- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съвет!!!
Zdravei bih iskala da mi pomognesh kato otgovorish na vuprosa miPredi vreme bqh na edin lager i se zapoznah s edno mom4e - niki .. Mnogo go haresah,no toi trugna s edno drugo momi4e sled 1 godini se subrahme mnogo hora ot lagera ii niki be6e tam .. az se bqh promenila mnogo i qvno me haresa ... Za sujelenie az trqbva6e da zamina za drug grad,no vupreki tova nie se 4uvahme i si pisahme vseki den .. edin den toi mi kaza 4e mnogo me haresva no az o6te ne se bqh vurnala v sofiq i nqmashe kak da sepolu4at ne6tata .. s vremeto otno6eniqta se promeniha .. karahme se ii nqkak si toi s durje6e po hladno .. Sega otnovo sum v sofiq ii naistina iskam da sum s nego,no toi sega 6te zamine za angliq,a az za amerika i 6te moje da se vidim 4ak septemvri .. Naistina iskam da sme zaedno no neznam kakvo da napravq .. mnogo go obicham i iskam da sum s nego ... molq te posuvetvai me kakvo da pravq
Ще чакаш до септември..
Месец и половина е..
Макар, че след ваканцията не мисля, че отношенията ви ще са същите, каквито и да са били ..
п.п.: Пиши на кирилица ..
Първо, пиши на кирилица.
Второ, много ми е чудно как така реши, че о обичаш.. излизали ли сте въобще.. ?![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Били са на лагер заедно.. знаеш ли да четеш ?Първоначално написано от bebe7o
Независимо от това дали са излизали само те двамата, на един лагер можеш да опознаеш едно момче дори гледайки го само отстрани .. следователно и да се влюбиш .. не е задължителен физически или какъвто и да било друг контакт (личен) ..
Да, и аз това бих те посаветвал преди да отидеш в америка отиди на google.com и си истегли flex type след това ако искаш и в космоса отивайПървоначално написано от NoobasaurusRex
По темата по добре го остави много ще е гадно така като не се виждате "Очите който не се виждат лесно се забравят"
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Първоначално написано от ItalianMafia
Да, мога да чета.. И ако ти можеш да са влюбиш в някой само като го зяпаш аз немога. Питах я как тъй е решила , че го обича защото първо говори ,че си го била харесалааа... ама после заминалаа.. после пък той и казал, че я харесва.. та накрая се карат , ама не тя в крайна сметка МНОГО го обича.. Просто ми стана странно, затва питах.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Чакала си досега, ще изчакаш до септември... няаа начин :/
Тцтцц , сладуранаЧееестно ли от нас искаш да разбереш,да чакаш или не
еми ако ти се чака чакай .. аз де да та знам к'во чувстваш наистина към т'ва момче .. Аре внимай да не си останеш с чакането
![]()
Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Мисля, че всичко това е обречена кауза..... Но пък щом толквоа много държиш на него изчакай и виж какво ще става септември месец![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!