- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой език бихте искали да научите?
френски
испански
руски
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз пък много искам да уча норвежки![]()
Сега уча руски и искам да го науча перфектно, а иначе и руския но той много не ме кефи и може и на някакво средно ниво, също така искам да науча добре гръцки.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
+ португалскиПървоначално написано от impassive7
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Френски и Испански...Иначе от тези знам Румънски![]()
Аз уча Китайски от китаеца в класа...а иначе искам:английски,руски,френ ки,испански и португалски(щоту в почти цяла ЮА говорят на португалски)
Френски, испански и немски.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Уча френски и английски, но искам испански, италиански и може би нещо по-такакато арабски или португалски.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Сега съм с първи английски и втори немски.Оказа се че хич не възприемам немски.Сега ми се иска нещо по-мелодично като звучене-френски или испански.
Не мога да разбера как всички са полудели по испанскиямене хич не ме радва
![]()
Ами искам английският да го науча перфектно, а после и испански щото са най-масови![]()
Вие тъпи ли сте бе ?? Английски искали да научат..Не стига, че е най-елементарния език, а и предполагам, че всички го учите от поне 4 години минимум..Тва не е ли достатъчно да го научиш ?? Не целия ама поне да се хвалиш, че го знаеш..А иначе аз искам френски и румънски щото бях в Румъния и много ме кефи езика
![]()
а балгарски не щеш ли?Първоначално написано от LittleFashionista
Заради това, че каза "умирам си да науча латински". Иначе не ви трябва.... освен ако няма да си говорите с папата по телефона, пък те вече папите знаят по 5-6 минимум езика.Първоначално написано от lipstik
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
въпреки че ме приеха английски всъщност много искам да науча испански, но понеже не се търси много предпочетох английския![]()
Ти пък на колко места търси испански, че пък и не се търсел. Испанският е майчин език на доста повече пичове, отколкото английският някога би бил... дори в паралелна реанлост.
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
ГРЪЦКИ !![]()
испански,италиански и френски![]()
Аз сега ще уча първи чужд-английски и втори-испански, а иначе искам да науча и френски![]()
Английски,немски,испански![]()
♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
http://www.facebook.com/nassie.popova