.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Охх милата тя. Всички й завиждат щото била "красавицата на даскалото". Айде моля ти се.. знам ги тия като тебе. И нас кво ни грее, че си няква комплексирана мърла, която може само и единствено да се хвали с неземната си красота? Ами айде докажи, че си красавицата на даскалото и тогава ще си говорим. И ако решиш да пускаш снимка - недей да търсиш в импулс и т.н.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    аз мен пък всички ме отбягват шот съм мега богат и имам 3 златни ланеца които тежат повече от мен, и трябва някой да ми помага да ги нося Най-накрая ще покажеш ли снимка, както казаха без да кредеш от импулса.

Град
    омг

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    аз мен пък всички ме отбягват шот съм мега богат и имам 3 златни ланеца които тежат повече от мен, и трябва някой да ми помага да ги нося Най-накрая ще покажеш ли снимка, както казаха без да кредеш от импулса.
    Е да, ама като някой ти помага да ги носиш не си сам като тази млада КРАСАВИЦА! Тя няма как да даде поне малко от своята красота на другите
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Град
    Цитирай Първоначално написано от dessko
    Е да, ама като някой ти помага да ги носиш не си сам като тази млада КРАСАВИЦА! Тя няма как да даде поне малко от своята красота на другите
    жалко че не си дава от красотата... нещастна съм

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Еми да ако постоянно говориш за толкова колко си невероятна, единствена, неповторима, уникална, красива, величествена и т.н. нормално е хората да мислят,че имаш голямо самочувствие Слез малко на земята и се огледай .. проблема ОЧЕИЗВАДНО е в теб, не в другите
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Еми да ако постоянно говориш за толкова колко си невероятна, единствена, неповторима, уникална, красива, величествена и т.н. нормално е хората да мислят,че имаш голямо самочувствие Слез малко на земята и се огледай .. проблема ОЧЕИЗВАДНО е в теб, не в другите
    +1 \/

@TeenSpirit, не ме интересува дали си красавица или не. Аз не оценявам хората по външния им вид Smile

Ще ти кажа само, че като човек без никакви предубеждения и не чел мненията на останалите ми направи впечатление, че за текст от 5 изречения няколко пъти споменаваш красотата си. А щом после наблягаш, че е мнение на останалите, значи много добре знаеш какво звучи и какво всъщност показваш - самочувствие. Думата "надувка" е твърде всеобхватна, за да я използваш изобщо. Не е нужно да си "надувка", за да не си приятна за околните. Че има завистници, има. Това вече е част от идиотизма на човека. Но ти с нищо не показваш, че тяхното отношение към теб е неоправдано. Аз познаваш големи красавици в моето даскало, които имат много приятели. Немалко от тях сериозни. Пропастта я създаваш по-скоро ти.

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    @TeenSpirit, не ме интересува дали си красавица или не. Аз не оценявам хората по външния им вид Smile

Ще ти кажа само, че като човек без никакви предубеждения и не чел мненията на останалите ми направи впечатление, че за текст от 5 изречения няколко пъти споменаваш красотата си. А щом после наблягаш, че е мнение на останалите, значи много добре знаеш какво звучи и какво всъщност показваш - самочувствие. Думата "надувка" е твърде всеобхватна, за да я използваш изобщо. Не е нужно да си "надувка", за да не си приятна за околните. Че има завистници, има. Това вече е част от идиотизма на човека. Но ти с нищо не показваш, че тяхното отношение към теб е неоправдано. Аз познаваш големи красавици в моето даскало, които имат много приятели. Немалко от тях сериозни. Пропастта я създаваш по-скоро ти.
    +1

I was in love for a day, Love in a way
    Love, can't explain.. Why you went you away, 'Love' it's a shame..

Re: Дайте ми съвет...

Цитирай Първоначално написано от malkata_kukli4ka
    Всички от това глупаво даскало ми завиждат понеже съм страшна красавица.Славя се като "Красавицата на училището".

мислят, че съм някаква надувка, защото съм невероятно красива

ама патко заспала кажи ми не си ли надувка а? кифло накифльосана...стига са фука. не случайно искат да те бият и аз да бях и аз щях да та набия извинявяйте ако съм ви обидила нещо Ваше Величество!!! ГЪЗка

Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    жалко че не си дава от красотата... нещастна съм
    да... и на мен ми е кофти

Град
    Бикини-Ботъм
    Ами да приемем,че проблемът ти е наистина сериозен,опитай се да ги игнорираш без да изглеждаш нещо от сорта на "ти си хлебарка,а аз красавицата"
    Но наистина,слез малко на земята,че с тва самочувствие ще се разбиеш някой ден в някоя ,,прелестна-красива,, скала.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    ппх... ама ние все още си чакаме снимката..
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Град
    и май само с чакането ще си останем...

Град
    София
    може би...

.....

най-вероятно

Цитирай Първоначално написано от justt
    може би...
    мисля, че момичето не дава снимка, защото не иска да ни комплексира със своята прекрасна външност

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от justt
    може би...
    мисля, че момичето не дава снимка, защото не иска да ни комплексира със своята прекрасна външност
    a може би мисли, че сме от нейния град... кой знае ..може да сгафи

.....

Виж сега,аз знам решенеието на проблема ти
    Красива си,нали?Ослепителна като слънцето?
    Казваш,че си заслепила момчетата с красотата си?
    Заставаш пред момичетата,които те дразнят и ги ослепяваш с неземната си красота.
    Всъщност,замисляла ли си се,че "Красавицата на училището",може да е ирония ?
    Не мога да разбера само,как може да имаш такова самочувствие и да се оплакваш,че нямаш приятели?
    Замисляла ли си се,че може би не си чак толкова хубава - в което няма проблем,не всеки може да е слазъл като от корица на модно списание,но когато самочувствието ти е нормално ест. не скача до небето - много по-вероятно е хората да те харесват - защото малко са тези,които биха имали нещо общо с хвърчащи госпожички...
    Опитай да се промениш и после пак пиши,ако годните,грозни хлебарки,продължават да тровят живота ти в собствената ти Галактика

Град
    НЕ... НЕ давай снимка... ще вземем да се комплексираме... може и да ослепеем от невижданата ти красота... кой знае...

Ма тя дори не си следи темата пък ние сме тръгнали да се комплексираме.

Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)
    ИиИ Сс КкАкво ще докажеш че си "Неземна красавица" с тъпотата си, мей би?Та да ви кажа че май без снимка ще останете и чакането си аз по-скоро бих казала : Неземна краставиЦА | Кифла .. та тя дори не следи темата хД продължавайте да пишете и да чакате

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Кой знае на колко години е.Представям си 12 годишна вкарваща се в бахти филмите.Момичетата сички били мъжкарани НЕ,не....
    <3forbidden taste is the sweetest<3

тцтц..... Слез на земята бе дете.....

С това самочувствие се чудя как още не са те набили. Както казаха: слез на Земята бе ...
    Един ден любовта попитала приятелството
    - Ти защо съществуваш когато мен ме има ?
    Приятелството отговорило :
    -За да донеса усмивка там където ти оставяш сълзи !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си