- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- прецаках се по-зле и от къци
ко да кажа скъса с мене щото си мислела че имам друга като по цял ден не излизам че не я обичам като едва ли не умрях докъто беше в болница и винаги съм я подкрепял и защитавал и сега ми вика ще ме забравиш
а най-жалкото е отказах да замина за москва да уча в оракъл за да сме заедно![]()
3ащо не и обясниш всичко това.
И и кажи,че няма друга.
Покажи и ,че я обичаш,например като и обръщаш повече внимание.
Ти,ако наистина я обичаш не би допуснал да те напусне.
Ами смятам, че нещо е мръднала госпожицата... Ти не спестяваш нищо от историята, нали?![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
ти ко мисли че не и го казах ли а??????? мислиш че сега ми е весело ли??????????Първоначално написано от Lysit0
Кажи и, че ще се промениш... Обясни и колко много я обичаш, какво значи тя за теб.. Почни да излизаш повече.. явно не си и отделял време..
само сме постоянно заедноПървоначално написано от ItalianMafia
не излизам освен с нея а като я няма си седя мирно и кротко за гъза
Първо не ми викай.Първоначално написано от haritov
Второ от къде да знам аз дали си и казал или не,но,ако не си би било добре да го направиш.
е щом не излизаш от вас защо мисли, че имаш друга ?Първоначално написано от haritov
не ти викам ако има нещо извинявай не съм искал да те засегнаПървоначално написано от Lysit0
е казва ли ти някойПървоначално написано от ItalianMafia
![]()
Първоначално написано от haritov
![]()
"Тъпо е да пропуснеш секс само за да си верен на човек, който би могъл утре да не е с теб"
Фразата прочетох другаде .... но пасва точно !!
Казано иначе - живей първо заради себе си и после заради другите ....
18Първоначално написано от ItalianMafia
1Първоначално написано от DJ_Mrav4o
аа заглавието ме убива![]()
Що да е прецакан къци
Или проблема е в теб,или тя си търси извинение..
*Успех..
ла-ла-ла
Май някой си търси извинение..![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
май леко и тактично иска да те разкара ... кажи и да бъде честна и да ти обясни какво е станало ако не те иска ... нищо не можеш да направиш
дамн как може да има такива момичета
сигурно нещо не е била на кеф![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
сори,че ще ти го кажа,но мацката се опитва да те разкара по-възможна най-милия,но и тъп начин..набеждава теб за нещо,така че да не тежи на нейната съвест...сигурно или не изпитва същите чувства или има друг...
друга причина да не ти вярва(освен ако не си женкарче и не си и показал,че вяра не може да ти има) и да се държи така детински не виждам![]()
Кажи и : "Кучко заради теб не можах да отида в москва, ей така по цял ден съм с теб правя всичко за теб, а ти к'во даваш ми лайно" и я напсувай на руски "Я ибал тибя, сига щи ибам и твая мама" !!! и я зарежи, тоест тя вече те е зарязала, тоест си тръгни и си намери нова и да не ти пука живей и се кърти на живота, за да ти се кърти и той
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!