- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо зарязахте бившия/бившата? - въпроси за размисъл
Нещо странно ли казах? Оо ^^Първоначално написано от kroasandvi4
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами освен ако не ти е първия човек ,с който си била,звучи доста....интересно.Първоначално написано от ShtrudeL
Еми да първия е Оо С него съм от миналата година май месец... <3Първоначално написано от kroasandvi4
(На 17 съм)
4XCOKИ
Тогава прощавай. В малко кофти настроение съм напоследък, та отчаянието от разни индивиди ми пречи на преценката.Първоначално написано от ShtrudeL
Над година на тая възраст си е много добре. Честито ^^
Мерси ^_^Първоначално написано от kroasandvi4
И нп...стават грешки ^^
4XCOKИ
Мислеше, че съм зависима от него, и че ще ме върти на пръста си .. и просто един ден (и то не на кой да е ден а на рд-то му) той ми звъни , ии почва да ми чете конско, че не съм му звъняла ии некви глупости иии аз се нервирах .. навиках му се и му треснах тела ( чак тогава се усетих, че има рд .. мн безотговорно от моя странада забраа кога е рд- то му ама.. ) .. после той почна да ми пише гневни смс- и, че съученичките ми и мойте фр си припадат по него и не съм му трябвала и некви такива , от което на мен от една страна ми стана смешно и не му обрърнах внимание. Той както добре го познавах очакваше аз да почна да се извинявам, но не видя, че не му ходя по свирката и почна да ми се извинява ама късно
.
Извода, е че едно от нещата, които могат да ме накарат да скъсам с момчето до мен е да си мисли, че ще му ходя по задника. Колкото и да го обичам аз винаги се държа на ниво и това ще посъветвам всички момичета - колкото и да обичате момчето до вас не му ходете по задника .. нека усъзнае, че трябва да ви уважава .. за да ни уважават най - напред трябва ние самите да се уважаваме ..![]()
![]()
![]()
Скъсах го защото беше повече от ревнив и защото имаше страст към чашката![]()
Зарязахме се взаймно не му пуснах на 3тато виждане и ми стана ясно,че такъв човек не ми трябва !
Задушаваше ме! Направи някой грешки, които ме нараниха доста. Мислеше предимно за неговите чувства. Бях ужасно влюбена в него, но след всичко някак просто се отдръпнах.
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
ЯКО ТЪП!!!
Последната излетя по 2 причини. Не знам дали изобщо можеше да се нарече връзка. 4 месеца се дърпа за секс, а изискванията й към мен ставаха все по високи, включително и финансови.
Връзката ни се беше разпаднала много преди края..Доверието от моя страна никакво го нямаше и аз побързах да го обвиня в изневяра...Последва скандал, път, чанта и айде...Ти на лево, аз у десно..
Защото чувствата ми охладняха.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Скъсах го по няколко причини. 1-во имахме солидна разлика в годините (което мен не ме тревожеше),но той не ме приемаше на сериозно. Държеше се с мен като с дете и винаги се изтъкваше като по-голям,с повече опит. 2-ро опитваше се да промени начина ми на мислене щот аз слушам метъл а той чалга (аз не го упреквах..не е моя работа кой к'во слуша) и 3-то защото тръгнах с него за да забравя друго момче (не се получи),а пък неговите чувства тръгнаха насериозно и не исках да проточвам нещата...тъй и тъй щеше да му е гадно,но ако бях изчакала щеше да е по-гадно
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Еми не говореше много много и аз отначало си мислех че се притеснява от мен.![]()
После разбрах че ми е изневерявала с бившия и!![]()
Накрая и казах че е нещастница, а на ония му теглих един здрав бой![]()
при мен случая е малко по-странен.Момчето си беше перфектно с перфектното държаание. Рядко се среща такова момче от онези за които повечето момичета мечтаят..(сам да не иска да погледне друга,да съществуваш само и единствено ти за него и прочие и прочие...) С държанието му със всичко , но добротата му ме убиваше,съгласяваше се с мен дори когато не бях права само за да не се скараме... Това ми омръзна.. някак си безхарактерно ми изглежда.. Предпочитам момче/мъж с мнение на което да държи а не да се страхува да си каже какво мисли.. 5 месеца и го оставих.. : )
...опознах го и не ми хареса това ,което разбрах .....
еми не мога да кажа, че някой някого е зарязал... просто се разделихме по взаимно съгласие... осъзнах, че и двамата обичаме бившите си гаджета и така... и никой не се върна при бившото си, но пък поне останахме приятели...
времет0 тu uztuча
Общо решение-заради разстоянието а според него и заради това,че имаме някои нееднакви виждания(според мен тва е безсмиленно ако бяхме съвсем еднакви щеше да е скучно,но не зависи само от мен...)
Пф не съм зарязвала много момчета, за да кажа какво правя попринип, но ще кажа от какво ми писва.
Когато не харесваш достатъчно някого, защо да си губиш времето с него?
Когато харесваш някого друго повече, защо да си с него?
Когато ти е писнало от едни и същи разовори, места, чувства, защо да си с него?
Когато е спряло да ти пука, защото твърде много те е боляло, защо да си с него?
Когато той те наранява, защо да си с него?
Защо да си с човек, с когото не ти е конфортно и не можеш да бъдеш себе си? Момчета много.
Вие на хероин ли сте бе?
Прекалено много се влияеше от чуждото мнение и никога не слушаше мен като прибавим и отвратителната му ревност...