- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?;(
Обичам 1 момиче страшно много,но се караме постоянно за какво ли не...по-точно за пълни глупости.Ядосваме се и се сърдим един на друг,и в най-лошите случаи късаме,но след това веднага се сдобряваме,разбирайки че не можем един без друг.Тя започна да се ядосва много често,да се сърди за всичко и да си го изкарва на мене.Аз от своя страна правя същото,ревнувам я от неин приятел(а по принцип не съм ревнив),ядосвам я и какво ли още не.За съжаление не мога да я оставя,защото я обичам прекалено много,но напоследък тя започна да ме къса много често.След това макар и трудно се събираме отново,но като го прави всеки път,ми разбива сърцето по много гаден начин,защото започвам да страдам от мисълта дали не съм я изгубил завинаги...Кажете ми какво да направя?Нараняваме се взаимно,но не можем да бъдем разделени защото се обичаме много въпреки всички караници и проблеми...![]()
![]()
![]()
П.С На 16 съм.
Заплетена ситуация .. най-добре е да се разделите за малко
Да си починете един от друг. И след време да обновите връзката си![]()
Разговор му е майката... Очевидно ти осъзнаваш къде са проблемите, може би и тя го прави, следователно - сядате и ги обсъждате; всеки казва какво у другия го дразни и постепенно ги премахвате тези неща. Успех!![]()
Ами правили сме го вече....и то много пъти.И пак не става, всеки от двамата продължава с глупостите....
тогава си направете почивка да си позалипсвате малко![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
започнете да правитв компромиси и да се старайте да не се наранявате
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Дам и компромиси.И това правим и все пак е толкова трудно.....
С моя приятел е същото, даже четейки темата ти, си помислих, че си той. Но той не е на 16.
Та... понеже съм в същата ситуация, знам какво е. Караници, скандали, раздели, но всичко при нас се оправя. Казваме си доста лоши думи, но всичко се забравя. Такива характери сме...
Личи си, че много я обичаш и според мен просто трябва да излезете и да поговорите относно какво тя не харесва в теб и ти в нея. Когато не сте доволни от нещо да си казвате, а не да се карате. Всичко зависи от вас.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Аз бих те посъветвала да скъсате ..
Дори да не е завинаги се разделете за известно време,защото да седите и да се карате за глупости , както сам казваш,е много по- лошо .![]()
Поговори с нея.. и ако искаш го направи.Навремето така постъпих ,защото имах същия проблем и мога да ти кажа,че после имаше промяна към добро
.
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Много лапешка история![]()
И аз когато прикипя оставям приятелят си макар да знам,че не е завинаги ама това вашето щом е постоянно...не е работа.
Не се обичате,просто сте инати и не знаете какво искате,особено тя.
По това,което си писал си мисля,че може би ще ви е по-добре да сти разделени поне за известно време.Говори с нея поне а няколко седмици да не се виждате.Или после ще скъсате или ще се съберете и ще ви е по-добре от преди.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
и ние сме така,знам,какво еПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
В 3-ти клас и ние така правихме.... Що се занимавате с глупости?
От километри личи че нито се обичате, нито сте един за друг. За чий си тровите живота взаимно?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
mi slu6ai sa pi4 KUSAi qq i si dai malko po4vka ot neq ne q misli tolkova mn....ama ne se druj i ti taka ss neq.....
Тва вашето не е връзка..
Най-добре се оставете..
Само се тормозите..
Не я зарязвай,трябва да има малко караници,иначе няма да ви е интересно,по-цел ден ще се лижете.Аааа,тук една древна българска мъдрост може да ти помогне:Жената трябва да се бие всеки ден,даже в Събота по 2 пъти,защото в Неделя може да ти дойдат гости!![]()
Първоначално написано от venom0706
Виж сега хората не напразно са казали че първия път не потръгне ли връзката след това няма бъдеще..камо ли че всеки заслужава 2-ри шанс и прошка...разбирам да сте се разделили за 1-2 месеца да осъзнаете какво е да сте един без друг и тогава да говорите за събиране...ама такива "лапешки" историй...я се стегни малко .На 16 си няма да е 1-вата няма и да е последната нали такащом се карате постоянно няма смисъл да се измъчвате един друг с всички тези късания и събирания
![]()
Виe пък как решихте, че не се обичат?Не сте вие хората които могат да кажат това .. само те си знаят какво чувстват
А аз не бих те посъветвала да я оставиш .. знам какво чувстваш и знам,че колкото и да се карате и колкото и да ви е трудно е по - добре така отколкото да загубиш човека,когото обичаш за нищо и никакви си караници .. или пък заради някакъв ш**ан инат ..![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Правете повече компромиси![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Просто си поговорете едно хубаво двамата.Въпреки че спомена ,че сте го правили много пъти .Но все пак е странно това държание ,не че не знам какво е .Изпитала съм го на моя си гръб. Но е крайно инфантилно държанието и на двама ви.
Ако искате да сте заедно просто трябва да си изясните нещата.И да намерите решение .А няма нужда да споменавам и аз компромисите ,знаеш че те са важни за една връзка ,доверието също-
Успех !