- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо зарязахте бившия/бившата? - въпроси за размисъл
Моля , отговорете ми на следните въпроси:
Какви са условията , при които си казвате "Край , това беше" , докъде ви стига границата и колко е нужно , за да решите че е време да скъсате с гаджето?
Чакате ли конфликта да стане преаклено сериозен и нерешим , или предпочитате да прекратите нещата в зародиш?
Могат ли малките камъчета да преобърнат колата , като например малки неща в поведението , говора , мненията , разбиранията , навиците му/и , които не ви допадат , и уж нямат значение , но се натрупват все повече и повече?
Очаквам сериозни отговори , защото искам да разбера какво мислите и как разсъждавате.
Писна ми да ми държи сметка за всичко.. къде съм, с кой съм, какво правя, кога ще се прибера.. да се сърди.. бла бла..
Не съм имал..![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ще прозвучи грубо,но постоянно за всичко ми ревеше....беше лигльо....а мразя ''мъжете'' ,които за всичко реват.Обичам мъжете с голямо М.
Егати , стига де , наистина очаквам сериозни отговори...
Уффф... за кво ли се хабя да пиша.
Кирилицата е задължителна
*хоти*
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
Беше адски ревнив.Държеше ми сметка за всичко,не го изтраях дълго
Без спам !
По темата : защото срещнах сегашния ми приятел. А и явно не съм го обичала.
Хоти не е беС,а беЗ![]()
По темата:Задушаваше ме ... Постоянно искае да сме заедно,а аз исках да имам време и за приятелите си,а и за мен самата!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Знам ! Без да искам![]()
+Първоначално написано от Lysit0
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Бях 3 дни с него![]()
Държеше се отврат.. сигурно с това ме отблъсна![]()
ла-ла-ла
само дето аз го изтраях дългоПървоначално написано от scanadal
![]()
Държеше се като кретен ,така един ден случайно се запознах с настоящия ми и то си беше любов от пръв поглед колкото и да е бил замрежен от алкохола![]()
и така викам му аз на бившя "Квото беше беше всичко свърши" и той "Ми и аз исках да се разделим ама незнаех как да ти го кажа,радвам се че ти ме отряза"
![]()
![]()
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Ходихме точно 9 дена с условието "да опитаме". Еми, опитахме ама не стана и се разделихме по взаимно съгласие, и запазихме добрите си отношения.![]()
Тя ме заряза заради едно мамино синче с БМВ.! Нищо ново![]()
Задушаваше меНе ми оставяше минута спокойствие, постоянно смс-и, обаждания през 2-3 минути, нямах никакво свободно време
Накрая ми писна и казах край
![]()
When it was good...
заряза ме защото нали знаете трябва колкото се може да е по-голям тая курва да *ба и на всичкото отгоре вика че сам бил нисък та аз съм със 2 глави над нея вика че сам нисък![]()
![]()
![]()
амиии не оцени нищо от това което правих за него а то найстина беше доста...
LoVe iS tHe aNsWeR
Защото се цупеше за всичко, с държанието му ме нараняваше... И защото заради него всяка вечер си лягах разплакана, бях загубила цвят (бях посивяла направо), бях спряла да се храня нормално...
Скъсахме защото бавно се превръщахме в много добри приятели, но само това. Привличането беше изчезнало.
Докато скъсаме окончателно трябваше да преминем през още няколко етапа. Първо "скъсахме" (обърнете внимание на кавичките), но после решихме, че не можем да сме разделени и пак се събрахме.
Следващото скъсване трая по-дълго.. Някъде месец може би и отново решихме, че любовта е по-силна от останалото..
Третият път вече осъзнахме, че любовта ни е само приятелска и за това вместо да се държим на каишка се разделихме и сега сме приятели. Истински.. смея да кажа.
Той си намери друго момиче, аз се захласнах по друго момче и така![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Защото постоянно се карахме за пълни глупости от сорта на ... "защо ми казваш, че ще излезем в 7, а в последния момент отменяш за 7 и 30" ... "аз да не съм глупак да те чакам толкова време без да знам къде и кого си"... дрън дрън дрън... накрая стана така, че се появи друг, който ми даде това от което имах нужда.
И сега съм с него.![]()