не бързаме. Важното е съдържанието, а не количеството.![]()
Ахам. А после говорите, че ние сме се бавели със сибирането на аргументите.
РАзбира се, може да раздробите мнение. Нямам нищо на против. Ако намерите повече от няколко тези в нашите аргументи - молим.
За разлика от вас, на нас не ни е нужно да повтаряме едно и също от вски един участник...
НО да - чакайте до събота.
Grumpy old madman
Чудим се, защо ли още продължава този дебат, при положение, че Sanctus го загубиха, още преди да е започнал...
Ужасната им агония ме трогва дори мен!![]()
Grumpy old madman
Искаш снимки на умиращи от смях хора? Какво садистично удоволствие ти доставя да гледаш пискеслите на компютъра търсейки кариеси по замазани снимки?Първоначално написано от Raybeez
Вие сте като мухи-камикадзета, които се опитват да сринат немски бункер. Кадаврите ви ще бъдат изкълвани от враните, докато нашето укрепление стои непоклатимо вовеки!
Grumpy old madman
Ние тезите си ги изложихме. Изредихме 5 основни причини, които говорят твърдо против. Обосновката на първата вече е на лице. В скоро време и следващите.
Няма да е зле и вие да си структурирате малко нещата, понеже така някой мухи нацелват труповете на други върху стената.
Grumpy old madman
Pisha ot telefon. Nie pone predstavqme neshto. Vie ni uvod, ni teza. Samo haotichni visokoparni frazi.
P.S. ot de da si namerq fonetika za amdroid?
Grumpy old madman
Ахам. Телефона е лудница. Кофтито е, че UMTS е още доста скъпо. Затова реших да го ползвам само в краен случай. И без това имам wifi почти навсякъде. За 10 минути без нет няма да умра.Първоначално написано от Raybeez
Цял ден му слагам разни приложения. Прехвърлях данни. Бе занимавка.
Grumpy old madman
Като ти писна си остани зад тъмното булоПървоначално написано от Raybeez
А мнението ми,ами ти понеже съдиш хората що нямат мнение
Ми то твойто мнение кво е ?И ти си тая коато спами
Говорим за темата,не за кофата!!!
Да кажа,че се махам и аз.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
зел съм нещо брутално![]()
![]()
Тук съм
наслаждавам на домашния уют с изпотена чаша пепси в ръка
слагам летчета вътре и чувам как се пукат поради разликата в температурата, перфектен звук![]()
Моля ?!
Tова време е кошмар. Мразя горещината. Перфектното време - около 15 градуса!
Добре, че ще излизам към 21, а аз съм на работа след полунощ.