.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 207
    Мега фен Аватара на EarthShaker
    защото ми писна

Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)
    Цитирай Първоначално написано от Jus7me
    Задушаваше ме Не ми оставяше минута спокойствие, постоянно смс-и, обаждания през 2-3 минути, нямах никакво свободно време Накрая ми писна и казах край
    +1
    Нмеожех да отида до тоалетната без него едва ли не

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Той скъса с мен. Нямаше време за гадже. Беше прекалено зает. Понякога беше с мен по цял ден, друг път - не се виждахме цяла седмица. Виждаше, че се влюбваме и по този начин се нараняваме и реши да сложи край. Аз продължавах да се надявам, че може да промени ежедневието си и начина си на живот и отново да бъдем заедно, но не се случи.

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Егати , стига де , наистина очаквам сериозни отговори...
    Уффф... за кво ли се хабя да пиша.
    6te se opitam da ti otgovorq seriozno. Nemoga da ti kaja koga kazvam krai, za6toto predi na parvata leka karanica kazvah Krai, no mnogo mnogo ne mi puka6e za tezi mom4eta. Dokato ne se poqvi biv6iq mi priqtel (do nqkolko dena be6e i sega6en)... s nego v na4aloto vse sporihme, a pomejdu sporovete i ima6e seriozni karanici... No az ne mojeh da skasam s nego. Dokato toi ne si zamina v Bg i ne zapo4na da se darji studeno, ama az si tarpqh dokato ne kaza 4e ne varvqlo i t.n.... e v kraina smetka skasahme po vzaimno saglasie. No pri nego sqka6 nqmah granica, nezavisimo kolko se karahme si go obi4ah tolkova mnogo, 4e nemojeh da mu kaja Sbogom prosto ei taka.... no kogato stana imam 4uvstvoto 4e nqkoi me halosa s 4uk napravo

Taka4e mislq, 4e tova kak i za6to zarqzva6 1 4ovek zavisi ot tova kakvo si 4uvstval kam neg.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Беше адски ревнив

Не ми плащаше достатъчно
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Град
    ..във един измислен свят..
    Когато той реши,че иска да е с мен и да се държи мило... на мен вече ми беше минал мерака..

Град
    ForSaken city (:
    Еми заради тва че ми изневери с кварталната курва и след 1 седмица си омръзнаха .. Аз го обичаХ и се опитах да му простя .. Ама по скоро "забравих" .. Ама по едно време разбрах,че мога да забравя но не и да простя .. и от тогава почнаха караниците и почнахме да се държим студено и така нататък ..

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ооо любимата ми тема...Бившия!Като се сетя зя него и 15 минути има люти псувни.

1-правеше се на голям мъжага,а не струва
    2-мени си мнението през 5 минути и после се нарича ''точен тип''
    3-с неговите ергенски запивки ми беше втръснал
    4-''голям спортист'' го даваше,а си няма и на идея отх спорт
    5-колкото можеше да е щедър,3 пъти повече можеше и да е пинтия.Зависеше от това за какво и за кого (аз никога не бях потърпевша,но това му качество ме нервеше)

И да,банално,но той ми е просто черен пред очите.Добре,че рано го скъсах.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

разстоянието е прекалено голямо... просто нямам как да се получи....
    очи които не се виждат, лесно се забравят... ето това ме мотивираше да го забравя и така и стана
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Изневери ми

Мъчеше се да ме контролира, а това при мен изобщо не минава. Пък и много ми дойдоха обидите...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Защото ТОЙ си мислеше, че АЗ му нямам доверие
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Защото така беше по лесно...тогава не го осъзнавах но наистина излезе че е така.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Защото ТОЙ си мислеше, че АЗ му нямам доверие
    ПОЧТИ СЪЩОТО САМО, ЧЕ АЗ И НЯМАХ ДОВЕРИЕ

Бе за бившия точно не знам, не помня вече... ама един го зарязах, щот беше по нисък от мене.. Не съм такъв човек, ама.. беше супер смешно ..
    пък не съм аз кривата, не съм толкоз висока..нормална съм .. 167 .. ма .. просто не се получи .. се ме напушваше смях кат застанех до него
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Re: Защо зарязахте бившия/бившата?

Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Какви са условията , при които си казвате "Край , това беше" , докъде ви стига границата и колко е нужно , за да решите че е време да скъсате с гаджето?

Вече решавам на момента.Няма да ме правят повече на глупачка!
    Чакате ли конфликта да стане преаклено сериозен и нерешим , или предпочитате да прекратите нещата в зародиш?

Не, при най-малкото нарушение е АуТ

Могат ли малките камъчета да преобърнат колата , като например малки неща в поведението , говора , мненията , разбиранията , навиците му/и , които не ви допадат , и уж нямат значение , но се натрупват все повече и повече?

Естествено, при мен са водещи най-вече те, защото довеждат до по-сериозни издънки

А иначе, защото ми изневери

Град
    Wonderland
    омръзна ми.

Скъсах щото тръгнах с него без да чувствам нищо бяхме заедно 3 дена всичко мина добре той е добро момче и ме разбра....освен това не беше влюбен в мен а харесваше най- добрата ми приятелка абе смешно се получи Сега уж се занимавам с друго момче още не ме е питал да му стана гадже ама ще го отрежа още преди да се стигне до въпроса Няям нищо против да ме ревнува тва до някъде значи че му пука за мене ... дразни ме че ...ако илзяза някъде започва да плямпа. Казвам че ще излизам с една приятелка да ме учи да карам тои ми отговаря " Да бе приятелка тва на друг го разправяй аз не ти вярвам аре отивай там при тоа дет искаш да го видиш тииии и да решиш да правиш нещо няяя мога те спра" или ми казва "Ти не ме обичаш" оооооооооооооооо брат как да го обичам тва обичта не се раздава така ... или я има или не Само ми говори за некфи момчета дет не ги знам ....вчера реши да е честен понеже "не искал да ме лъже" и ми заяви че преди три седмици спал с едно момиче ...седмица след тва точно на рождения си ден спал отново със същото момиче която му е съученичка .Щял да се промени заради мен ....че съжалява и типичните глупости на които аз не вярвам бил ме ОБИЧАЛ тва пък бе най-голямата лъжа сам си се заблуждава или по точно се опитва мен да заблуди Добра причина да го разкарам ...добре че не си го слагам присърце само се правя та да му е гадно на кръшкача

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Напил са човека и са натискал с неква к***а в диското .. а на мен малко ми трябва

Град
    `In Hell`
    Защото се държеше ужасно .. мислеше,че съм негова собственост.

Супер фен Аватара на Amateur
    Изневери ми 4 пъти и нямаше как просто.......

той ме заряза

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Видях наше клипче в нета и я разкарах... много ми костваше!

Зарязах го по много причини. Най-основателната беше, че много се карахме.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си