.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: диета

диета

спешно ми трябва диета на 15 съм и се чувствам мн тежка всичките ми приятелки отслабнаха ( някой дори от самосебе си ) нисичка съм а съм 56 килограма..и моля ви недейте да ми казвате да намалям хляба и такива подобниq искам истинска диета

колко си висока? пък 56кг не са мн зависи

ниска съм

колко ниска?
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    София
    мноу сте ми интересни като кажете "дайте ми диета"!! нито знем каква си нито що си. ти си знаеш какво ядеш и какво не, кое е според силите ти и кое не. в нета е пълноооооооо с диети, разгледай ги, прочети отзивите, и си избери. ееееееееееееееее нямам думи направо, то мързелива работа братче

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    на дюкан ама трябва да пиеш по 3л вода на ден иначе има риск от здравословни проблеми.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Според мен не трябва да правиш точно определена диета.Когато аз си мисля че съм на диета ми се яде мн повече, отколкото като си кажа че не съм на диета и мога да си ям ама просто си слагам спирачки
    .За мен най-добрата диета е сама да си налагаш ограничения.В един момент казваш стоп и това е.Според мен диетите са затормозяващи, защото постоянно си мислиш какво ти е "забранено" да ядеш.Всичко е в нагласата.ПО добре си казвай мога да си хапна сладкиш примерно, ама няма да го направя.При мен поне действа

Супер фен Аватара на pinki
    Почвай диетата на Никол Кидмън и за 14 дни ще си смъкнала 100% ...
    За отслабване с траен ефект актрисата залага на двуседмична диета, през която се свалят около 7-8 кг. През първата седмица слабеенето е по-интензивно (смъкват се 4-5 кг), а през втората се забавя (по 150-200 г на ден). Забранени са алкохолът, захарта и солта. А пиенето на голямо количество минерална или преварена вода (над 2 литра) е задължително.

1-ви ден ..
    Закуска: 1 чаша кафе
    Обяд: 2 твърдо сварени яйца, 1 домат, 200 г суров спанак
    Вечеря: парче задушено или варено месо (пилешко или телешко), зелена салата

2-ри ден ..
    Закуска: 1 сухар, 1 чаша кафе
    Обяд: парче задушено пилешко или телешко
    Вечеря: парче шунка, 1 чаша нискомаслено кисело мляко

3-ти ден.
    Обяд: задушена или сварена до омекване глава от целина, 1 домат, 1 плод по избор
    Вечеря: 2 твърдо сварени яйца, 1 ч.ч. настъргани моркови, парченце нискомаслено сирене

4-ти ден.
    Обяд: 2 твърдо сварени яйца, 1 ч.ч. настъргани моркови, парченце нискомаслено сирене или кашкавал
    Вечеря: голяма плодова салата

5-ти ден.
    Обяд: голяма порция нетлъста риба
    Вечеря: салата от настъргани моркови с малко лимон, но без зехтин или олио

6-ти ден.
    Обяд: пилешки гърди на скара или варени, зелена салата, 1 чаша нискомаслено кисело мляко или билков чай
    Вечеря: 2 твърдо сварени яйца, 1 домат, парче нискомаслено сирене

7-ми ден
    Закуска: билков или зелен чай
    Обяд: голямо парче варено или печено пилешко или телешко, 1 плод
    Вечеря: риба на скара със зеленчуци

От осмия до четиринадесетия ден диетата се повтаря в обратен ред.
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си