- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дайте ми съвет...
Ще Ви помоля за съвет, защото и аз вече незнам какво да правя! Така... от няколко месеца в това тъпо даскало имам проблеми. Проблемът е следния-някакви дрипли мизерни ама много мизерни се заяждат с мен. То не бяха заплахи не беше чудо. Всички от това глупаво даскало ми завиждат понеже съм страшна красавица.Славя се като "Красавицата на училището". Да си дойдем на думата-тези бедни църковни мишки постоянно ми правят някакви подмятания, те са супер много ,а аз съм сама.Нямам никакви приятелки,защото ми завиждат, мислят, че съм някаква надувка, защото съм невероятно красива (не аз мисля така, всички го казват ). Незнам дали да не започна и аз да им се разговарям,няма кой да ме подкрепи,а те са цяла гвардия, пък и аз съм една притеснителна и срамежлива. Притесняваме това, че могат да ме набият, понеже са селянки и не им пука,че ще се изложат.
божее...ама те как още не са ослепяли от красотата ти![]()
хаха...идиотка![]()
![]()
Моля те, пусни снимка.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Идиотка?!По-спокойно де![]()
Не съм длъжна да си качвам снимките си в интернет пространството и да убеждавам хората в красотата си, важното е,че хората от обкръжението ми го виждат.Пък и защо направихте темата с красотата толкова голям проблем, аз просто исках някой да ми даде съвет, защото съм в затруднено положение.Незнам защо за всички е толкова лошо да има красиви хора на тая Земя![]()
А и да добавя-изглежда,че наистина момчетата са ослепели от красотата ми, защото именно заради някои момчета тея мърши се настроиха така срещу мен.
И ще помоля да пишете коментари които да съдържат някакви съвети.
Е, сага нали не си на училище?
Също не си и длъжна да споделяш проблемите си, които са по-лични от външния ти вид, но ето, че го правиш.
Епитетите, с които се описваш, са отражение на безумно високо самочувствие, което, без да видим снимка, не бихме могли да кажем, че е реално и с покритие.
Ако искаш да ме оправдаеш - качи снимка.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Добре е толкоз ли си красива, че да се заяждат с тебе? Я пусни пиц.![]()
Много бих искала да ви докажа ,че е така, че съм "Красавицата на училището".Между другото този прякор не си го измислих аз, а другите.Я си представете слагам аз снимка и тези дрипли ме виждат тежко и горко ми тогава.Просто не знаете какви са мъжкарани.
я пусни някоя снимка и ще ти кажем дали наистина го правят заради неземната ти красота![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
+1Първоначално написано от dessko
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
От кой град си? да не излезе ,че си от моя и да сгафя.Първоначално написано от LittleDude
Първоначално написано от malkata_kukli4ka
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
Сигурна съм,че, заслепени от твоята неземна и неповторима красота, ще те напердашят едно хубаво.![]()
Осъзнай се,бе, Мис Свят.
Казваш се Петя, нали ?![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
леле майкооооо![]()
![]()
![]()
![]()
та ти в едно изречение 123908219030129 пъти споменаваш колко си красива
![]()
![]()
![]()
АКо си някое от ония емота дето си слагат снимките навсякъде е нормално![]()
Иии к'во стана със снимката![]()
Tи как мислиш? http://www.iconburst.com/avatars/funny/362funny_012.gif предполагамПървоначално написано от dessko
![]()
Първоначално написано от propertyofaoi
![]()
![]()
![]()
.....
Първоначално написано от justt
![]()
знаех си, че не съм достойна за нейната красота
![]()
![]()
Едва ли някой, някога ще бъде достоен!!?Първоначално написано от dessko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....