- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЕдИН ПрОбЛЕм
Здравейте аз съм на 15Вчера бях с гаджето си което много иска да го направиме и почна да ми бърка в котето :d и ми каза,че не съм девственна,щото аз се отворих преди 2 години без да исках та както и да е.Нормално ли е днеска да ме боли там.Той доста си игра
но сега не ми е особено приятно :s
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
Мда..
АААА.. и той как установи , че не си девствена ?!
А ти как разбра , че си се отворила сама?
Той нали ме пипна разбра,че съм отворена аз пще съм си девственна де но нямам ципа
Аз преди две години маструбирах и после видях,че има кръв ето как разбрах...
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
Е добре бе мааму стара ти като мастурбираш тавана ли гледаш не успя ли да видиш че ти тече кръв ???
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Да е и той като пипа може да усети дали хименът не е разкъсан...А иначе нормално е да те боли не се притеснявай.
Оф на мене не ми е проблема,че съм се отворилаПитам дали е нормално сега да ме боли там той вчера доста си игра и бъркаше :d
![]()
Първоначално написано от oooo
Е добре де маааму стара ти кат пишеш коменти тавана ли гледаш??Първоначално написано от scyLLa
Cruel Intentions
Амии .. според мен е нормално...
мерси![]()
Ами щом е видяла ПОСЛЕ значи е логично, че е гледала на другадеПървоначално написано от mysterious93
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
нормално е
А твоя приятел има ли тапия за гинеколог ?![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
еми според мен е нормално ако си мастурбирала с пръст защото все пак това не е мъжкия оплов орган и малко ще те боли
Нормално е да те боли.. особено при секс.. попринцип от пръсти не боли кой знае колко![]()
Нормално е.. не е трудно да се сетиш и сама..
нормално е![]()
Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
+1![]()
![]()
![]()
Нормално е да те боли,ако не си го практикувала и си го правила само веднъж и до там.Спокойно,няколко пъти да направиш секс още и вагината ти ще се разшири и няма да изпитваш само болка,a удоволствие.
+2Първоначално написано от YourPoison
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Твърде трудно е един мъж да разбере начина на мислене на жените/момичетата. За пореден път след като прочетох тази тема, осъзнавам колко правилно е по-горе казаното от мен твърдение.Първоначално написано от oooo
Много ми е любопитно авторката защо не желае да има нормален полов контакт с гаджето си(което значи и интимен партньор), при условие че тя не е девственна. Стигнала си до там че да му позволиш да ти "бърка в котето", но все още не желаеш да задоволиш неговите нужди...
Лично аз на негово място, ако разбера че гаджето ми е отворено вече, при условие че ме е карала да чакам на сухичко има само един вариант: Щях да стана, ако сме у нас щях да я изпратя да си заминава без много приказки, ако сме в тях щях да си замина, но и в двата случая щях да и кажа повече да не ми говори и край.![]()
Винаги очаквай неочакваното!
Сигурно не - за гинеколог се учи доста, а и един гинеколог няма да си играе със сливата на някаква тийн-ка. По-скоро има кетап за путкобръкПървоначално написано от IRule
![]()
![]()
![]()
+++Първоначално написано от TwEEtyNkA