Цитирай Първоначално написано от bloodyF
Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
Цитирай Първоначално написано от bloodyF
досега не си спомням толкова време да съм тъгувала по някое момче.Обикновено нещата са ми за седмица-две.И винаги е било че когато не мога да имам някой го искам,и когато го имам не го искам.Странна работа.Ениуей,ходихме 1 седмица ( ) сичко беше пърфект и после той ми изтърси че му било писнало.. (края на април) а ден преди това ми разправяше колко му е хубаво как на рдто ми ще сме заедно,как не искал да ме изоставя никога....и накрая и рдто си прецаках,заради него направих сумати глупости...и още не мога да си го избия от главата.Попринцип той живее в градче близо до моя град,а там имам баба.И отидохме с приятелки уж на гости .Стори ми се че го видях веднъж там но немога да бъда сигурна..Мислех да се самоубивам (уот дъ фак ;д ) вече разбира се не си го мисля.....обаче той адски ми липсва...и се съсипвам така.....мерси за изслушването..... а сега ако имате идеи как да си го върна може да споделите
За какво да се връща пича - пак да го зарежеш ли ?!

ама той ме заряза ,не аз него....аз ако мога цял живот бих била с него....ама уви.../
Да не искаш да ходите още една седмица и после ти да го зарежеш, че да не ти тежи на съвестта