- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета-интимни части
кажете сега вие как предпочитате да се обезкосмявате на интимните части-с кола маска,с епиатор или със самобръсначка?![]()
![]()
![]()
Еии ама колкото и да им повтаряш те пак си знаят тяхното! ТЪРСАЧКА!![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
С бензинова лампа !!Първоначално написано от Smileygirl
![]()
![]()
![]()
какво значение има изобщо
Предполагам има дълготраен ефект...Първоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
LambOfGod написа:Първоначално написано от NeZaPoznat
Първо минавам с брадва, после с напалм и накрая с малко каьфгбздьфово-дтхфжаерг гхжмнфгн от Чернобил (не питай какво е това, защото хората от Ф.Б.Р. и НАСА ми забраниха да казвам)...
вие ме убихтеее...![]()
![]()
![]()
![]()
нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...![]()
Бе зимаш една от тези машинки с които бръснат овцете, да я наречем овцебръсначка и почваш![]()
вие сте ебахти хората! За каквото и да пита човек вие се правите на интересни и се мръщите?! Нали темите са зада се пише по тях-кат не ви изнася не влизаите и не пешете!!!!!!!!
търся си дълвал за горичката долу че вного ми се инати нещо![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
s maska![]()
Самоубръсначка...чакайте така ли се пишеше..![]()
щот' с другото много боли![]()
Да,ама теми като тази има ХИЛЯДИ и нормално да се ебаваме с ленивите лапенца,дето ги мързи да ползват търсачката.Първоначално написано от bezimennata17
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
с крем депилатор![]()
![]()
![]()
s gradinarskata nojica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
С косачка.. То друго - просто не е в сила!
Първоначално написано от LambOfGod
аhaha
.....
карам със самобръсначкаобаче с кола маска е най - добре (или епилатор.. но мен с епилатора повече ме боли, защото усещам всяко едно косъмче как се изтръгва) само дето аз и кола маската не търпя много
но съм пробвала с нея де.. и беше яко.. а ся с тая самобръсначка кат ония.. чичко тревичко.. през 2 дена . ДОСАДА
![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от mysterious93
Особено пък ако искаш да си гладка като бебешко дупе,тогава всеки ден
![]()
Играчкааа
![]()
п.с. Много се ебавате с горкото дете значиЖЕСТОКИ СТЕ!!
![]()