- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой език бихте искали да научите?
английския го знам г/д
испански уча
искам да уча италиански, френски или португалски![]()
Румънски ии гръцки![]()
![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Досега учих АЕ и РЕ..
От началото на новата учебна година ще уча КЕ и още един език,но все още не съм решила..
Бих искала да науча френски :love:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хмм, много са ... немски, английски, хинди, зулуски, испански, холандски, френски.
Една от мечтите ми е да мога да говоря всички езици.
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
испански и хавайски![]()
![]()
![]()
[;] ... Living after midnight, rockin to the dawn (rock)
Испански и гръцки!!!![]()
![]()
Искам да знам всички езици![]()
... засега съм се заела с английския![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Уча англиски, искам освен него да науча и немския .... и испанския е има мноооого време![]()
![]()
![]()
Да донауча английския първо. Иначе освен него ще уча и немски, и руски.
Френски ^^ И от догодина започвам да го уча..винаги ми е харесвал като цяло..иначе имам и желание да науча и испански, но по-натътък..
Английски и испански ...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
италиански![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Hемски че сам го почнал![]()
![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
ГРЪЦКИ!
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Тези, които искам ги уча - немски и английски. Честно казано нямам желания за други езици, така че едва ли ще се захващам с нещо друго, дори и по-нататък.![]()
Испанския е по-предпочитан от Английския?![]()
![]()
![]()
Като науча английския и немския, бих си довършила испанския. А после- китайски за забавление ((:
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Френски![]()
Е, то си е ясно че английския ще го уча...вече почти стана задължителен, а като 2ри език бих избрала Испански..някак си звучи много весело, мелодично.. ддз харесва миСамо чее сега ще уча немски...и той ми харесва
![]()
П.П: Хихи, FlowerPower и аз преди исках да уча китайски ей така за забавление ама като разбрах колко сложно се пише на този език и...бързо се отказах.Кой знае
![]()
Life is more than black & white. .
``
Искам да знам перфектно английски, немски и руски. Иначе няма да е зле да знам китайски и хинди![]()
![]()
еlsy![]()