- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Още ми липсва...
досега не си спомням толкова време да съм тъгувала по някое момче.Обикновено нещата са ми за седмица-две.И винаги е било че когато не мога да имам някой го искам,и когато го имам не го искам.Странна работа.Ениуей,ходихме 1 седмица () сичко беше пърфект и после той ми изтърси че му било писнало.. (края на април) а ден преди това ми разправяше колко му е хубаво как на рдто ми ще сме заедно,как не искал да ме изоставя никога....и накрая и рдто си прецаках,заради него направих сумати глупости...и още не мога да си го избия от главата.Попринцип той живее в градче близо до моя град,а там имам баба.И отидохме с приятелки уж на гости .Стори ми се че го видях веднъж там но немога да бъда сигурна..Мислех да се самоубивам (уот дъ фак ;д ) вече разбира се не си го мисля.....обаче той адски ми липсва...и се съсипвам така.....мерси за изслушването..... а сега ако имате идеи как да си го върна може да споделите
![]()
Ходили сте една седмица ???![]()
Ами така е.Може да си ходила една година с него и да не остави голям отпечатък в сърцето ти ама може да си ходила един месец с него и да не го забравиш дълго време.Така като те слушам те е лъгал най-безочливо в очите,не заслужава да ти пука за него.Ама сърцето ти сигурно мнооого му пука.Това е любовта.Понякога страдаш за хора,които не го заслужават.Аз имам друга идея-хич не се мъчи да си го връщаш![]()
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
За какво да се връща пича - пак да го зарежеш ли ?!Първоначално написано от bloodyF
![]()
Първоначално написано от ItalianMafia
![]()
И си щяла да се самоубиваш!??!?!?
Някой хора направо ме изумяват.![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Разбрал те е що за стока си... да не мислите, че ние нямаме акъл !? Или мислим само с долната си главаПървоначално написано от bloodyF
![]()
Хах,ей т'ва им е гадното на момчета мислят с акъла си .. когато ти смяташ,че можеш да ги разигравашПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Да не искаш да ходите още една седмица и после ти да го зарежеш, че да не ти тежи на съвесттаПървоначално написано от bloodyF
Първоначално написано от yahhooo
аа чакайте малко,аз никого не съм искала да зарязвам! Той така пожела и не мен ся ми е кофти....а не искам да ходим за да мога да го зарежа после,искам просто да сме пак заедно щото....съм влюбена в него....и знам кво представлява и колко е мил етц...
![]()
Малко ограничено мислиш. Не искам да те убидя, но трябва малко да погледнеш живота от друга страна. Тези детски лиготии, като ходите една седмица и ще слагаш край на живота си са супер глупави. Помисли малко над нещата. Ще го забравиш след известно време, все пак това е една седмица.
Проблема според мен е че прекалено много бързате да пораснете, хващате гаджета и после страдате. Не говоря персонално за теб, а за доста голяма част от 13-14 годишните. Ти не знам на колко си, но предвид темата ти става ясно, че не си много голяма. За всичко си има време.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Стига сте се подигравали бе !!
Момичето е била ЦЯЛА СЕДМИЦА с този човек ... това са 7 дни .... 168 часа .... 10 080 минути ..... 604 800 секунди ... сериозна раб'та![]()
От най-сериознитеПървоначално написано от NeZaPoznat
, а това представи си да са ходили цели две седмици.
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Щом за една си реже вените, за две не искам да знам ..Първоначално написано от kobrichka
![]()