.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 207
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от kroasandvi4
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Нямам бивш ^_^
    Само настоящ ^_^
    Боже.
    Нещо странно ли казах? Оо ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Нямам бивш ^_^
    Само настоящ ^_^
    Боже.
    Ами освен ако не ти е първия човек ,с който си била,звучи доста....интересно.

Мега фен
    Град
    <3
    Нямам бивш ^_^
    Само настоящ ^_^
    Боже.
    Ами освен ако не ти е първия човек ,с който си била,звучи доста....интересно.
    Еми да първия е Оо С него съм от миналата година май месец... <3
    (На 17 съм)
    4XCOKИ

(На 17 съм)
    Тогава прощавай. В малко кофти настроение съм напоследък, та отчаянието от разни индивиди ми пречи на преценката.

Над година на тая възраст си е много добре. Честито ^^

Мега фен
    Град
    <3
    (На 17 съм)
    Тогава прощавай. В малко кофти настроение съм напоследък, та отчаянието от разни индивиди ми пречи на преценката.

Над година на тая възраст си е много добре. Честито ^^
    Мерси ^_^
    И нп...стават грешки ^^
    4XCOKИ

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    чувствата ми се изпариха .. ; \

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Мислеше, че съм зависима от него, и че ще ме върти на пръста си .. и просто един ден (и то не на кой да е ден а на рд-то му) той ми звъни , ии почва да ми чете конско, че не съм му звъняла ии некви глупости иии аз се нервирах .. навиках му се и му треснах тела ( чак тогава се усетих, че има рд .. мн безотговорно от моя страна да забраа кога е рд- то му ама.. ) .. после той почна да ми пише гневни смс- и, че съученичките ми и мойте фр си припадат по него и не съм му трябвала и некви такива , от което на мен от една страна ми стана смешно и не му обрърнах внимание. Той както добре го познавах очакваше аз да почна да се извинявам, но не видя, че не му ходя по свирката и почна да ми се извинява ама късно .

Извода, е че едно от нещата, които могат да ме накарат да скъсам с момчето до мен е да си мисли, че ще му ходя по задника. Колкото и да го обичам аз винаги се държа на ниво и това ще посъветвам всички момичета - колкото и да обичате момчето до вас не му ходете по задника .. нека усъзнае, че трябва да ви уважава .. за да ни уважават най - напред трябва ние самите да се уважаваме ..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Скъсах го защото беше повече от ревнив и защото имаше страст към чашката

Голям фен Аватара на mey_si
    Зарязахме се взаймно не му пуснах на 3тато виждане и ми стана ясно,че такъв човек не ми трябва !

Задушаваше ме! Направи някой грешки, които ме нараниха доста. Мислеше предимно за неговите чувства. Бях ужасно влюбена в него, но след всичко някак просто се отдръпнах.
    if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!

ЯКО ТЪП!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Последната излетя по 2 причини. Не знам дали изобщо можеше да се нарече връзка. 4 месеца се дърпа за секс, а изискванията й към мен ставаха все по високи, включително и финансови.

Връзката ни се беше разпаднала много преди края..Доверието от моя страна никакво го нямаше и аз побързах да го обвиня в изневяра...Последва скандал, път, чанта и айде...Ти на лево, аз у десно..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Защото чувствата ми охладняха.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Скъсах го по няколко причини. 1-во имахме солидна разлика в годините (което мен не ме тревожеше),но той не ме приемаше на сериозно. Държеше се с мен като с дете и винаги се изтъкваше като по-голям,с повече опит . 2-ро опитваше се да промени начина ми на мислене щот аз слушам метъл а той чалга (аз не го упреквах..не е моя работа кой к'во слуша) и 3-то защото тръгнах с него за да забравя друго момче (не се получи),а пък неговите чувства тръгнаха насериозно и не исках да проточвам нещата...тъй и тъй щеше да му е гадно,но ако бях изчакала щеше да е по-гадно
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Еми не говореше много много и аз отначало си мислех че се притеснява от мен.
    После разбрах че ми е изневерявала с бившия и!
    Накрая и казах че е нещастница, а на ония му теглих един здрав бой

заебаха ме ...

Град
    Островът на изкушението
    Обичайното изневяра с най-добрата ти приятелка

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Различни интереси

при мен случая е малко по-странен.Момчето си беше перфектно с перфектното държаание. Рядко се среща такова момче от онези за които повечето момичета мечтаят..(сам да не иска да погледне друга,да съществуваш само и единствено ти за него и прочие и прочие...) С държанието му със всичко , но добротата му ме убиваше,съгласяваше се с мен дори когато не бях права само за да не се скараме... Това ми омръзна.. някак си безхарактерно ми изглежда.. Предпочитам момче/мъж с мнение на което да държи а не да се страхува да си каже какво мисли.. 5 месеца и го оставих.. : )

Повече от фен
    ...опознах го и не ми хареса това ,което разбрах .....

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    еми не мога да кажа, че някой някого е зарязал... просто се разделихме по взаимно съгласие... осъзнах, че и двамата обичаме бившите си гаджета и така... и никой не се върна при бившото си, но пък поне останахме приятели...
    времет0 тu uztuча

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Общо решение-заради разстоянието а според него и заради това,че имаме някои нееднакви виждания(според мен тва е безсмиленно ако бяхме съвсем еднакви щеше да е скучно,но не зависи само от мен... )

Град
    София
    Пф не съм зарязвала много момчета, за да кажа какво правя попринип, но ще кажа от какво ми писва.
    Когато не харесваш достатъчно някого, защо да си губиш времето с него?
    Когато харесваш някого друго повече, защо да си с него?
    Когато ти е писнало от едни и същи разовори, места, чувства, защо да си с него?
    Когато е спряло да ти пука, защото твърде много те е боляло, защо да си с него?
    Когато той те наранява, защо да си с него?

Защо да си с човек, с когото не ти е конфортно и не можеш да бъдеш себе си? Момчета много.
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    Русе
    Прекалено много се влияеше от чуждото мнение и никога не слушаше мен като прибавим и отвратителната му ревност...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си