Може би просто НЕ иска да сте заедно.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
+1Първоначално написано от bloo
![]()
Първи път - НЕ
Втори път - НЕ
Трети път - НЕ
Продадено!
Давай трети път, тъкмо за щастие...Мисля, че ако се замислиш малко, ще видиш, че при отказ - значи не. Ако е срамежлива, но те желае, след твоя опит да се сближите щеше да поиска същото. Дори срамежлива, когато види, че ти я харесваш, ще ти признае. Но след 15435423 отказа се съмнявам, че изобщо ще те погледне...
Остави момичето![]()
nicolepcd
Момичето три пъти ти отказва и ти още се чудиш какво да правиш![]()
![]()
глей сега, аз мисля, че се прави на недостъпна. продължавай да я питаш, ако трябва прибегни до разни радио предавания, ''море от любов'', музикални поздрави от ефира на Сити Тв и такиа разни.. накая ще поддаде, казвам ти. и през цялото тва време не пропускай поне по 3 пъти дневно да й напомняш, че искаш да тръгнете![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
sladur4etyYy, даже бих казала, че и ако й праща по 5 смс-а на ден , също му се увеличават шансовете.
Спри да и предлагаш например?Първоначално написано от uNi7eK
![]()
Еми прекарвай много време с нея,дъж се мило подарачета разни и ще се размекне и тогава питаш
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
много бързо бре![]()
![]()
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
uNi7eK, по идея на НеЗапознат, с моите искрени съболезнования към себе си, предлагам ти да станеш мой почитен съпруг, за да мога да те дефлорирам както аз си искам ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Много си бърз ..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Може да се прави на недостъпна..![]()
![]()
Еми спри да и досаждаш .. Много са ми противни типчета дето си втълпяват че са харесвани и звънят и търсят като луди .. : О
Това че не е имала приятел може би значи, че не е готова за това .. Така че по - добре я остави намира
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Абе хора защо още пишете?Бях написал, че вече съм си намерил друга приятелка...Стига спамихте1