.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: съвет!!!

съвет!!!

Zdravei bih iskala da mi pomognesh kato otgovorish na vuprosa mi Predi vreme bqh na edin lager i se zapoznah s edno mom4e - niki .. Mnogo go haresah,no toi trugna s edno drugo momi4e sled 1 godini se subrahme mnogo hora ot lagera ii niki be6e tam .. az se bqh promenila mnogo i qvno me haresa ... Za sujelenie az trqbva6e da zamina za drug grad,no vupreki tova nie se 4uvahme i si pisahme vseki den .. edin den toi mi kaza 4e mnogo me haresva no az o6te ne se bqh vurnala v sofiq i nqmashe kak da sepolu4at ne6tata .. s vremeto otno6eniqta se promeniha .. karahme se ii nqkak si toi s durje6e po hladno .. Sega otnovo sum v sofiq ii naistina iskam da sum s nego,no toi sega 6te zamine za angliq,a az za amerika i 6te moje da se vidim 4ak septemvri .. Naistina iskam da sme zaedno no neznam kakvo da napravq .. mnogo go obicham i iskam da sum s nego ... molq te posuvetvai me kakvo da pravq

Ще чакаш до септември..
    Месец и половина е..
    Макар, че след ваканцията не мисля, че отношенията ви ще са същите, каквито и да са били ..

п.п.: Пиши на кирилица ..

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Пиши на кирилица.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Първо, пиши на кирилица.
    Второ, много ми е чудно как така реши, че о обичаш.. излизали ли сте въобще.. ?
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Първо, пиши на кирилица.
    Били са на лагер заедно.. знаеш ли да четеш ?
    Независимо от това дали са излизали само те двамата, на един лагер можеш да опознаеш едно момче дори гледайки го само отстрани .. следователно и да се влюбиш .. не е задължителен физически или какъвто и да било друг контакт (личен) ..

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    Да те посъветвам а?
    ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Да, и аз това бих те посаветвал преди да отидеш в америка отиди на google.com и си истегли flex type след това ако искаш и в космоса отивай
    По темата по добре го остави много ще е гадно така като не се виждате "Очите който не се виждат лесно се забравят"
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Първо, пиши на кирилица.
    Били са на лагер заедно.. знаеш ли да четеш ?
    Независимо от това дали са излизали само те двамата, на един лагер можеш да опознаеш едно момче дори гледайки го само отстрани .. следователно и да се влюбиш .. не е задължителен физически или какъвто и да било друг контакт (личен) ..

Да, мога да чета.. И ако ти можеш да са влюбиш в някой само като го зяпаш аз немога. Питах я как тъй е решила , че го обича защото първо говори ,че си го била харесалааа... ама после заминалаа.. после пък той и казал, че я харесва.. та накрая се карат , ама не тя в крайна сметка МНОГО го обича.. Просто ми стана странно, затва питах.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

бла бла бла. ... когато е имало шанс и двамата сте го оставили ... аиде са последствия ...
    П.П КИРИЛИЦА !!!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Чакала си досега, ще изчакаш до септември... няаа начин :/

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Тцтцц , сладурана Чееестно ли от нас искаш да разбереш,да чакаш или не еми ако ти се чака чакай .. аз де да та знам к'во чувстваш наистина към т'ва момче .. Аре внимай да не си останеш с чакането

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    Да те посъветвам а?

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Мисля, че всичко това е обречена кауза..... Но пък щом толквоа много държиш на него изчакай и виж какво ще става септември месец
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Кирилицата тук е задължителна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си