- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- елитни гимназии
и сега като си видяхте оценките в кое училище ще искате да влезете (на 1во място) ... и казвайте в град ??![]()
![]()
![]()
![]()
Стига да имаш 3 влизаш навсякъде...в момента местата са повече от учениците, така че борбата е за местата и училищата искат нас, не ние тях...
Има елитни гимназии... никой не ги знае, защото никой не учи вече в тях![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
абе айде сега по вашето мнениее и с три ще влезеш в немската , английската , френската , фсг и тн![]()
![]()
И как установи това?Първоначално написано от masal
![]()
Първоначално написано от masal
![]()
![]()
![]()
колкото и да не искам да се съглася, че не са останали елитни гимназии в БГ трябва да го направя..така е.Не останаха..на всяка ще й намериш косури. мн жалко...
поредната тема....писах се училищата така, както си ги бях мислила преди излизането на резултатите.
наистина няма ! съжалявам да го кажа уча в НПМГ за 3 години училището западна супер много и всички други са такаПървоначално написано от FionaApple
+1 Всички училища западат и става все по-зле с всяка следваща година.Първоначално написано от djuki
![]()
![]()
Не знам защо се обсъжда кои гимназии са елитни, след като въпросът, зададен в първия пост, е съвсем друг.
Подадох си документите за 1 АЕГ с испански, това ми е първото желание. Мисля, че ще ме приемат.
И не ме интересува колко е западнала, бла-бла, учениците от 112 и т.н.
Това е моят избор и не съжалявам, че съм го направила.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
А какви отзиви имате за 1 АЕГ и какъв втори език да уча- френски или руски(в случай че не ме приемат с испански)
Добрееееее!Първоначално написано от LittleFashionista
Иначе аз си нямам и на идея къде искам да отида. Честно. Страшно ми е навсякъде.![]()
Обсъжда се например, защото такова е заглавието?! (;Първоначално написано от GbSy
Според мен 22-о (София), а и според мои познати е добро училище![]()
Абе хора, не разбиратели, че не всичко се върти около езиковите гимназии.![]()
![]()
![]()
Men me prieha vav frenskata (9 FEG) ama ina4e takova ne6to elitni niama no izvestni ima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
май вече се върти,защото ако влезеш в една езикова гимназия и научиш най-малко два езика тези пет години няма да са ти пропиляни..Първоначално написано от lifesofia
![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Всичко си зависи от човека.Ако влезеш в елитна и не учиш и пропаднеш каква ти е файдата... Може и да си в друго училище и да научиш език по-добре от някои хора в елитни гимназии...
От опит.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
елитни лии![]()
![]()
![]()
![]()
тва да не ви е едно времее![]()
дето хората не излизат от къщите си само и само да учат и да не ги скъсат
а ние само се мотаме и пак имаме 5 и 6
аве няя елитни гимназии вече![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не знам какъв ти е опитът, но не всичко е зависи от човека.В елитна не може да не учиш, защото ще изхвърчиш.Мотивацията е различна, хората са различни и точно това прави гимназията елитна.Ако имаш възможност да попаднеш в клас, в който всички знаят повече от теб, ще видиш какво значи зубрене, за да не се чувстваш глупава.В повечето СОУ-та мотивация липсва, защото всички са "от мъглата" и нямаш стимул да учиш, няма с кого да се сравняваш.Първоначално написано от LiRRRa
П.П.:Като прочетох няколко от горните мнения, се смях, честно!Как може човек, който ме може да пише, да дава мнение?Нека само хората от елитните гимназии да казват има ли ги, няма ли ги.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...