- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дайте ми съвет...
Охх милата тя. Всички й завиждат щото била "красавицата на даскалото". Айде моля ти се.. знам ги тия като тебе. И нас кво ни грее, че си няква комплексирана мърла, която може само и единствено да се хвали с неземната си красота? Ами айде докажи, че си красавицата на даскалото и тогава ще си говорим. И ако решиш да пускаш снимка - недей да търсиш в импулс и т.н.
азмен пък всички ме отбягват шот съм мега богат и имам 3 златни ланеца които тежат повече от мен, и трябва някой да ми помага да ги нося
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-накрая ще покажеш ли снимка, както казаха без да кредеш от импулса.
Е да, ама като някой ти помага да ги носиш не си сам като тази млада КРАСАВИЦА! Тя няма как да даде поне малко от своята красота на другитеПървоначално написано от LittleDude
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
жалко че не си дава от красотата... нещастна съмПървоначално написано от dessko
![]()
![]()
Еми да ако постоянно говориш за толкова колко си невероятна, единствена, неповторима, уникална, красива, величествена и т.н. нормално е хората да мислят,че имаш голямо самочувствиеСлез малко на земята и се огледай .. проблема ОЧЕИЗВАДНО е в теб, не в другите
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
+1 \Първоначално написано от Priceless
/
@TeenSpirit, не ме интересува дали си красавица или не. Аз не оценявам хората по външния им вид Smile
Ще ти кажа само, че като човек без никакви предубеждения и не чел мненията на останалите ми направи впечатление, че за текст от 5 изречения няколко пъти споменаваш красотата си. А щом после наблягаш, че е мнение на останалите, значи много добре знаеш какво звучи и какво всъщност показваш - самочувствие. Думата "надувка" е твърде всеобхватна, за да я използваш изобщо. Не е нужно да си "надувка", за да не си приятна за околните. Че има завистници, има. Това вече е част от идиотизма на човека. Но ти с нищо не показваш, че тяхното отношение към теб е неоправдано. Аз познаваш големи красавици в моето даскало, които имат много приятели. Немалко от тях сериозни. Пропастта я създаваш по-скоро ти.
+1Първоначално написано от AceXe
![]()
![]()
I was in love for a day, Love in a way
Love, can't explain.. Why you went you away, 'Love' it's a shame..
да... и на мен ми е кофтиПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
![]()
Ами да приемем,че проблемът ти е наистина сериозен,опитай се да ги игнорираш без да изглеждаш нещо от сорта на "ти си хлебарка,а аз красавицата"
Но наистина,слез малко на земята,че с тва самочувствие ще се разбиеш някой ден в някоя ,,прелестна-красива,, скала.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
ппх... ама ние все още си чакаме снимката..![]()
![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
и май само с чакането ще си останем...![]()
може би...Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
![]()
![]()
.....
най-вероятно![]()
мисля, че момичето не дава снимка, защото не иска да ни комплексира със своята прекрасна външностПървоначално написано от justt
![]()
a може би мисли, че сме от нейния град... кой знаеПървоначално написано от dessko
..може да сгафи
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
Виж сега,аз знам решенеието на проблема ти![]()
Красива си,нали?Ослепителна като слънцето?
Казваш,че си заслепила момчетата с красотата си?
Заставаш пред момичетата,които те дразнят и ги ослепяваш с неземната си красота.
Всъщност,замисляла ли си се,че "Красавицата на училището",може да е ирония ?
Не мога да разбера само,как може да имаш такова самочувствие и да се оплакваш,че нямаш приятели?
Замисляла ли си се,че може би не си чак толкова хубава - в което няма проблем,не всеки може да е слазъл като от корица на модно списание,но когато самочувствието ти е нормално ест. не скача до небето - много по-вероятно е хората да те харесват - защото малко са тези,които биха имали нещо общо с хвърчащи госпожички...
Опитай да се промениш и после пак пиши,ако годните,грозни хлебарки,продължават да тровят живота ти в собствената ти Галактика![]()
НЕ... НЕ давай снимка... ще вземем да се комплексираме... може и да ослепеем от невижданата ти красота... кой знае...![]()
Ма тя дори не си следи темата пък ние сме тръгнали да се комплексираме.![]()
ИиИ Сс КкАкво ще докажеш че си "Неземна красавица"с тъпотата си, мей би?Та да ви кажа че май без снимка ще останете и чакането си
аз по-скоро бих казала : Неземна краставиЦА
| Кифла .. та тя дори не следи темата хД продължавайте да пишете и да чакате
![]()
Кой знае на колко години е.Представям си 12 годишна вкарваща се в бахти филмите.Момичетата сички били мъжкараниНЕ,не....
<3forbidden taste is the sweetest<3
тцтц..... Слез на земята бе дете.....![]()
С това самочувствие се чудя как още не са те набили. Както казаха: слез на Земята бе ...![]()
Един ден любовта попитала приятелството
- Ти защо съществуваш когато мен ме има ?
Приятелството отговорило :
-За да донеса усмивка там където ти оставяш сълзи !!