- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо зарязахте бившия/бившата? - въпроси за размисъл
еми аз зарязвам само когато ве4е нямам 4увства.мен зарязват .... мх .... когато не им давам това което искат или сме допуснали прекалено много грешки и е късно да ги поправяме
I can't stop myself from loving you <3
Емии да кжем, че нямаше смисъл да продължаваме.. Макар че се обичахме само се измъчвахме. И 2мата решихме, че така ще бъде най-добре.
Какво ме накара да сложа край на две годишна връзка?
Само аз си знам колко тъпо и гадно ми беше,но...шанс.В последните месеци моя бивш любим поддържаше много странно приятелство с една негова колежка..Намерих нейни снимки в тела му с надпис "SEXY",СМС-и,коментари,караше я до тях..и ми излизаше с фразата "НИЕ СМЕ САМО ПРИЯТЕЛИ!"..
![]()
Гадно е,че не ми даде едно смислено обяснение,а само тъпи оправдания..Същевременно държанието му към мен не се промени,аз го предопредих,че ако продължава с това прятелство е {}u7..А той милия ми обеснява,как си не говорят,как си не чатят от месеци..Докато не му прочетох хронологията и го хванах в лъжИ.
До 5 сутринта са седели да си гукат,мамините... Естествено това беше върха на сладоледа..Мъчително и гадно,сложих края..Тъпото е,че неговата "ПРИЯТЕЛКА" се оказа,че си има дългогодишна връзка..Той ме вини и до сега,че съм ревнива,че съм си въобразила,още ме обичал..Ама след дъжд качулка....А като го питам как ще реагира ако намери същите неща като мен мълчи....Не го пожелавам на никой....
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Държеше се като 14 годишен хлапак (а беше на 20) и после ми викаше, че аз съм се държала супер незряло ..И когато на края нервите ми не издържаха и му казах че късаме .. той ми каза : "Ем хубу ", но иначе адски много държал на мене ..
![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
той ме зяряза по най-тъпия възможен начин -SMS
когато го попитах защо той каза че не ме хар повече![]()
(sun)~{}*
защото съм главоч, който прекалено често се вслушва в сърцето си..![]()
Все едно говориш за менПървоначално написано от mynichka09
![]()
По темата:Миии разделихме се (до някъде) по взаимно съгласиеАз правех нещата от цитата и в един момент реших,че не мога повече така,защото се измъчвах
При него причините бяха почти същите - беше му гадно,защото усещаше как се измъчвам заради растоянието,ядосваше се,защото доста хора бяха против нас и ми пълнеха главата с глупости и т.н.
Общо взето решихме,че не заслужаваме да се измъчваме по този начин и се разделихме
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
защото заради нея станах боклук
не се изказвай неподготвен,прасе
така трябваше никой не го искаше
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защото започна да пие адски много, да пуши, да употребява наркотици и да ме ревнува от всички.
Защото се превърна в чист боклук, понеже се влияше от мнението на околните.
защото ме излъга за всичко
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Защотоооо ми изневери 4 пъти и ми направи още какви ли не курвенски номерца....нормално да я зарежа търпях търпях не се промени и и теглих майната!!!!
след 1 година си омръзнахме ...беше по взаимно съгласие![]()
![]()
На мен пък ми лазеше по нервите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
не съм сигурна,кой кого...аз му предложих да си дадем време а той се съгласи...защо? Защото ми писна да търпя да съм след семейството(е,разбира се),след училище(е,разбира се),след приятели,след барове,купони и т.н....Защото ми писна да давам всичко от себе си и от въображението си,господ ми е свидетел,че съм правила какви ли не небивалици. Писна ми само аз да обичам в тази връзка...половин година по-късно се чувствам щастлива,от това свое решение...(е още след първия месец се почувствах перфектно!)..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
беше пъъълен идиот с главно И !
в буквалния смисъл на думата.
разбра ,че не само той е "пич "
макар че тва се случи в друг град и то за около месец и дали толкова време има ,така или иначе беше ясно ,че тряя се скъса щото все пак ,както и да е .
ама аз го клъцнах здраво и после колко жално ме гледаше![]()
само дето не ми каза " ще ти купя дворец само се върни "
лол ,а аз му вадих някви зболни погледи .
момент ,като минаваше май не го забелязвах![]()
![]()
![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ами след времето прекарано с мен и с "обичам те , ти си всичко за мен" момчето реши да ме заебе заради момиче което след месец заминаваше да учи в др градирония но сега ходя с момче което след седмица заминава да учи далеч
![]()
взима наркотици ,но все още поддържаме връзка
Последната ми връзка просто нямаше бъдеще.Нито имах общи теми,нито нищо .Имаме някакъв проблем той го обсъжда с всеки друг,но не и с мен ... просто в случея нямаше смисал да продължаваме
За месеца, в който ходихме се виждахме единствено и само с приятели .. Сами - никога ! .. Никак не съжалявам за това мое решение.
Първоначално написано от NomNomNom