.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Нещастие

Нещастие

Значи , въобще не трябваше да ми идва сега , но нали всичко трябва да е скапано на макс ! Утре заминавам на море и хооп , днеска ми дойде Може ли по-голямо нещастие егати ?! Кажете сега , добре ли ще е да влизам в морето с тампон и в басейните ? Да не стане някой гаден гаф щото ще умра

Ем може да влизаш в морето с тампон
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Ми да това обмислям ама ме е страх че не ползвам често тампони и да не стане някой гаден гаф ? А вярно ли е , че ако вляза в морето с тампон и той ще се надуе ?

Ем не съм използвала никога до сега тампони обаче и на мен ще ми се наложи тая година..иначе не съм чувала дали се надува
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

хм ок дано

Пробвай да оставиш тампон под течаща вода и сама ще си отговориш на въпроса.

Нормално да се надува Ама няма да усетиш нищо, сложиш ли го правилно.

ам добре той като се напълни с вода като вляза в морето с него после ще поема ли кръв ?

Няма "да се напълни с вода" ами просто леко ще се намокри. Естествено, че ще поема кръвта, освен ако не се напълни - тогава ще започне да пропуска.

а как да предотвратя това намокряне ?

така номера е такъв ... слагаш тампонче влизаш във водата седиш колкото седиш излизаш и го сменяш ... аз бях на басейн така и само седях във водата беше ме страх да се вдижа много много ... отвратително наудобно се чувствах :S но виж плувкините ходят на с-ния докато са в цикъл случва им се и няма как по друг начин да плуват освен с тампон те не протичат значи няма страшно

Окей мерси многооо

Цитирай Първоначално написано от Konteiner
    Окей мерси многооо
    моля ... приятно море

дано да е приятно

Супер фен
    Мисля,че получи отговор.
    (и by the way и на мен се случи същото шиткаво нещо.. )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си