.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Супер фен Аватара на ThisIsMe

дали да купя

мислих да купя на приятеля си часовник за подарък,но според някои той вещаел раздяла.Вие бихте ли подарили на половинката си часовник?Вярвате ли в тези неща?
    защото аз се двоумя,макар че приятеля ми не е суеверен доколкото зная.

Град
    София
    няма проблем да му го подариш, просто той трябва да ти даде пари за него, например 1 лв, все едно го е купил от теб

И аз сьм чувала че не е хубаво да подаравяш часовник,защото така отброяваш времето на човека за когото е ,но не вярвам на тези неща Единственото,което ме спря да купя на моя приятел беше,че той вече си има и то хубав .. С две думи аз сьм ЗА !
    I miss you .. <3

Подари му го, естествено...аз примерно супер много бих се зарадвала - ако е красив, си е направо като бижу. А относно суеверията - не се задълбочавай толкова...разбирам да вярвате в тези неща, но в случая няма смисъл ;]
    'Аз не живея - аз горя...'

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Вече ти го казах - раздялата е заради липса на любов, а не заради наличие на часовник

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    няма проблем да му го подариш, просто той трябва да ти даде пари за него, например 1 лв, все едно го е купил от теб
    Това не се ли правеше когато ти подарят нож?
    I miss you .. <3

кво се лигавите...вземи му часовника

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Ау, идеята е много куца!

В днешно време човек има нужда от всичко друго, но не и от часовник... замислете се малко де. Имам три телефона - на всеки има часовник. Отделно лаптопа ми почти винаги е с мен - на него също има часовник. В колите пак има часовници. На домашните ми компютри има часовници. Една от клавиатурите ми е с дисплей, показващ часът, датата, температурата, влажността на въздуха и куп други глупости... някъде в съседната стая има телевизор който не ползвам. И той има часовник. Не броим големите часовници по стените. Последното нещо от което имам нужда е ОЩЕ ЕДИН ЧАСОВНИК.

На всичкото отгоре имам някакъв ръчен часовник - поцинковано менте за 300 лева - златно покритие(което е станало на драскотини, яко нали..) който не нося. И защо не нося? Понеже имам поне двайсет начина да разбера колко е часът, само ми се мятка по ръката, губил съм го къде ли не и само закачам разни неща с него. Къса дрехи на поразия, ако щете вярвайте. Не можеш да си прегръщаш на воля - все тъпият часовник се заплита някъде - я в коса, я в дрехи, я къса жартиери(да, първият път се приема за забавно, но след 4-тия път ми казаха "Ти ще ми купуваш вече, писна ми")...

Ей го на - сега стои като музеен експонат от година и половина, може би две. И не смятам да го нося повече... Ако мислиш че твоят човек има много малко часовници и ще преодолее подобни неудобства за да го носи - давай, ама не ми се вярва...

Я седни и измисли някакъв друг подарък
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Защо пък реши точно часовник..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от sunshinebaby
    Защо пък реши точно часовник..
    За да цъка

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    приятелят ми пък няма всички тези неща ,с които разполагаш ти ЦуцАгМуХ,за да види колко е часа.Пък и до сега сам му подарявала много неща и затова се спрях на часовника.

Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    Подари му душ гел и му кажи, че вони на пръч и е крайно време да се изкъпе.

По темата: и аз мисля, че е по-добре да му подариш друго макар, че зависи от много неща.. От колко време ходите? Връзката ви сериозна ли е? Ако сте сериозни няма значение какъв ще е подаръка - ще бъде оценен!.. Ако пък не сте сериозно обвързани мисля, че е по-добре да седнеш и да измислиш друго..

п.п: може да помисли, че му го подаряваш щото закъснява..

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    приятелят ми пък няма всички тези неща ,с които разполагаш ти ЦуцАгМуХ,за да види колко е часа.Пък и до сега сам му подарявала много неща и затова се спрях на часовника.
    Ам ти си го познаваш човека, ТхисИсМе

При мен едно на ръка че внаги закъснявам за някъде, второ на ръка че всички искат да го отбележат и да ми го натякват. Остава и при всичките начини да разбера колко е часът да имам още един и ще врътна... Та затова съм толкова ревностен защитник на анти-часовник тезата
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Аз съм суеверна и не бих подарила часовник на приятеля си
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Това са пълни глупости.Часовник е хубав подарък и аз винаги бих се зарадвала на такъв.Само преди да му го подариш трябва той да си го откупи от теб с някоя друга стотинка.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Когато се подарява часовник,този за когото е трябва да ти даде някакви пари Може да са 1-2 стотинки,но е хубаво да се "откупи" Не мисля,че ще е някакъв проблем ако му го подариш и му поискаш 10 ст. (например) за него
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    И аз бих подарила часовник.Не вярвам че часовника е знак за раздяла.
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    ТОВА СУЕВЕРИЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ГО ЧУВАМ и все пак вместо пари за "откупване" му поискай целувка ще е по яко
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Нещо което най много ме изнервя в този подфорум са темите за подаръци.Подари му квот си решила,какво ни питаш нас.Колкото до суеверието,ако ще им вярваш по-добре нищо не му взимай.Боже ще ме убият тия хора.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Много харесвам идеята ти. Ако имаш притеснение, относно това суеверие, нека просто той да ти даде една монетка. Все едно си го е купил.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Миналата година на рожденния ми ден две приятелки ми подарих часовник.

Няма и 4 месеца, скарахме се и вече нито си говорим, нито се поглеждаме...

Дали се дължи на часовника.

Град
    around the world !
    Хм, не се уточни само дали е ръчен или стенен.. Въпреки, че се подразбира или поне при мен мисленето е за ръчен. Отделно Сисадмин е прав донякъде, има безкрайно много начини да се научи колко е часът. Все пак, ако му хареса - може да го носи просто за аксесоар Подари му каквото ти си прецениш, в този форум можеш да чуеш 50 различни начина, ама и един да не ти хареса

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Вече ти го казах - раздялата е заради липса на любов, а не заради наличие на часовник

+ 100
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Град
    Стара Загора

Re: дали да купя

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    мислих да купя на приятеля си часовник за подарък,но според някои той вещаел раздяла.Вие бихте ли подарили на половинката си часовник?Вярвате ли в тези неща?
    защото аз се двоумя,макар че приятеля ми не е суеверен доколкото зная.
    Лично за мене часовника не е удачен подарък... Ако на мен ми подарят часовник,изобщо няма да го нося,независимо кой ми го подари. Носих часовник като малък...още във 1-2-3 клас. Освен това като му го подариш тоя часовник,ако е с малко по-развинтено въображение като моето,може да си помисли,че му го подаряваш за да е точен и никога повече да не закъснява за срещите ви
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Голям фен Аватара на eminemfenka

--

Има няк'ви митове и не само за раздяла.. ами и други неща..

Подарявали са ми часовник,е нищо не се случи..

Но не бих подарила на гаджето си часовник,но това е въпрос на личен избор ..

*Успех
    ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си