.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 207
    еми аз зарязвам само когато ве4е нямам 4увства.мен зарязват .... мх .... когато не им давам това което искат или сме допуснали прекалено много грешки и е късно да ги поправяме
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен
    Емии да кжем, че нямаше смисъл да продължаваме.. Макар че се обичахме само се измъчвахме. И 2мата решихме, че така ще бъде най-добре.

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Какво ме накара да сложа край на две годишна връзка?
    Само аз си знам колко тъпо и гадно ми беше,но...шанс.В последните месеци моя бивш любим поддържаше много странно приятелство с една негова колежка..Намерих нейни снимки в тела му с надпис "SEXY" ,СМС-и,коментари,караше я до тях..и ми излизаше с фразата "НИЕ СМЕ САМО ПРИЯТЕЛИ!".. Гадно е,че не ми даде едно смислено обяснение,а само тъпи оправдания..Същевременно държанието му към мен не се промени,аз го предопредих,че ако продължава с това прятелство е {}u7..А той милия ми обеснява,как си не говорят,как си не чатят от месеци..Докато не му прочетох хронологията и го хванах в лъжИ. До 5 сутринта са седели да си гукат,мамините... Естествено това беше върха на сладоледа..Мъчително и гадно,сложих края..Тъпото е,че неговата "ПРИЯТЕЛКА" се оказа,че си има дългогодишна връзка..Той ме вини и до сега,че съм ревнива,че съм си въобразила,още ме обичал..Ама след дъжд качулка....А като го питам как ще реагира ако намери същите неща като мен мълчи....Не го пожелавам на никой....
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Голям фен Аватара на Crazytu
    Държеше се като 14 годишен хлапак (а беше на 20) и после ми викаше, че аз съм се държала супер незряло .. И когато на края нервите ми не издържаха и му казах че късаме .. той ми каза : "Ем хубу ", но иначе адски много държал на мене ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Повече от фен
    той ме зяряза по най-тъпия възможен начин -SMS
    когато го попитах защо той каза че не ме хар повече
    (sun)~{}*

защото съм главоч, който прекалено често се вслушва в сърцето си..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от mynichka09
    Прекалено много се влияеше от чуждото мнение и никога не слушаше мен като прибавим и отвратителната му ревност...
    Все едно говориш за мен

По темата:Миии разделихме се (до някъде) по взаимно съгласие Аз правех нещата от цитата и в един момент реших,че не мога повече така,защото се измъчвах При него причините бяха почти същите - беше му гадно,защото усещаше как се измъчвам заради растоянието,ядосваше се,защото доста хора бяха против нас и ми пълнеха главата с глупости и т.н. Общо взето решихме,че не заслужаваме да се измъчваме по този начин и се разделихме
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Di
    защото заради нея станах боклук
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    така трябваше никой не го искаше
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Защото започна да пие адски много, да пуши, да употребява наркотици и да ме ревнува от всички.
    Защото се превърна в чист боклук, понеже се влияше от мнението на околните.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    защото ме излъга за всичко
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

беше му през х*я за мен

Супер фен Аватара на Amateur
    Защотоооо ми изневери 4 пъти и ми направи още какви ли не курвенски номерца....нормално да я зарежа търпях търпях не се промени и и теглих майната!!!!

Защото не можехме да сме заедно

Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Защотоооо ми изневери 4 пъти и ми направи още какви ли не курвенски номерца....нормално да я зарежа търпях търпях не се промени и и теглих майната!!!!

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    Цитирай Първоначално написано от cv3t3linda
    беше му през х*я за мен
    и при мен тва беше причината
    Забавно е да правиш невъзможното!

след 1 година си омръзнахме ...беше по взаимно съгласие

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На мен пък ми лазеше по нервите.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    не съм сигурна,кой кого...аз му предложих да си дадем време а той се съгласи...защо? Защото ми писна да търпя да съм след семейството(е,разбира се),след училище(е,разбира се),след приятели,след барове,купони и т.н....Защото ми писна да давам всичко от себе си и от въображението си,господ ми е свидетел,че съм правила какви ли не небивалици. Писна ми само аз да обичам в тази връзка...половин година по-късно се чувствам щастлива,от това свое решение...(е още след първия месец се почувствах перфектно!)..
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на teenems
    беше пъъълен идиот с главно И !
    в буквалния смисъл на думата.
    разбра ,че не само той е "пич "
    макар че тва се случи в друг град и то за около месец и дали толкова време има ,така или иначе беше ясно ,че тряя се скъса щото все пак ,както и да е .
    ама аз го клъцнах здраво и после колко жално ме гледаше
    само дето не ми каза " ще ти купя дворец само се върни "
    лол ,а аз му вадих някви зболни погледи .
    момент ,като минаваше май не го забелязвах
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

ами след времето прекарано с мен и с "обичам те , ти си всичко за мен" момчето реши да ме заебе заради момиче което след месец заминаваше да учи в др град ирония но сега ходя с момче което след седмица заминава да учи далеч

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    щот ма заряза
    GTA Stunting

Град
    BurgasS
    взима наркотици ,но все още поддържаме връзка

Последната ми връзка просто нямаше бъдеще.Нито имах общи теми,нито нищо .Имаме някакъв проблем той го обсъжда с всеки друг,но не и с мен ... просто в случея нямаше смисал да продължаваме

За месеца, в който ходихме се виждахме единствено и само с приятели .. Сами - никога ! .. Никак не съжалявам за това мое решение.
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от krasteva
    прави любов, а не секс ;]
    е** се в гъза .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си