.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: Оффф

и отново ПАРжоЛА за момчето ... хихи заебия тая намери си друга .. явно тя не те иска ...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Няма значение дали е срамежлива или не ,явно просто не иска да е с теб и толкоз

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Колкото и срамежлива да е, ако те харесваше и искаше да бъде с теб да е приела при първа покана
    А щом три пъти те отрязва, значи определено не те харесва, не иска да е с теб.. и по-добри спри, защото може би и ти и лазиш по нервите.
    Намери си друга
    +1
    LoVe iS tHe aNsWeR

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Може би просто НЕ иска да сте заедно.....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bloo
    ;( горкото момиче
    +1

Първи път - НЕ
    Втори път - НЕ
    Трети път - НЕ
    Продадено!

Давай трети път, тъкмо за щастие...Мисля, че ако се замислиш малко, ще видиш, че при отказ - значи не. Ако е срамежлива, но те желае, след твоя опит да се сближите щеше да поиска същото. Дори срамежлива, когато види, че ти я харесваш, ще ти признае. Но след 15435423 отказа се съмнявам, че изобщо ще те погледне...

Супер фен
    Остави момичето
    nicolepcd

Момичето три пъти ти отказва и ти още се чудиш какво да правиш

Еми оставия бе как какво да правиш, хубост на сила не става...

Мега фен
    глей сега, аз мисля, че се прави на недостъпна. продължавай да я питаш, ако трябва прибегни до разни радио предавания, ''море от любов'', музикални поздрави от ефира на Сити Тв и такиа разни.. накая ще поддаде, казвам ти. и през цялото тва време не пропускай поне по 3 пъти дневно да й напомняш, че искаш да тръгнете
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

sladur4etyYy, даже бих казала, че и ако й праща по 5 смс-а на ден , също му се увеличават шансовете.

Цитирай Първоначално написано от evi_vd
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    uNi7eK мацката да не се казва Деси?
    Така по темата..... оставия явно неиска....
    уНитеК, разконспирираха тееее
    Не е тя :P

Град
    ВаРнАаАа

Re: Оффф

Цитирай Първоначално написано от uNi7eK
    Вече предлагам на едно момиче за 3ти път да ходим, а тя за 3ти път ме отрязва.Тя е една такава срамежлива и страхлива, никога не е имала някой приятел (гадже) и просто ми къса нервите.Кво да правя..?
    Спри да и предлагаш например?

Еми прекарвай много време с нея,дъж се мило подарачета разни и ще се размекне и тогава питаш
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Мерси за отговорите.Намерих си друга

много бързо бре
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

uNi7eK, по идея на НеЗапознат, с моите искрени съболезнования към себе си, предлагам ти да станеш мой почитен съпруг, за да мога да те дефлорирам както аз си искам ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Много си бърз ..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Plovdiv`Sity
    Еми спри да и досаждаш .. Много са ми противни типчета дето си втълпяват че са харесвани и звънят и търсят като луди .. : О

Град
    Париж
    Това че не е имала приятел може би значи, че не е готова за това .. Така че по - добре я остави намира
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Абе хора защо още пишете?Бях написал, че вече съм си намерил друга приятелка...Стига спамихте1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си